Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Χθες το ξημέρωμα τελειωσα τις θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου, του Márquez .Το τελευταιο του και λίγο παραγκωνισμένο. Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία και μου άρεσε αρκετά. Ειναι ρομαντικό και άτακτο με δόσεις κυνισμού, όπως ακριβώς και ο τίτλος του.
Αυτο, που με κερδισε περισσοτερο, ήταν η μαεστρία με την οποια ο Γκαμπριελ εδινε στον 90χρονο πρωταγωνιστη τον αερα ενός γοητευτικού εφήβου, που σε μαγευε με τις ανασφάλειες παρά το θράσος του και με την αθωότητα παρά τον έκφυλο βίο του. Καθολη την αναγνωση ξεχνουσα πως προκειται για εναν γεράκο και είχα την ψευδαίσθηση πως ειναι ένας ακμαιος νεαρός, που διψά για ζωή και έρωτα. Δε θα τον ξεχασω ποτέ αυτόν τον τύπο.

@Ειφφελ έχω να πώ ότι είσαι πολύ καλός στο multitasking. Το έχω στα προσεχώς καθώς είχα πέσει σε μια κριτική για το συγκεκριμένο βιβλίο και το πήρα σχεδόν χωρίς δεύτερη σκέψη. Μετά και την δική σου πολύ δελεαστική τοποθέτηση ειλικρινά θα πάρει άμεσα σειρά καθώς με προβλημάτισε οτι είναι κάπως δύσκολο ως βιβλίο απο συναισθηματικής άποψης.

Θα του άξιζε μία παρουσίαση αλλά και αυτά που γράφω, τα γράφω κουνώντας το καροτσάκι του μωρού να μην κλαίει οπότε.. Συμπαθάτε με
Τα συνοψισες εξαιρετικα στα του βιβλιου και συμφωνω οτι ειναι πολυ καλογραμμενο. Εμενα, δεν καταφερε να με κανει να συναισθανθω καθολου, σε αντιθεση με την τελευταια σου προταση. Κουραγιο. :παρηγοριά:
Αν το κοιμιζεις και κατω απο τον απορροφητηρα, εχεις την αμεριστη συμπαράστασή μου.

@Ειφφελ έχω να πώ ότι είσαι πολύ καλός στο multitasking.
Multitasking σοβαρό δεν είναι να κουνάς το καροτσάκι και να γράφεις στη ΛτΒ ταυτόχρονα. Είναι να κουνάς το καροτσάκι και να σιδερώνεις με καυτό σίδερο ή να κόβεις γύρο με ηλεκτρικό τροχό ταυτόχρονα ή να κάνεις τα μαλλιά σου με εκείνο το καφτό που φτιάχνει μπούκλες (πως λέγεται - κορίτσια τη βοήθειά σας)! Άμα τα κάνεις αυτά @Ειφφελ τότε θα σε παραδεχτώ!

Είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα αυτή αγαπητή, σχεδόν συνομίληκη. Νομίζω μας πίστεψαν όλοι. Το πούλησα καλά πιστεύω🙄

Και μάλλον πρόκειται για το ποτάμι τώρα που το σκέφτομαι και προσπαθώ να ανασύρω από την μνήμη μου περισσότερες λεπτομέρειες.

Από multitasking πρόσφατο, έφτιαχνα κρέπες και πετούσα με το πόδι το παιχνίδι στο σκυλί.

@Ειφφελ θα επιτρέψω σίγουρα με εντυπώσεις και ίσως και κριτική, αν με εντυπωσιάσει ή με γοητεύσει.

Όντως ήταν το ποτάμι. Προσυπογράφω και εγώ η επίσης συνομήλικη. Πόσο μας έχει στιγματίσει η ιστορία αυτή εεε..;;

Διαβάζω που λέει η Στιλλ για το λάθος ότι το είχαμε διδαχθεί, και έπαθα ένα μικρό ταρακουλο.

Είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα αυτή αγαπητή, σχεδόν συνομίληκη. Νομίζω μας πίστεψαν όλοι. Το πούλησα καλά πιστεύω🙄
Αν δεν το έχεις διαβάσει το Λαθος, πραγματικά στο συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι σπουδαίο βιβλίο. :ναι:

Ναι, το ποτάμι ήταν, με τους δύο αντιπάλους! Πόσο τραγικό διήγημα! Συγκλονιστικό... Δεν το είχαμε κάνει όμως, όπως θυμάμαι. Απλά το είχαμε στο βιβλίο :χμ: Διαβάζω την πόλη της ουράνιας φωτιάς της Cassandra Clare (εν τω μεταξύ, πάντα μπερδεύω το όνομα της ηρωίδας του βιβλίου με αυτό της συγγραφέως). Διαβάζω με πολλά εισαγωγικά, γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω να το απολαύσω πάλι στην τσίτα είμαι

Ξεκίνησα το "OFF. Your digital Detox for a better life". Είδα κριτικές, οι περισσότερες είναι μέτριες, γιατί λένε ότι το βιβλίο κάνει μια επιφανειακή ανάλυση για την κακή χρήση της τεχνολογίας και απλά δίνει πρακτικές συμβουλές που μπορείς να βρεις εύκολα σε άρθρα στο διαδίκτυο. Όπως και να έχει, θα του δώσω μια ευκαιρία, γιατί το πήρα σε προσφορά 2 ευρώ στο Kindle και είναι αρκετά μικρό βιβλίο, με 114 σελίδες, οπότε θα το ξεπετάξω στα γρήγορα. Έτσι και αλλιώς με ενδιαφέρει πολύ το θέμα του "internet addiction" τον τελευταίο χρόνο όταν συνειδητοποιήσα ότι σπαταλάω πολύ χρόνο στο internet και μάλιστα εις βάρος σοβαρών υποχρεώσεων ή παραγωγικών χόμπιτ(όπως τα βιβλία).

Πάει και το "Θάλασσα, θάλασσα", της Μέρντοχ. Ωραίο ήταν αλλά με κούρασαν αρκετά οι άπειρες περιγραφές και η φλυαρία, εξ ου και ο όγκος του βιβλίου.

Σήμερα θα αρχίσω το "'Ενας άντρας", της Οριάνα Φαλάτσι. 'Εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι εστί.

722