Λοιπόν από την τελευταία φορά που έγραψα εδώ έχω διαβάσει: 1)Το κορίτσι με το τατουάζ, καλό αστυνομικό που διαβάζεται εύκολα, μέσα στη χρονιά θα διαβάσω και τη συνέχεια του. 2) Ο Στόουνερ, μετά από 2 χρόνια στα αδιάβαστα ήρθε η σειρά του. Αν και ο ήρωας δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Η ζωή όπως είναι, οι συμβιβασμοί, οι επιιθυμίες, οι ήττες όλα αυτά δηλαδή που μας κάνουν ανθρώπους. Κρίμα που δεν το είχα διαβάσει νωρίτερα. 3) Δόκτωρ Γκλας. Ιδιαίτερο βιβλίο. κάπου με κούρασε λίγο αλλά στο τέλος μου άρεσε. 4) Η ιστορία της θεραπαινίδας. Αφού είχα δει τον πρώτο κύκλο της σειράς είπα να διαβάσω το βιβλίο. Ενδιαφέρον χωρίς να είναι κάτι το σπουδαίο. Η σειρά είναι πιο καλή για μένα. Η μετάφραση του Κορτό σε κάποια σημεία μου φάνηκε περίεργη. 5)Είπα να διαβάσω "Την μπαλάντα της αμουδιάς των σκύλων" αλλά είναι από τα λίγα βιβλία που άφησα στην άκρη. Με κούρασε ο τρόπος γραφής και το αργό τέμπο. Περίμενα από ένα αστυνομικό να τρέχει πιο γρήγορα και να με ξεκουράζει (Καλοκαίρι που είναι). Ίσως το ολοκληρώσω αργότερα. 6)Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χείγουορθ. Ο Κίνγκ είναι παραμυθάς. Μικρό βιβλίο που το διάβασα σε μία μέρα. Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν έχει πολλές ομοιότητες με την ταινία αλλά εμένα μου φάνηκε ίδιο. Ότι πρέπει για Καλοκαίρι.
Όλα αυτά πριν... τώρα διαβάζω το "Τσέρνομπιλ" της Αλεξίεβιτς, μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Μόλις το ολοκληρώσω θα δω τη σειρά.