Το Sin City - Το σκληρό Αντίο του Frank Miller(όχι δεν είναι comics, είναι graphic novel) και το Βιβλίο του Ενώχ του Robert H. Charles.
Το γραψες και μπηκα να σου πω οτι ειμαι ηδη στη δευτερη ιστορια. Περαν του οτι συμφωνω μεχρι κεραιας με οσα λες, το βιβλιο αυτο προσιδιαζει πολυ με τους δακτυλιους του Sebald, με τους οποιυς (δακτυλιους και Sebald) εχω εμμονη. Με αυτο που (σου) γραφω, αυτοματως εχω θεσει για την Σαλανσκυ υπερμετρη συγκριση, καπως αδικη, αλλα -oh well- c'estbla vieΤο λοιπόν:
Τελείωσα αυτά τα τέσσερα βιβλία.
Α. Κατάλογος Απολεσθέντων Γιούντιτ Σαλανσκυ. ( Δεν ξέρω αν το είχα γράψει την προηγούμενη φορά αλλά το γράφω και τώρα. ) Τι βιβλιάρα είναι αυτή!! Ένα απο τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Έχει υδατογραφήματα το βιβλίο που πραγματικά σε μαγεύουν και πιστεύω οτι μεγαλώνοντας θα ανατρέξω πάλι σε αυτό για ανάγνωση.
Να σου πω. Βραχηκα τοοοσο πολυ σημερα που φτερνιζομαι ασταματηταΒρε κορίτσια πάτε καλά; Τι έχετε πάθει;![]()
θα σου πω οτι δεν πήρα χαμπάρι, δεν μιλησα με ΕΜΥ. (αλλα ειχα πάρει ομπρελλα η οποία δεν βοηθησε για ενα λεπτό που μεσολαβησε μεχρι να μπω στο αυτοκινητο. Ηταν σαν ολοι οι αερηδες να περιμεναν εμενα, όπου κι αν γυρνουσα, βρεχομουν. Με μπουφαν!).@Έλλη Μ τόσες μέρες λένε ότι έρχεται κακοκαιρία, πάει το καλοκαίρι πέρασε, μην βγάζεις την κοιλίτσα έξω να ντύνεσαι πιο ζεστά.Παρεπιπτόντως σαν follower σου που είμαι με αφορμή μια ανάρτηση σου ξεκινησα να βλέπω το squid game. Ένα επεισόδιο είδα, αρκετά καλό!
![]()