Αυτό θέλω, να χαθώ σε τέτοιους κόσμους και να κολλήσω!! Μου άρεσαν έτσι όπως τα λες, μπορεί από τη νέα χρονιά να τα τιμήσω. Δεν έχω διαβάσει πολλά βιβλία στα αγγλικά. Αυτά που διάβασα δε με δυσκόλεψαν καθόλου, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο και με ένα βιβλίο φαντασίας, με τους όρους μαγείας κλπ. Θα το επιχειρήσω βέβαια!
Η γραφή της είναι καθηλωτική - ενώ κάποιοι χαρακτήρες καταντάνε λίγο εκνευριστικοί με την υπερβολικά πολλή μεμψιμοιρία τους, παρόλα αυτά δεν μπορείς να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου. Έχει φτιάξει έναν τρομερό κόσμο για τη δράση των βιβλίων, η μαγεία είναι εχμ... μαγευτική, και ειλικρινά με κάποιους από τους ήρωες κολλάς και τους πονάς λες και είναι φίλοι σου καρδιακοί.
Ιαβέρη, πες ότι απευθύνθηκα και σε σένα, btw.
Άσχετο - σχετικό. Να υποθέσω ότι έχετε υπόψη σας τον Τροχό του Χρόνου, έτσι; Ο Ρόμπερτ Τζόρνταν είναι πραγματικά ένας από τους μεγάλους μάγους των βιβλίων, και ο Μπράντον Σάντερσον ήταν από τους λίγους που θα ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν τη σειρά με τόσο άξιο τρόπο μετά τον θάνατο του πρώτου. Αν τυχόν δεν είχατε αναγνωστικά σχέδια για τα επόμενα 2-3 χρόνια, ελεύθερα διερευνήστε τις συστάσεις μου
Χαίρομαι!! Θα δεις ότι όσο προχωράει, τόσο πιο ωραίο θα γίνεται. Κι εγώ από βδομάδα θα παραγγείλω την επιλογή του λατίνου, αλλά θα πάρει σειρά το νέο έτος.Διαβάζω το "Μiddlesex" του Τζέφρυ Ευγενίδη. Ήταν χρόνια στην λίστα μου, αλλα τελευταία στιγμή κάποιο άλλο βιβλίο έπαιρνε την σειρά του για αγορά.... Τώρα χάρη της "Βαγγυ" και της κλήρωσης "διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο" έπεσε στα χέρια μου και απ' ότι φαινεται απο τις πρώτες σελίδες δυσκολά θα φύγει απ' αυτά..