Λοιπον, δυστυχως αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι πολλα συγκεκριμενα ονειρα για να αναφερω ως σεναρια. Ομως υπηρχαν καποια που ηταν σε υπεροχα μερη, που οταν ξυπνησα ηθελα να ξανακοιμηθω, η να αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο ψηγμα αληθειας σε αυτο που να πρεπει να θυμηθώ, ή να ελπίζω να βρεθει κατι τετοιο στη μερα μου, που φυσικα δε γινοταν κατι τετοιο.
Φανταστειτε κατι σε αυτο το στυλ
Για την ιστορια, μεσα απο ονειρο ερωτευτηκα την τελευταια φορα. Για καλη μου τυχη οταν ξυπνησα η κοπελα υπηρχε :Ρ
Το τελευταιο που θυμαμαι ηταν μια φορα στις διακοπες οπου ειδα οτι περπατουσα στην πολη που ημουν, και ειχα φτασει σε μια γειτονια που δεν ηξερα. Στο βαθος εβλεπα ενα τεραστιο, παλιό πύργο ("διατηρητέος" προφανώς
)) ) που εφτανε μεχρι τα συννεφα και ηταν τοσο μεγαλος που παρά το βάθος τον εβλεπα ολοκάθαρα. Οταν το εβλεπα ενιωθα τοσο απιστευτα, που τις στιγμες μετα το ξυπνημα προσπαθουσα να σκεφτω αν η πολη εχει καποιο αναλογο μερος για να παω να το βρω.
Βεβαια εχω ακουσει για ονειρα πολυ πιο παραξενα πραγματα απο ότι εχω δει ο ιδιος. Ειχαμε αυτη τη συζητηση με δυο φίλους μου που ήταν ζευγάρι, και η κοπελα ανεφερε οτι μικρη εβλεπε οτι βρισκοταν σε ενα συγκεκριμενο χωρο (σαν ιδρυμα) οταν ο φιλος της ειπε οτι κι αυτος εβλεπε κατι παρομοιο
Και μαλιστα οταν το περιγραφανε βρισκανε και κονα. Στο τελος η συζητηση κατεληξε σε στυλ
-Και εκει στο διαδρομο υπήρχε μια σκάλα που πηγαινε στον πανω οροφο, έτσι;
-Ναι, που ειχε μια πορτα απο κατω!!
-Ναι, ναι!!
Κοκαλο εγω
(βεβαια τοτε ημουν πολυ πιο ευκολοπιστος. Τωρα υποθετω οτι μαλλον δουλευοντουσαν)
Φανταστειτε κατι σε αυτο το στυλ

Για την ιστορια, μεσα απο ονειρο ερωτευτηκα την τελευταια φορα. Για καλη μου τυχη οταν ξυπνησα η κοπελα υπηρχε :Ρ
Το τελευταιο που θυμαμαι ηταν μια φορα στις διακοπες οπου ειδα οτι περπατουσα στην πολη που ημουν, και ειχα φτασει σε μια γειτονια που δεν ηξερα. Στο βαθος εβλεπα ενα τεραστιο, παλιό πύργο ("διατηρητέος" προφανώς
Βεβαια εχω ακουσει για ονειρα πολυ πιο παραξενα πραγματα απο ότι εχω δει ο ιδιος. Ειχαμε αυτη τη συζητηση με δυο φίλους μου που ήταν ζευγάρι, και η κοπελα ανεφερε οτι μικρη εβλεπε οτι βρισκοταν σε ενα συγκεκριμενο χωρο (σαν ιδρυμα) οταν ο φιλος της ειπε οτι κι αυτος εβλεπε κατι παρομοιο

-Και εκει στο διαδρομο υπήρχε μια σκάλα που πηγαινε στον πανω οροφο, έτσι;
-Ναι, που ειχε μια πορτα απο κατω!!
-Ναι, ναι!!
Κοκαλο εγω

(βεβαια τοτε ημουν πολυ πιο ευκολοπιστος. Τωρα υποθετω οτι μαλλον δουλευοντουσαν)
Last edited: