Έχω γελάσει τόσο πολύ με τα παρακούσματα, και ομολογώ κι εγώ ένοχος παρακοής σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.
Κλασσικό:
"Δεν ξανακάνω φυλακή, με τον καπετανάκη, πού 'χει ντούγκλα στο μουστάκι"
Και μέχρι τα 24 να νομίζω πως τό 'χει μπούκλα, ο άνθρωπος
Για καλή μου τύχη, ο φίλος που μου το εξήγησε τελικά (ας τον πούμε Μάνο, γιατί έτσι τον λένε) δεν είχε ακούσει τη λάθος ερμηνεία μου, απλά συζητάγαμε γενικά για στίχους και σχολίασε την όλη ερμηνεία της "Ντούγλας".
Όπως καταλαβαίνετε, έκανα την πάπια, παριστάνοντας πως το ήξερα από πριν.
Βέβαια, το πετρωμένο φαγείν αδύνατον (sic), κανείς δεν ξεφεύγει από το κάρμα του, και σε μια φάση που ακούγαμε με το Μάνο το τραγούδι του Χατζηγιάννη: "Μ' ένα απλό καφέ μαζί σου, κοίτα πώς ξεδίψασα", γυρνάω και τον ρωτάω
"Καλά, τόσο ξεπούλημα ο Χατζηγιάννης, τραγουδάει για τα flocafe?"
Βέβαια, έχω ελαφρυντικά. Αφότου έγραψε τραγούδι αποκλειστικά για τον ΟΤΕ, όλα μπορούσα να τα περιμένω από δαύτον.
Κλασσικό:
"Δεν ξανακάνω φυλακή, με τον καπετανάκη, πού 'χει ντούγκλα στο μουστάκι"
Και μέχρι τα 24 να νομίζω πως τό 'χει μπούκλα, ο άνθρωπος
Για καλή μου τύχη, ο φίλος που μου το εξήγησε τελικά (ας τον πούμε Μάνο, γιατί έτσι τον λένε) δεν είχε ακούσει τη λάθος ερμηνεία μου, απλά συζητάγαμε γενικά για στίχους και σχολίασε την όλη ερμηνεία της "Ντούγλας".
Όπως καταλαβαίνετε, έκανα την πάπια, παριστάνοντας πως το ήξερα από πριν.
Βέβαια, το πετρωμένο φαγείν αδύνατον (sic), κανείς δεν ξεφεύγει από το κάρμα του, και σε μια φάση που ακούγαμε με το Μάνο το τραγούδι του Χατζηγιάννη: "Μ' ένα απλό καφέ μαζί σου, κοίτα πώς ξεδίψασα", γυρνάω και τον ρωτάω
"Καλά, τόσο ξεπούλημα ο Χατζηγιάννης, τραγουδάει για τα flocafe?"
Βέβαια, έχω ελαφρυντικά. Αφότου έγραψε τραγούδι αποκλειστικά για τον ΟΤΕ, όλα μπορούσα να τα περιμένω από δαύτον.