Λέει κάπου στο βιβλίο που διαβάζω ότι η πορεία της εξατομικευσης που περιγράφει δεν μπορεί να ακολουθηθεί από τις γυναίκες επειδή τα συμβολα της πορείας είναι ανδρικής προέλευσης. Και σχολιάζει στα λατινικά ότι η πορεία είναι πολύ δυσάρεστη για τις γυναίκες (κατι τέτοιο τελος πάντων). Δεν μπορώ να πω ότι δεν στράβωσα σε αυτό το σημείο. Από την άλλη αυτό που λέει είναι και η αλήθεια (πχ οι αθλοι του Ηρακλή) δεν ξέρω προσωπικά κάτι ανάλογο για τις γυναίκες.Σήμερα νομίζω κι αυτόν θα τον είχαν σταυρώσει οι διάφοροι δικαιωματιστές ως σεξιστή και μισογύνη...
Συγγνώμη που θα στο πω ωμά, αλλά τα θέλει κι εσένα ο π@πος σου!!Κάνω ασυναίσθητες συγκρίσεις με τη νερόβραστη σουπίτσα που διάβασα (πέρυσι; θαρρώ)
Να βοηθήσω λίγο την σκέψη σου;;στον Henry James του οποιου τα βιβλία δεν με εχουν καταγοητευσει ή συναρπάσει, με εξαιρεση το θηρίο στη ζουγκλα...
Να μας πεις και μας όταν τελείωσεις τον λόγο που κάνουν σεξ οι γυναίκες, διότι τόσα χρόνια μας έχει φάει η αγωνίαΞεκινησα εχθες το βιβλιο με τιτλο ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ
Ε μα ρε Κρίτων κι εσύ!3) εντέλει γιατί κάνουν όλοι αυτοί σεξ; πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος ή κάποια αιτία;
Πολλοί έχουν περάσει από αυτήν την περίοδο της εξερεύνησης και ενθουσιασμού. Ωστόσο εγώ θα σου πρότεινα να μην μάθεις από τα βιβλία για τέτοιου είδους θέματα αλλά μέσω πείρας. Είναι και ένας λόγος να προσεγγίσεις τον άλλον περισσότερο και όχι μόνο επιφανειακά. Έτσι μαθαίνεις την ζωή και τον εαυτό σου, μέσω των άλλων και των μεταξύ σας εμπειριών. Enjoy the journey and stay safeΞεκινησα εχθες το βιβλιο με τιτλο ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ .Απιστευτο βιβλιο εχω διαβασει τις πρωτες 60 σελιδες και το εχω λατρεψει