Ο Μπόμπης

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Το έγραψα και σε εκείνο το άλλο νήμα, αλλά μέσα στα χρόνια ζωγράφιζα άτσαλα ένα κόμιξ με ήρωα τον Μπόμπη, συχνά σουρεαλιστικό, με το οποίο διασκεδάζαμε εγώ κι η αδερφή μου. Κυρίως το '90. Κάποια στιγμή τα σκάναρα αλλά όπως πολλά είναι ζωγραφισμένα σε ελάχιστες διαστάσεις, είναι απλά χάλια. Δεν έχει και σημασία. Στην ουσία είναι ένα μικρό θαύμα που δεν πετάχτηκαν.

Εδώ οι δύο ήρωες όπως τους έκανα με νερομπογιά: ο Μπόμπης κι ο Μπούμπος:


Ο Μπόμπης είναι αφελής και καλόψυχος και τα μπερδεύει λιγάκι αλλά του βγαίνουν. Ο Μπούμπος είναι προσγειωμένος και δυστυχώς, αρχικά χουντικός, αν και κάνοντας παρέα με τον Μπόμπη αυτό ξέφτισε.

Παρότι εδώ και μήνες πνίγομαι στην δουλειά όσο ποτέ άλλοτε, είχα το αληθινό θράσος να βρω μια καλή καλλιτέχνη και να της αναθέσω να τα ξαναζωγραφίσει. Πιστά, χωρίς να βελτιώσει κάτι. Έχει το ενδιαφέρον του το πρότζεκτ και σκέφτηκα να το κοπανήσω κι εδώ. Εδώ η πρώτη ιστορία που ανέλαβε. Πάνω το αυθεντικό και κάτω η φροντισμένη αναπαραγωγή.

:))))

Της γράφω τα κείμενα, γιατί η κοπέλα είναι Ιταλίδα. Σε αυτό το πρώτο μπήκαν με γραμματοσειρές. Στα επόμενα τα πέρασε από πάνω, με το χέρι, κι είναι πιο ωράια.
 
Top