Έχω εγώ! Πανάλαφρες! Πούπουλο!!(Αν έχετε τυχόν ανάλαφρες προτάσεις για καλοκαίρι, που να μην έχουν εκδοθεί προσφάτως, είναι ευπρόσδεκτες.)
Πως το είπες αυτό; Πως;Εν τω μεταξυ, δε σας φαινεται υπερτιμημενος ο Χάξλεη;
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα τους, γράψε μας κάποια στιγμή πως σου φάνηκαν και πιο θα προτείνεις από τα δύο.Και τα δυο βιβλία έχουν παρόμοια θεματολογία: προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις αρχαίες φιλοσοφίες ως μέσο για την αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων που βιώνουμε σήμερα.
Θα σου πω. Προς το παρόν, από αξιολογήσεις και reviews που έχω διαβάσει, το βιβλίο του Λου Μαρίνοφ φαίνεται να είναι μέτριο. Στις αξιολογήσεις γράφουν ότι υπεραναλύει κάποια θέματα με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστικό. Το βιβλίο του Mauro Bonazzi είναι ένα βιβλίο τσέπης για πολύ ελαφρύ ανάγνωση που αναλύει με απλό τρόπο τις ιδέες του συγγραφέα.Πολύ ενδιαφέρον το θέμα τους, γράψε μας κάποια στιγμή πως σου φάνηκαν και πιο θα προτείνεις από τα δύο.
Λόγω διάφορων δρώμενων σταμάτησα να το διαβάζω τότε και άφησα στην μέση την συνανάγνωση. Είχα ψιλοτελειώσει το α΄μέρος και με είχε συνεπάρει. Ένα από τα πράγματα που ήθελα να γράψω τότε ήταν ότι η γραφή του μου έφερνε στο νου πίνακες του Vincent van Gogh, ιδιαίτερα για τα έντονα χρώματά τους και την αίσθηση της υπερ-πραγματικότητας που έβγαζαν. Θα το διαβάσω αργότερα το βιβλίο, μου άρεσε πολύ ως εκεί που το είχα φτάσει.Εδώ και καιρό τελείωσα την συν- ανάγνωση που είχαμε για τον Μπρούνο Σουλτς το βιβλίο ας μου επιτραπεί η έκφραση είναι Β Ι Β Λ Ι Α Ρ Α!!
Το απόλαυσα και ας μην υπήρχε σχετική συμμετοχή στο νήμα.