Λοιπόν μετά το φανταστικό και αισιόδοξο Project Hail Mary, θα ξεκινήσω το Siege and Storm (βιβλίο 2 της σειράς The Shadow and Bone Trilogy) της Leigh Bardugo.
Το 1ο βιβλίο με τίτλο The Shadow and Bone (κυκλοφορεί στα ελληνικά με τίτλο Οι Γκρίσα: Σκιές και οστά) δεν με ενθουσίασε αλλά:
1. Χρειάζομαι κάτι ανάλαφρο και όταν συμβαίνει αυτό η νεανική και η παιδική λογοτεχνία είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωση.
2. Έχω αγοράσει την επόμενη σειρά της ίδιας (Six of Crows Duology) που βασίζεται στην κοσμοπλασία των Γκρίσα και πέρα του ότι έχω ακούσει τα καλύτερα, λένε ότι είναι καλύτερα να διαβαστεί και η πρώτη σειρά.
3. Θέλω να δω τη σειρά του Netflix.
Το 1ο βιβλίο με τίτλο The Shadow and Bone (κυκλοφορεί στα ελληνικά με τίτλο Οι Γκρίσα: Σκιές και οστά) δεν με ενθουσίασε αλλά:
1. Χρειάζομαι κάτι ανάλαφρο και όταν συμβαίνει αυτό η νεανική και η παιδική λογοτεχνία είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωση.
2. Έχω αγοράσει την επόμενη σειρά της ίδιας (Six of Crows Duology) που βασίζεται στην κοσμοπλασία των Γκρίσα και πέρα του ότι έχω ακούσει τα καλύτερα, λένε ότι είναι καλύτερα να διαβαστεί και η πρώτη σειρά.
3. Θέλω να δω τη σειρά του Netflix.
(bow down, bitches), ο ναος της στο νησι (στον οποιο εχω βγει φωτογραφια, αλλα την εχω χασει—κριμα, ηταν καταλληλη για meme) και η κορη της, ειναι σαν κεντρικοι χαρακτηρες στην ιστορια, η οποια ειναι διανθισμενη απο τις τραγωδιες του Ευριπιδη, ως μικρα ενοχοποιητικα στοιχεια για το εγκλημα. Πηγα να γραψω οτι ειναι αρκετα επικαιρο, αλλα παντα ζουσαμε σε 
Μάλλον είμαι πολύ φοβητσιαρα
. Στο η σοφιτα με τις αράχνες, ειδικά, πέταξα το βιβλίο με στριγγλιά. Με άκουσε όλος ο Άγιος Προκόπιος (στη Νάξο
).
Τελος παντων, οχι μονο στην σοφιτα ημουν ανυποψιαστη, με φρικαρε κιολας.