Εγώ είχα υπόψη μου το παιχνίδι και αφού βγήκε και η σειρά είπα να πιάσω και τα βιβλία.Σελςφά, τι λέει το Witcher; Καλο; Ειδα το τρέιλερ της σειράς που θα προβληθεί τον στο Νετφλιξ και την περιμένω πώς και πώς.
Είναι η δική μου γνώμη. Εσένα μπορεί να σου αρέσει...Ευχαριστώ, Σελεφά! Οπότε μάλλον θα αρκεστώ στη σειρά.![]()
Είναι χρόνια που το είχα διαβάσει και το είχα απολαύσει και είναι επίσης από τα λίγα βιβλία που θέλω να ξαναδιαβάσω κάποια στιγμή. Αν και μεγάλο, για μένα ο Κινγκ δεν είναι κουραστικός. Αν το αποφασίσεις, σου εύχομαι καλή απόλαυση!Λέω να ξεκινήσω το The Stand ( η τελευταία μάχη ) του Stephen King ( 2 βιβλία ) αλλά το σκέφτομαι λιγουλάκι γιατί το τελευταίο του βιβλίο που διάβασα ήταν όχι τούβλο, αλλά τσιμεντογωνία και με είχε κουράσει απίστευτα. Επειδή όμως δεν έχω παρατήσει ποτέ βιβλίο στη μέση όσο και να μην μου αρέσει, δάγκωσα το ξινό λεμόνι και το τελείωσα. Μου έβγαλε όμως την ψυχή!
Έχει διαβάσει κάποιος το συγκεκριμένο βιβλίο, και αν ναι, πως του φάνηκε;
Το πτώμα στη βιβλιοθήκη δεν με ενθουσίασε- μόλις χθες το τελείωσα. Έχοντας διαβάσει μόνο και την υπόθεση στο στάιλς, νιώθω ότι Πουαρό και Μις Μαρπλ έχουν μεγάλες διαφορές. Θα συνεχίσω και με άλλα βιβλία της σειράς εκδ. Ψυχογιός.Συνεχίζω με Αγκάθα Κρίστυ ''Φόνος στο πρεσβυτέριο'' και ''Το πτώμα στη βιβλιοθήκη''.
Αντίβαρο θα συμφωνήσω μαζί σου! Μις Μαρπλ και Πουαρό σημειώσατε 2, υπερ του Πουαρό κατ'εμέ. Η Μις Μαρπλ, έυστροφη μεν και με ευρεία αντίληψη, αλλά παρουσιάζεται κάπως σαν η κλασική κουτσομπόλα γεροντοκόρη που γνωρίζει τα πάντα για τους γείτονες και ασχολείται μόνο με ξένες υποθέσεις. ''Ο φόνος στο πρεσβυτέριο'' μου άρεσε πάντως.Το πτώμα στη βιβλιοθήκη δεν με ενθουσίασε- μόλις χθες το τελείωσα. Έχοντας διαβάσει μόνο και την υπόθεση στο στάιλς, νιώθω ότι Πουαρό και Μις Μαρπλ έχουν μεγάλες διαφορές. Θα συνεχίσω και με άλλα βιβλία της σειράς εκδ. Ψυχογιός.
Καλή ανάγνωση!
Όταν τελειώσεις το "ο εκατοντάχρονος..." πες τη γνώμη σου, αν θες. Έχω περιέργεια, καθώς τώρα τελειώνω το επόμενο του: "Η αναλφάβητη που ήξερε να μετράει". Ευχαριστώ.Τζέιμς Τζόυς "οι Δουβλινεζοι" και "ο εκατονταχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε" του Γιουνασον