Ποιο βιβλίο δεν θα θέλατε να βλέπουν ότι διαβάζετε;

Λόγω του τίτλου! Νιώθω σα να αιωρείται ταμπέλα από πάνω μου :Μόνη γυναίκα ψάχνει...και δε βρίσκει:χαχα:

Ολα. Με εκνευριζει οταν ερχεται καποιος με ρωταει τι διαβαζω. Οταν σκυβει ομως μεχρι το πατωμα για δει το εξωφυλλο τρελαινομαι. Αν ξερει κατι λιγα απο βιβλια θα προσπαθησει να με ψυχολογησει με βαση αυτο και το οτι θα βγαλει λαθος εντυπωση με εκνευριζει γιατι ετσι νομιζει οτι με ξερει.

Είναι ένα μικρό βιβλιαράκι "Ο χασάπης" λέγεται που ακόμα και το εξώφυλλο κάνει κάποια εντύπωση. Σίγουρα δε θα το διάβαζα έξω ή έστω μπροστά σε κάποιον.

Παιδιά, κρατηθείτε, θα σας κουφάνω!
Σήμερα δεν πήρα στο λεωφορείο τον Αναρχικό των δύο κόσμων που διαβάζω, επειδή έχει εξώφυλλο μάυρο με κόκκινο σήμα του αναρχισμού πάνω και σκέφτηκα: "Θα φαίνεται σαν να διαβάζω το μανιφέστο του αναρχισμού!"
Βέβαια, το βιβλίο δεν έχει τίποτε το κακό, αλλά το εξώφυλλο είναι κάπως παρακινδυνευμένο.:χαχα:

Εγώ ζαλίζομαι όταν διαβάζω στα μέσα, οπότε μόνο στο σπίτι. Σε περίπτωση όμως που διάβαζα θα ψιλοντρεπόμουν να δουν τα παιδικά λογοτεχνικά που απολαμβάνω ακόμα! π.χ. αυτόν τον καιρό διαβάζω την Ματίλντα του Ρόαλντ Νταλ την οποία δεν θα την έπαιρνα στο μετρό :ντροπή:

Μαλλον αντιχριστιανικά βιβλία όπως "Ο Χρηστος ξανασταυρώνεται " ή περιοδικά με υπερφυσικές δυνάμεις ( που ετσι κι αλλιως ποτε δεν διαβάζω επειδή δεν τα πιστεύω!!)

Οτιδήποτε διαβάζω σε δημόσιο χώρο (κάτι που το κάνω συχνά, ιδίως στο λεωφορείο) φροντίζω με τον τρόπο που το κρατάω να μην φαίνεται στους γύρω μου επειδή με ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
ε, κι ο θεός της Αγίας Γραφής υπερφυσικές δυνάμεις έχει.. :))))

εννοω περιοδικά που μιλούν για πνεύματα και ζώδια κ.τ.λ(οπως ανέφερα και πριν ετσι κι αλλιως δεν τα διαβάζω ποτε αυτά).

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
Μαλλον αντιχριστιανικά βιβλία όπως "Ο Χρηστος ξανασταυρώνεται "
αντιχριστιανικό βιβλίο ο "Χριστός ξανασταυρώνεται"? πολύ χριστιανικό μου φάνηκε εμένα οταν το διαβασα :χμ:

Πάντως δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτερα η άποψη των άλλων,και ιδιαίτερα ανθρώπων που δεν γνωρίζω οπότε κουβαλάω ότι θέλω όπου θέλω.

Last edited:
Ένταξη ούτε εμένα μου φάνηκε αντιχριστιανικό (όπως και μεγάλο μέρος της "αντιχριστιανικής" λογοτεχνίας) όμως αναμφίβολα είναι αντιεκκλησιαστικό και με δεδομένο ότι η εκκλησία αντιπροσωπεύει τον Χριστό στη γη (όπως λέει η ίδια άρα έτσι θα 'ναι) είναι εμμέσως αντιχριστιανικό.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Το μονο controversial βιβλιο που εχω διαβασει ειναι Οι Κιναιδοι του Κωστα Πλεύρη. Το διαβασα σε ψηφιακη μορφη βεβαια αλλα η παραπανω συζητηση με εκανε να σκεφτω την εντυπωση που θα εκανε αν το διαβαζα δημοσιως. :χμ:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κι εγώ το "Ο Χριστός..." μάλλον χριστιανικό θα το χαρακτήριζα, κι όχι "αντιχριστιανικό".

Δεν έχω θέμα με αμφιλεγόμενα βιβλία, μέχρι και το "Ο Αγών μου" θα το διάβαζα δημόσια, γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει ντροπή στο να διαβάζεις για να μάθεις απ' όλες τις πλευρές τα λεγόμενα, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με αυτά.
Αυτό που θα ντρεπόμουν να με δουν να διαβάζω δημόσια είναι ένα βιβλίο που τελείωσα πρόσφατα, το "Όμορφος Μπάσταρδος", το οποίο είναι (πολύ) ροζ, χωρίς καμία ουσία, πέραν των ερωτικών σκηνών... Δεν μπορώ να φανταστώ, ας πούμε, να με σταματάει στο δρόμο παλιός καθηγητής και να μου λέει "τι διαβάζεις; τι υπόθεση έχει;"... Τι να του πω; "Μεγαλοστέλεχος και γραμματέας βγάζουν τα μάτια τους παντού"; :P

Οτιδήποτε οπουδήποτε. Ακόμα και την «Ιστορία του ματιού». Συχνά μου έχουν ανοίξει κουβέντα με αφορμή κάποιο απόσπασμα στο οποίο στάθηκε η ματιά του διπλανού.

Harry Potter

Παρόλο που τις ταινίες εγώ προσωπικά τις λάτρεψα , νιώθω άβολα, γιατί στην συνειδησή μου έχει μείνει η αίσθηση πως είναι παιδικά τα βιβλία, για κάποιον λόγο, άσχετα αν δεν το πιστεύω πραγματικά, και θεωρώ πως είναι για όλες τις ηλικίες.