Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Έλλη Μ

Συντονιστής
Είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα αυτή αγαπητή, σχεδόν συνομίληκη. Νομίζω μας πίστεψαν όλοι. Το πούλησα καλά πιστεύω🙄
Αν δεν το έχεις διαβάσει το Λαθος, πραγματικά στο συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι σπουδαίο βιβλίο. :ναι:

Ναι, το ποτάμι ήταν, με τους δύο αντιπάλους! Πόσο τραγικό διήγημα! Συγκλονιστικό... Δεν το είχαμε κάνει όμως, όπως θυμάμαι. Απλά το είχαμε στο βιβλίο :χμ: Διαβάζω την πόλη της ουράνιας φωτιάς της Cassandra Clare (εν τω μεταξύ, πάντα μπερδεύω το όνομα της ηρωίδας του βιβλίου με αυτό της συγγραφέως). Διαβάζω με πολλά εισαγωγικά, γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω να το απολαύσω πάλι στην τσίτα είμαι

Ξεκίνησα το "OFF. Your digital Detox for a better life". Είδα κριτικές, οι περισσότερες είναι μέτριες, γιατί λένε ότι το βιβλίο κάνει μια επιφανειακή ανάλυση για την κακή χρήση της τεχνολογίας και απλά δίνει πρακτικές συμβουλές που μπορείς να βρεις εύκολα σε άρθρα στο διαδίκτυο. Όπως και να έχει, θα του δώσω μια ευκαιρία, γιατί το πήρα σε προσφορά 2 ευρώ στο Kindle και είναι αρκετά μικρό βιβλίο, με 114 σελίδες, οπότε θα το ξεπετάξω στα γρήγορα. Έτσι και αλλιώς με ενδιαφέρει πολύ το θέμα του "internet addiction" τον τελευταίο χρόνο όταν συνειδητοποιήσα ότι σπαταλάω πολύ χρόνο στο internet και μάλιστα εις βάρος σοβαρών υποχρεώσεων ή παραγωγικών χόμπιτ(όπως τα βιβλία).

Πάει και το "Θάλασσα, θάλασσα", της Μέρντοχ. Ωραίο ήταν αλλά με κούρασαν αρκετά οι άπειρες περιγραφές και η φλυαρία, εξ ου και ο όγκος του βιβλίου.

Σήμερα θα αρχίσω το "'Ενας άντρας", της Οριάνα Φαλάτσι. 'Εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι εστί.

722

Διαβάζω τα ψέματα των γυναικών της Ουλίτσκαγια, και δεν βλέπω την ώρα να το τελειώσω. Έχω πάθει και το σύνδρομο του Ιαβέρη (που δεν έχει όρεξη για βιβλία) και πραγματικά αυτό το βιβλίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την βαρεμάρα μου.

(Αν έχετε τυχόν ανάλαφρες προτάσεις για καλοκαίρι, που να μην έχουν εκδοθεί προσφάτως, είναι ευπρόσδεκτες.)

@Τουραντό το βιβλίο Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες είναι ενδιαφέρον;
Το έχω στη λίστα μου, αλλά ακόμα δε το έχω πιάσει.

Δυσκολεύομαι σήμερα για το πιο βιβλίο να ξεκινήσω. Θέλω κάτι χαλαρό βασικά, αλλά το μάτι μου ξεφεύγει στην επική φαντασία (λύσσα κακιά).
Φυσικά συνεχίζω τον Μεγάλο Κυνήγι του Ρόμπερτ Τζόρνταν, αλλά οι ρυθμοί είναι πιο αργοί και από χελώνα πλέον.

(Αν έχετε τυχόν ανάλαφρες προτάσεις για καλοκαίρι, που να μην έχουν εκδοθεί προσφάτως, είναι ευπρόσδεκτες.)
Έχω εγώ! Πανάλαφρες! Πούπουλο!!

- Φρενίατρος - Μασάντο Ντε Ασίς
- Ήνοχ Σόουμς - Μαξ Μπίρμποπ
- Η άλλη πλευρά του ονείρου - Ούρσουλα ΛεΓκεν
- Μαγικό νησί - Μ. Καραγάτσης

Αυτά!