Ξεκίνησα το Ο δήμιος του έρωτα του Γιαλόμ και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον όσον αφορά κυρίως τις εμμονές μας
Αν σε ενδιαφέρει Τζονκαν υπαρχει και το "Ο ανθρωπος που αγαπουσε τα σκυλιά" του Λεοναρντο Παδούρα το οποίο και αυτο καταπιάνεται με τον Ραμόν Μερκαντέρ και την δολοφονία του Τρότσκι και στο συνιστω ανεπιφυλακτα καθότι πρόκειται για πολύ αξιόλογο βιβλίο.Όμως το επόμενο θα είναι σίγουρα ένα re-reading του Ο δεύτερος θάνατος του Ραμόν Μερκαντέρ ,του Χόρχε Σεμπρούν .
Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση ,αλλά το έχω διαβάσει .Ο Παδούρα για να το γράψει βασίστηκε πάνω στο βιβλίο του Σεμπρούν .Ο δεύτερος θάνατος του Ραμόν Μερκαντέρ είναι πολύ πιο καλό κατά την γνώμη μου .Αν σε ενδιαφέρει Τζονκαν υπαρχει και το "Ο ανθρωπος που αγαπουσε τα σκυλιά" του Λεοναρντο Παδούρα το οποίο και αυτο καταπιάνεται με τον Ραμόν Μερκαντέρ και την δολοφονία του Τρότσκι και στο συνιστω ανεπιφυλακτα καθότι πρόκειται για πολύ αξιόλογο βιβλίο.
Τζονκαν, τι παιζει μ' αυτο το βιβλιο;Πολλη διαφημιση πεφτει γι' αυτο κι αναρωτιεμαι ειναι καλο ή προκειται για την επομενη αμερικανια;Συνεχίζω την ανάγνωση του Πόλη στις φλόγες
Με ανακουφίζει να διαπιστώνω ότι δεν ήμουν η μόνη με αυτή την αντίδραση! Βιβλίο για προσάναμμα στο τζάκι...Ιός του Scott Sigler: Από αυτά τα βιβλία που δεν μπορείς να τα αφήσεις από τα χέρια σου και μετά αναρωτιέσαι τι χαζομάρες κάθισα και διάβασα.
Με ανακουφίζει να διαπιστώνω ότι δεν ήμουν η μόνη με αυτή την αντίδραση! Βιβλίο για προσάναμμα στο τζάκι...
Δεν είναι κακό ,είμαι στην μέση και δεν κάνει κοιλιά ,αλλά αριστούργημα δεν είναι .Το διαβάζω γιατί είμαι λάτρης της Νεοϋορκέζικης punk σκηνής ,New York Dolls ,Dead Boys ,Ramones αλλά και συγκροτημάτων όπως Velvet Underground ,Television etc .Αυτός είναι και ο λόγος που το πήρα .Θεωρώ ότι του έγινε πολλή μεγάλη διαφήμιση ,όχι χωρίς λόγο ,αλλά υπήρξαν και υπερβολές όπως ότι είναι το νέο μεγάλο Αμερικάνικο μυθιστόρημα ,ίσως και να είναι ,ο χρόνος θα το δείξει .Τζονκαν, τι παιζει μ' αυτο το βιβλιο;Πολλη διαφημιση πεφτει γι' αυτο κι αναρωτιεμαι ειναι καλο ή προκειται για την επομενη αμερικανια;
Πολυ καλη επιλογη, Βιβλιοφιλε, το συγκεκριμενο ειναι απο τα πιο αναλαφρα και διασκεδαστικα βιβλια του Σταϊνμπεκ. :ναιΞεκίνησα το Τορτίλα Φλατ του John Steinbeck