Παρουσίαση του Logicomix στη Θεσσαλονίκη

Ο σκιτσογράφος του ελληνικού βιβλίου και παγκόσμιου best seller, Logicomix, Αλέκος Παπαδάτος, πρόκειται να το παρουσιάσει σε μία μοναδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25-01-12, στις 19.00, στο θέατρο Raphael Hall του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης "Ανατόλια", στο χώρο του σχολείου στην Πυλαία. Επειδή ο Αλέκος τυγχάνει παιδικός μου φίλος (ανέκαθεν ταλαντούχος- σκιτσάριζε μανιωδώς από μικρός, διακωμωδώντας τα πάντα), είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη και περήφανη για το επίτευγμά του. Εννοείται ότι θα παρευρεθώ, αλλά νομίζω πως η Λέσχη μας θα έπρεπε να εκπροσωπηθεί από περισσότερα μέλη σε ένα τέτοιο γεγονός.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
θα το δω κι εγώ.. κι ίσως μπορούσαμε να βρεθούμε και για μπιρίτσα, με την ευκαιρία.
 
Αν κανονιστει να βρεθουμε καποια ατομα και να παμε ensemble, θα μ ενδιεφερε και μενα.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Η αντιπροσωπία τής Λέσχης τού Βιβλίου!! Ίσως μπορούμε να φοράμε γυαλιά ηλίου και να 'χουμε τα μαλλιά μας χωρίστρα για να είμαστε αξιοπρεπείς κι ομοιόμορφοι!!
:))))

Πυλαία, βλέπω. να συμφωνήσουμε να βρεθούμε στον εκεί χώρο κατά την ώρα έναρξης;
 

Οκτάνα

Ανάστροφη Ταξιδεύτρια
Θα ήθελα πολύ να πάω κι εγώ, πραγματικά! Καταραμένη εργατιά, τί μου στερείς πάλι! :κατάρα!:
 
Θα έιμαι εκεί στις 19.00. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει κατά τις 19.30- έτσι λένε οι πληροφορίες μου. Προβλέπεται κοσμοσυρροή, οπότε όσοι θέλετε να βρείτε κάθισμα, ελάτε νωρίς.
 
Μπορώ και γω αλλά χωρίς μεταφορικό μέσο και με τέτοιο ....ρινόκερο (για αν μην πω κ......καιρο) το κόβω χλωμό....
Θα υπάρξει κάνα αυτοκίνητο;
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί κατά τις 7 μ.μ.

δυστυχώς, θα έρθω από περιφερειακό και όχι μέσα από την πόλη ώστε να βοηθήσω με την μεταφορά. Προτείνω μετά την παρουσίαση να πάμε για μπίρα όσοι καλοί βρεθούμε εκεί πέρα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι καλό στην περιοχή, σε περίπτωση που πούμε για κέντρο μπορώ να πάρω μαζί μου άλλα 3 άτομα.

:ναι:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
τελικά, μάλλον σε βρήκε το απρόοπτο, Κουϊκάρα.. :ανέκφραστος:

Εχθές, λοιπόν, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση τού Αλέκου Παπαδάτου και κυρίως γιατί έβλεπες στάδια τής δημιουργίας τού κόμιξ. Παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον και θα επανέλθω κάποια στιγμή στο Logicomx. Δυστυχώς, δεν είχε πολύ κόσμο αν και η Λέσχη έδωσε ένα καλό παρών με Μιχαλιό, Πιούζυ, Σόφκι, Φαροφύλακα, Φένια. Μετά την παρουσίαση η Σόφκι μας οδήγησε σε ένα πολύ καλό μαγαζάκι όπου εκεί δεν μας ακολούθησε η Φένια αλλά ήρθε η Ειρηνη κι επίσης δυο φίλοι τού Μιχαλιού. Είχε ζωντανή μουσική με πολύ καλές επιλογές (για παράδειγμα) και καλή μπίρα. Κάναμε καλή παρέα και περάσαμε πολύ όμορφα!
:ναι:
 
Κι εμένα μου άρεσε η παρουσίαση. Το μαγαζί ωραίο αλλά σαν το Στέκι μας πουθενά. Πέρασα πολύ καλά κι εγώ όμως χθες μαζί σας και χάρηκα που σας ξαναείδα, όσους είδα. Ευχαριστώ την Κική που με έπεισε να έρθω :))))
 
Δε με βρήκε το απρόοπτο Φάρε, απλά δεν πήρα απάντηση στο πμ για το κινητο. Θα αργούσα και δεν είχα τηλέφωνο επικοινωνίας (δεν ήξερα ότι θα ερχόταν και η Σόφκι) σε περίπτωση που δεν σας έβρισκα. Την επόμενη φορά μπορούμε να το οργανώσουμε λίγο καλύτερα :)
 
Last edited:
Εεεεε ακουσα μπυρες και ηρθα :ρ
Μωρε οπου γαμος και χαρα πρωτη ειμαι....χαχαχχ
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Κουικάρα, άργησα πάρα πολύ να ξεκινήσω κι έφυγα με άγχος και έτσι αμέλησα να οργανώσω οτιδήποτε. Να πω την αλήθεια, επειδή το μέρος κι η ώρα ήταν γνωστά θεώρησα πως όσοι θα πιστοί θα προσέρχονταν εκεί. Κρίμα που σε χάσαμε. Διορθώνουμε την επόμενη φορά! :ναι:
 
Top