Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Στην αρχή σκέφτηκα να το αφήσω. Ευτυχώς που δεν το έκανα. Απλά δε μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που ένιωσα διαβαζοντας το. Νιώθω ότι θα το αδικησω. Και πίστεψε με δεν υπερβαλλω καθόλου. :)

Να πώ την αμαρτία μου πριν καιρό που είχα δανειστεί τον τόμο με τις ιστορίες συγκεντρωμένες, διάβασα κάποιες αλλα γενικά δεν τραβούσε.
Και το παράδοξο; ειναι Στιλλ οτι οπως προανεφερα, οταν τις ειχα διαβάσει πολυ νέος με ειχαν ενθουσιασει. Τωρα εχω διαβασει 7-8, μερικες μαλιστα απο τις πιο δημοφιλεις αλλά τιποτα. Μενω παγερα αδιαφορος.

Kαλησπέρα σε όλους... μόλις τέλειωσα το "Αναζητώντας τον Χαμένο Χρόνο" και λέω να συνεχίσω με τα "Σταφύλια της Οργής"

Ωχ Χρυσοστομε και Στιλλ, μη μου λέτε τετοια!! Μου το πήρε η αδερφή μου δώρο τα Χριστουγεννα και αναμένω την ανάγνωση του με χαρά. :μαναι:

Βαγγυ μην σε επηρεαζουμε αρνητικά. Διαβασε το και εσενα μπορεί να σου αρεσει. Αλλωστε δεν αρεσουν όλα σε όλους ουτε το αντίστροφο. :))

Μου το πήρε η αδερφή μου δώρο τα Χριστουγεννα και αναμένω την ανάγνωση του με χαρά. :μαναι:

Το βιβλίο είναι εξαιρετικό Βάγγυ. Εκπληκτική συλλογή διηγημάτων του Πόου.
Συμπεριλαμβάνονται κορυφαία του διηγήματα όπως Η Μάσκα του Κόκκινου Θανάτου, Μαρτυριάρα καρδιά, Έγκλημα στην Οδό Μοργκ... Στην μετάφραση έχει γίνει πολλή καλή δουλειά και έχει αποδοθεί ο λυρισμός και η μαγεία της γραφής του Πόου...

Όποτε μια χαρά θα το απολαύσεις και σου έυχομαι σύντομα να μπεις στο δαιδαλώδη μονοπάτια της γραφής του τεράστιου αυτού συγγραφέα και να τα εξερευνήσεις...:)

Το συγκεκριμένο βιβλίο υπάρχει και στην δική μου βιβλιοθήκη!
Έχω χρόνια να διαβάσω ιστορίες του,αλλά θυμάμαι πάντα αυτόν τον ενθουσιασμό ,που ένοιωθα στις πρώτες αναγνώσεις, μπαίνοντας σ' αυτόν τον ξεχωριστό κόσμο του συγγραφέα!:)

Τελειωσα το καταραμενο παιχνίδι του Μπαρκερ,δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, παρ'ολα αυτα ηταν ενα σχετικα καλο αναγνωσμα για τα γούστα μου. Συνεχιζω με το κουτί σε σχήμα καρδιας απο Joe Hill!

Ωχ Χρυσοστομε και Στιλλ, μη μου λέτε τετοια!! Μου το πήρε η αδερφή μου δώρο τα Χριστουγεννα και αναμένω την ανάγνωση του με χαρά. :μαναι:
Καλέ αυτά είνα γούστα, μη σε επηρεάζουμε. Εγώ πάντως παρατηρώ οτι γενικά δεν με συγκινεί ο τρόμος(με τα όποια παρακλάδια του) ουτε του Κινγκ, ουτε του Πόου, ουτε του Λάβκραφτ που ακόμη το παλεύω. Μάλλον δεν μου ταιριάζει σαν είδος.

Τέλος η Κάμαρα με τα Μυστικά, προχωράω με τον Αιχμάλωτο του Αζκαμπαν.
Για τον Πόε να πω ότι πράγματι θέλει να το διαβάσει κανείς όταν έχει τη κατάλληλη διάθεση, δηλαδή όταν έχει τις μαύρες του. :)))) Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η συλλογή 21 Ιστορίες και το Κοράκι. :πάνω:

Σε αντίστοιχη περίοδο το δοκίμασα αλλα δεν μου έκανε κάποια αίσθηση. Αν και ντάξει νομίζω δεν έχει να κάνει μονο με την διάθεση, παίζει ρόλο και η ιδιοσυγκρασία του αναγνώστη γενικα και κατα ποσο έρχεται και κουμπώνει με αυτό που διαβάζει.

Τελείωσα τον Ξένο του Καμύ (συγκλονιστικό τέλος) και συνεχίζω με τον Χαφιέ του Μαξίμ Γκόρκι

Μπράβο, ελάτε να γίνουμε πολλοί οι nesbomaniacs !! Έχει και μινι μαραθώνιο ανάγνωσης το μεταίχμιο, και κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν το αντίτυπο της νέας περιπέτειας του Χόλε. Τα βιβλία είναι η λεοπάρδαλη, ο φαντομάς και η αστυνομία και θα μας στείλουν κάποιες ερωτήσεις σχετικές με τις υποθέσεις τους για να απαντήσουμε. Εμενα μου μένει η αστυνομία. Ιαβέρη έχω σε πολλά δίκιο, είναι η αλήθεια. Θύμισε μου όμως ποιά ήταν η τελευταία φορά που είχα δίκιο :ρ

Τελείωσα και εγώ με την καμάρα με τα μυστικά αλλά δεν έχω το 3ο, το οποίο θα αργήσω να πάρω γιατί έχω πολλάάά αδιάβαστα! Λέω να πιάσω τα διηγήματα αλλά επειδή δε νιώθω σε μουντ, που λέτε και πιο πάνω, θα συσκεφτώ με τον εαυτό μου και θα αποφασίσουμε. :ρ Στιλλ, κι εγώ συμφωνώ, σε πολλά έχεις δίκαιο! ;)