Αν δεν βρίσκεσαι ποτέ στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη, τότε όντως.
Οι Αδερφοφάδες εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφόρησαν με το Έθνος της Παρασκευής.Και εγώ το πήρα όμως δεν βλέπω να υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση γιατί προχθές είχα δει να είχαν μείνει οι «Αδερφοφάδες» και μάλιστα 3-4 αντίτυπα...
Αυτό είχα στο μυαλό μου Φάρε και έλεγα να πάρω συνολικά με την εφημερίδα τα 4 λογοτεχνικά.Η δική μου εκτίμηση είναι πως ειδικά τα ταξιδιωτικά του Καζαντζάκη μετά από κάποιον καιρό θα πουλιούνται πολύ φθηνά στα παλαιοπωλεία κι ενδεχομένως κι ολοκαίνουργια στα βιβλιοπωλεία.
Τον Καπετάν Μιχάλη. Όχι ολόκληρο. Αυτήν την Κυριακή o πρώτος τόμοςποιο βιβλιο θα δωσουν την επομενη κυριακη?
Μπορείς να μου πεις σε ποια σελίδα; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι να συνάντησα τέτοια λάθη, σε κανένα βιβλίο της σειράς.προς το τέλος του βιβλίου σε ένα σημείο αντί να γράφει "τις μέρες εκείνες" γράφει "τις μέρες έκλινες" και ένα σωρό άλλα λάθη....
348-349Μπορείς να μου πεις σε ποια σελίδα; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι να συνάντησα τέτοια λάθη, σε κανένα βιβλίο της σειράς.
Έχεις δίκιο. Τι να κάνουμε, ότι πληρώνεις παίρνεις.348-349
Επίσης άνοιξα τυχαία το βιβλίο στη 222... δεν έχει στους διαλόγους καμία παύλα....
Ναι, έχεις δίκιο και στο δικό μου υπάρχει αυτό το λάθος.348-349
Επίσης άνοιξα τυχαία το βιβλίο στη 222... δεν έχει στους διαλόγους καμία παύλα....