Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Τα βιβλία από τις εκδόσεις Αίολος έχω, εκτός από ένα νομίζω. Άμα αρχίσω να αγοράζω και βιβλία στα αγγλικά θα βρεθώ άστεγος πρώτον επειδή δε θα χωράω με τόσα βιβλία στο σπίτι και δεύτερον επειδή θα με πετάξει έξω η γυναίκα μου
 
ή θα με πετάξει έξω η γυναίκα μου
Λεπτομέρειες... και ο δικός μου γκρινιάζει και βλέπει εφιάλτες με καινούργια ράφια....
δε φτάνει που ομορφαίνουμε το χώρο και τον πλημμυρίζουμε με γνώση, κόσμους και εμπειρίες... :χαχα::χαχα::χαχα:
 
Λοιπόν ξεκίνησα τα
1. Hyperion του Νταν Σιμμονς
2. Storm of Locusts (βιβλίο 2 της σειράς the sixth eorld series) της Rebecca Roanhorse. Δε νομίζω να μου αρέσει όσο το πρώτο της σειράς.
 
Ξεκινάω το Με τον Όμηρο στις μέρες του Κορωνοϊου (δίστασα για μια στιγμή να το αναρτήσω στο νήμα Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού)
 
Τελείωσα το ''Σιντάρτα'' του Χέρμαν Έσσε, ολιγοσέλιδο και ευκολοδιάβαστο σαν παραμύθι που θα έπρεπε όμως να είχα διαβάσει πριν από πολλά χρόνια. Το μαγικό ταξίδι της ζωής, η προσωπική αναζήτηση της γνώσης και του αυτοπροσδιορισμού ρέουν ανεμπόδιστα και ''μαγικά'' μέσα από τη διήγηση του Σιντάρτα. Σίγουρα αξίζει να υπαρχει στην βιβλιοθήκη.

Συνεχίζω με Jo Nesbo και τον ''Κοκκινολαίμη'' του!
 
Μόλις τελείωσα την εκπνοή. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι από την πρώτη μου δημοσίευση. Είναι ένα βιβλίο που αξίζει μια θέση σε κάθε βιβλιοθήκη. Διαβάστε το και δεν θα το μετανιώσετε.

Tip ανάγνωσης του βιβλίου. Στο τέλος ο συγγραφέας αναφέρει διάφορες πληροφορίες για το τι τον έμπνευσε για κάθε ιστορία, καλό είναι να διαβάζετε μόλις τελειώσετε την κάθε ιστορία τις αντίστοιχες πληροφορίες γιατί μπορεί να χαθείτε λίγο αν τις διαβάσετε όλες μαζί στο τέλος
 
Ολοκλήρωσα σήμερα όλο τον 'Αρχοντα των Δαχτυλιδιών καθώς δεν άφησα σελίδα αδιάβαστη. Ο χρόνος ανάγνωσης ήταν 31 Αυγούστου-1 Δεκεμβρίου, με κάποιες μέρες ενδιάμεσα διάλειμμα. Τις περισσότερες μέρες διάλειμμα τις έκανα κατά την ανάγνωση του έκτου μέρους τον Νοέμβριο γιατί μέχρι τότε είχα κάνει 4-5 μέρες...

Από τα παραρτήματα, αξίζουν κατά την γνώμη μου το παράρτημα Α , Β και ΣΤ (πρώτο μέρος), τα οποία αναφέρουν αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω την ανάγνωση του βιβλίου Assassin's Creed Αναγέννηση από Oliver Bowden και σκοπεύω να κάνω 15μέρες. Το είχα διαβάσει το καλοκαίρι του 2020 αλλά το έχω σχεδόν ξεχάσει και θέλω να το θυμηθώ.

Τσεκάρετε το προφίλ μου στο goodreads https://www.goodreads.com/user/show/141655469
 
Last edited:
Άμα αρχίσω να αγοράζω και βιβλία στα αγγλικά θα βρεθώ άστεγος πρώτον επειδή δε θα χωράω με τόσα βιβλία στο σπίτι και δεύτερον επειδή θα με πετάξει έξω η γυναίκα μου
Ουκ εν τω πολλώ το ευ.
Πάντως αν διαβάζεις ηλεκτρονικά βιβλία (και δη στα αγγλικά, στείλε μου ένα μήνυμα, έχω πολλά να πω.
 
@Καστάλια :μουάχαχα: μ' αρέσει που έχεις προσέγγιση ντίλερ :αγαπώ:
@Μοκαντάσα αλ Σάφερ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΗΛ. ΒΙΒΛΊΩΝ. Χθες έψαχνα ένα epub σε ένα αρχαίο λαπτοπ, και ένας φάκελος του 2015 είναι 5GB. Μόνο ηλ. βιβλία, τίποτα άλλο.
 
Top