!!!Αμάν βρε Έλλη, δεν σε προλαβαίνει κανείς! Είχα μια επαγγελματική συνεργασία με τον σύζυγο της Σαλταμπάση πριν λίγες μέρες, μου μίλησε για το βιβλίο, το αγόρασα, διάβασα τις εκατό σελίδες του απνευστί, μίλησα λιγάκι γι΄ αυτό και με την ίδια (το έχω και με αφιέρωση της συγγραφέως παρακαλώ!), σε σκέφτηκα και μπήκα να στο προτείνω και βλέπω ότι το έχεις ήδη διαβάσει!
Όλα αυτά σε πρώτο χρόνο. Συνεχίζουμε στο ίδιο τέμποοοο!
Πολύ. Μου φάνηκε πολύ ζωντανό και οικείο. Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει την κρίση μου το γεγονός ότι γνώρισα την οικογένειά της. Νομίζω όχι πολύ. Μάλλον το ίδιο θα σκεφτόμουν για το βιβλίο κι αν δεν την ήξερα. Ήδη στη δεύτερη σελίδα σκέφτηκα ότι της αρέσει ο Μπέρνχαρντ, πριν δω το όνομά του στην πέμπτη σελίδα. Της το είπα και γέλασε. Θέλει να διαβάσει τα "Βραβεία μου" του ίδιου. Θα περάσει πολύ ωραία μαζί τους. Η τυχερή, τα διαβάζει στα γερμανικά!Σου αρεσε;
Απανωτές δυνατές κυκλοφορίες εκαναν οι εκδόσεις Gutenberg.Επιτέλους μεταφράστηκε το "Και τώρα,ανθρωπάκο?" του Χανς Φαλλαντα και κυκλοφορησε από τις εκδοσεις Gutenberg ! φυσικά το πήρα αμεσως και το ξεκιναω
Σπουδαιο νεο Φιλιπ, θα το τιμησω και εγω. Ο Φαλαντα εχει γραψει και το αριστουργηματικό "Μονος στο Βερολινο" (που θα ηθελα να ξαναδιαβασω καποια στιγμη και ψαχνω τωρα στην βιβλιοθηκη μου και δεν το βρισκω ) που εγινε περσι ταινια με τον εξαιρετικό Μπρενταν Γκλισον.Επιτέλους μεταφράστηκε το "Και τώρα,ανθρωπάκο?" του Χανς Φαλλαντα και κυκλοφορησε από τις εκδοσεις Gutenberg !
Όντως, Έλλη, πολύ δυναμικά ξεκίνησε η χρονιά για τις εκδόσεις Gutenberg, προσωπικά είναι από τις αγαπημένες μου. Τους κρατάω όμως μούτρα γιατί εδώ και 2-3 χρόνια μας έχουν υποσχεθεί έναν Τόμας Χάρντι κι ακόμα να τον δούμε στα ράφια.Απανωτές δυνατές κυκλοφορίες εκαναν οι εκδόσεις Gutenberg.