Οι βιβλιοθήκες μας

Αυτά τα ράφια, παίζουν το ρόλο της βιβλιοθήκης μου. Λόγω έλλειψης χώρου, τα περισσότερα είναι ξαπλωτά και όπου από αυτά είναι στην έξω μεριά των ραφιών, από μέσα κρύβεται άλλη μία σειρά. Ευελπιστούν τα καημένα σε μεγαλύτερο χώρο, μπας και ξεπιαστούν. :))))

(Η πρώτη φωτογραφία είναι η συνολική εικόνα και οι άλλες δύο, λίγο πιο κοντινές της κάθε πλευράς.)

Last edited by a moderator:
Ρεγινόρα και Γλωσσολάγνε, τέλειες οι βιβλιοθήκες σας!! Ειδικά, δε, της Ρεγινόρας μου θυμίζει τα μοντέλα που έχει για δείγμα το ΙΚΕΑ. Μέχρι και τα μικρά φωτάκια έχει από πάνω!

Εγώ είμαι ακόμα στο ξεκίνημα της σύνθεσης της δικιάς μου βιβλιοθήκης και προς το παρόν αποτελείται από ελάχιστα βιβλια, οπότε λέω να περιμένω λίγο ακόμα πριν την εκθέσω στο κοινό!

ΥΓ Όχι ότι η βιβλιοθήκη-ράφια της Πεταλούδας πάει πίσω...Μόνο να φυλάγεσαι, Πεταλούδα, από ενδεχόμενη προσεδάφιση βιβλίου στο κεφάλι σου (καθώς, βλέπω ότι έχεις τον υπολογιστή από κάτω..):)

Last edited:
Ναι Μαργαρίτα μου, είχα γράψει και σε άλλο νήμα ότι έχω αρκετά του Κινγκ.

Επίδοξε Συγγραφέα, μην φοβάσαι, αυτά τα ράφια τα έχω πάνω από δέκα χρόνια και δεν μου έχει συμβεί τίποτα. Ας είναι καλά και τα αδέρφια μου, που μου έφτιαξαν τόσο καλή κατασκευή, με τα υλικά που είχα πάρει τότε.

:)

Last edited:
Πεταλουδα μου αρεσε πολυ η βιβλιοθηκη σου. Πολλαααα βιβλια και ο τροπος τοποθετησης θυμιζει τον δικο μου :))))

Αυτά τα ράφια, παίζουν το ρόλο της βιβλιοθήκης μου. Λόγω έλλειψης χώρου, τα περισσότερα είναι ξαπλωτά και όπου από αυτά είναι στην έξω μεριά των ραφιών, από μέσα κρύβεται άλλη μία σειρά. Ευελπιστούν τα καημένα σε μεγαλύτερο χώρο, μπας και ξεπιαστούν. :))))

(Η πρώτη φωτογραφία είναι η συνολική εικόνα και οι άλλες δύο, λίγο πιο κοντινές της κάθε πλευράς.)

Πετ, μεχρι στιγμης ψηφιζω τη δικη σου βιβλιοθηκη! Πολυ ζεστη γωνιτσα εχεις φτιαξει, τετοια μ'αρεσουν. :πάνω:

Η μικρη γωνια με τα παιδιακ μου βιβλια (και την αστυνομικη σειρα απο το βημα :ρ

Και η βιβλιοθηκουλα μου στο πανω ραφι εχω την καινουρια συλλογη απο ωραια μπουκαλια μπυρας και απο τα ταξιδια (τα λιγα) που εχω παει...η πορσελανινη κουκλα μου δεν ειναι πανεμορφη?????

Η μικρη γωνια με τα παιδιακ μου βιβλια (και την αστυνομικη σειρα απο το βημα :ρ

Και η βιβλιοθηκουλα μου στο πανω ραφι εχω την καινουρια συλλογη απο ωραια μπουκαλια μπυρας και απο τα ταξιδια (τα λιγα) που εχω παει...η πορσελανινη κουκλα μου δεν ειναι πανεμορφη?????
Σοφκι, στο δευτερο ραφι απο πανω προς τα κατω, ποιο ειναι εκεινο το ογκωδες βιβλιο απο τις εκδοσεις ''Ζαχαροπουλος'';

Ο ηλιθιος...ΕΙχα παρει 5 μαζεμενα απο τον κυριο αυτον στο φεστιβαλ βιβλιου και εχω να δηλωσω οτι ηταν εξαιρετικος πωλητης....ενα ηθελα να παρω με 5 εφυγα :ρ

Μου αρέσουν πολύ οι βιβλιοθήκες σας! Να και οι δικές μου

αυτή εχει τα βιβλία της σχολής

και αυτή όλα τα υπόλοιπα, αλλά είναι στο διάδρομο και δεν μπορώ να τη φωτογραφήσω καλύτερα!

Μια βιβλιοθηκη που εχω καποια βιβλια μου (εχω και σε ραφια)

Πανω απο την βιβλιοθηκη, σημειωσεις της παλιας σχολης.

πρωτο ραφι (απο την κορυφη κοιτωντας), παλια και αγαπημενα παιδικα βιβλια (ενα μερος απο οσα σωθηκαν δηλ)

Δευτερο ραφι καμαρωνω τα βιβλια της σχολης, που περασα (και διπλα ενα μερος απο τις σημειωσεις που παλι περασα). Μα δεν ειναι παρα πολλα; :γιούπι:
(και αλλα τοσα θελω να περασω ακομη :()

Τριτο ραφι, φαινονται καμποσες προσφορες.

Το ιδιο και στο τελευταιο κατω. Εκει εχω και καποια λευκωματα (τα μεγαλα βιβλια ειναι)

Τα κουκλακια ολα ειναι προσφατα δωρα (παλιο κουκλακι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα πια) :)

Τα υπολοιπα βιβλια μου καποια απο τα παλια, εχει παρει αρκετα η αδερφη μου στην δικη της βιβλιοθηκη (κυριως κατι σειρες βιβλιων πχ 5 φιλοι κτλ). Τα αλλα ή βρισκονται σε αλλα ραφια ή στο πατωμα διπλα στο κρεβατι (αδιαβαστα αυτα) ή στη δουλεια (3 εχω εκει) και αρκετα (τουλαχιστον 15) εχω δανεισει σε φιλους μου. Δανειζω παντα σε συγκεκριμενα ατομα. Ετσι νομιζω πως κανω αποσβεση το ποσο που ξοδεψα :))))

Last edited:
Να και οι δικές μου :

Στην πρώτη φωτό είναι βιβλία Φυσικής και Μαθηματικών (σχεδόν όλα)
Στη δεύτερη είναι τα υπόλοιπα (όσα τουλάχιστον έχω Θεσσαλονίκη... καποια στιγμή θα φέρω και τα υπόλοιπα...)

Shot at 2011-09-22

Να και η δική μου, μια επιλογή βιβλίων δυστυχώς τα άλλα βρίσκονται στο υπόγειο και στο πατρικό μου λόγω έλλειψης χώρου.

Και οι δυο πατουσιτσες πανε μαζι με την βιβλιοθηκη???????????χχεχεχ οντως πολυ ωραια ιδεα και πολυ χαριτωμενες ολες!!!!

Ο ηλιθιος...ΕΙχα παρει 5 μαζεμενα απο τον κυριο αυτον στο φεστιβαλ βιβλιου και εχω να δηλωσω οτι ηταν εξαιρετικος πωλητης....ενα ηθελα να παρω με 5 εφυγα :ρ
Ο κλασικός μεσιέ που μοιάζει με τον Ed Harris? :ρ