Πράγματι, είναι απίστευτος ο τύπος. Σ΄ ευχαριστώ που μου το θύμισες.Ξεκίνησα το "Ο πρώτος έρωτας" του Σάμιουελ ΜπέκετΕίναι μικρό μα καθυστερώ να το τελειώσω, γιατί κάθε του παράγραφος με ξεσηκώνει!
Πράγματι, είναι απίστευτος ο τύπος. Σ΄ ευχαριστώ που μου το θύμισες.Ξεκίνησα το "Ο πρώτος έρωτας" του Σάμιουελ ΜπέκετΕίναι μικρό μα καθυστερώ να το τελειώσω, γιατί κάθε του παράγραφος με ξεσηκώνει!
Σωστό κι αυτό!! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου, αν και είμαι σίγουρη πως δεν μου φταίνε τα Χριστούγεννα
Ρε τα Χριστούγεννα είναι για αστυνομικά και λουκανικοπιτάκια..τέλος![]()
Το τέλειωσα το βιβλίο και η δική μου γνώμη επίσης είναι ότι είναι μέτριο. Δεν μου άρεσε η πλοκή του, που πιάνει το θέμα του ρατσισμού, αλλά διαβάζοντάς το δεν δεν βρήκα να λέει κάτι παραπάνω από αυτά που λέει στο οπισθόφυλλο. Συγκρινόμενο με αυτό, το ιδιαίτερο που έχει το "Οταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" είναι το ευαίσθητο θέμα της πλοκής του, ειδωμένο από τα μάτια ενός μικρού παιδιού.Πεταλουδα οταν το τελειωσεις αν θες πες μας τις εντυπωσεις σου. Ηθελα και εγω να το διαβασω, μετα καπου διαβασα οτι ειναι πολυ μετριο τελος παντων το αφησα προς το παρον. Πες μας και εσυ μηπως το πιάσω καποια στιγμή.
Οκ Πεταλουδα, οπότε απορριπτεται. Η κριτική σου του εδωσε την χαριστική βολή.Το τέλειωσα το βιβλίο και η δική μου γνώμη επίσης είναι ότι είναι μέτριο. Δεν μου άρεσε η πλοκή του, που πιάνει το θέμα του ρατσισμού, αλλά διαβάζοντάς το δεν δεν βρήκα να λέει κάτι παραπάνω από αυτά που λέει στο οπισθόφυλλο.
Φίλε μου, να φανταστώ ότι δεν σου άρεσε; Γιατί εμένα προσωπικά με απογοήτευσε πάρα πολύ ενώ είχα τεράστιες προσδοκίες. Λίγο οι καλές κριτικές που διάβασα στο διαδίκτυο, λίγο η σύγκριση με το Αποκάλυψη Τώρα του Κοπόλα ( ταινιάρα παρεμπιπτόντως) λέω δε μπορεί, θα μείνω με το στόμα ανοιχτό... Ε, ανοιχτό έμεινε αλλά από τη νύστα!Τελειωσα την "Καρδια του σκοτους"