Στην αρχή σκέφτηκα να το αφήσω. Ευτυχώς που δεν το έκανα. Απλά δε μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που ένιωσα διαβαζοντας το. Νιώθω ότι θα το αδικησω. Και πίστεψε με δεν υπερβαλλω καθόλου. 
Και το παράδοξο; ειναι Στιλλ οτι οπως προανεφερα, οταν τις ειχα διαβάσει πολυ νέος με ειχαν ενθουσιασει. Τωρα εχω διαβασει 7-8, μερικες μαλιστα απο τις πιο δημοφιλεις αλλά τιποτα. Μενω παγερα αδιαφορος.Να πώ την αμαρτία μου πριν καιρό που είχα δανειστεί τον τόμο με τις ιστορίες συγκεντρωμένες, διάβασα κάποιες αλλα γενικά δεν τραβούσε.
Καταπληκτικό βιβλίο! Αγαπημένος ο Δημήτρης Στεφανάκης!Εγώ διαβάζω το "Πώς η λογοτεχνία σού αλλάζει τη ζωή" του Στεφανάκη.
Μου το πήρε η αδερφή μου δώρο τα Χριστουγεννα και αναμένω την ανάγνωση του με χαρά.![]()
Καλέ αυτά είνα γούστα, μη σε επηρεάζουμε. Εγώ πάντως παρατηρώ οτι γενικά δεν με συγκινεί ο τρόμος(με τα όποια παρακλάδια του) ουτε του Κινγκ, ουτε του Πόου, ουτε του Λάβκραφτ που ακόμη το παλεύω. Μάλλον δεν μου ταιριάζει σαν είδος.Ωχ Χρυσοστομε και Στιλλ, μη μου λέτε τετοια!! Μου το πήρε η αδερφή μου δώρο τα Χριστουγεννα και αναμένω την ανάγνωση του με χαρά.![]()
Χθες το αγόρασα. Έχω μεγάλη περιέργεια όσον αφορά το συγκεκριμένο βιβλίο!...Τελείωσα τον Ξένο του Καμύ (συγκλονιστικό τέλος)