Με γλύτωσες από περιττά έξοδα!!, αλλά με δυσκολία ολοκληρωσα τον α' τόμο..
Συνεχίζοντας λοιπόν το ξεφύλλισμα του βιβλίου, καταρχάς βρήκα πως το είχα αγοράσει 5,500 δραχμές!Επίσης, επειδή βρέθηκα σε μια παρέα που μιλούσε συνεχώς για τον Τόλκιν, έπιασα να ξεφυλλίζω πάλι το Σιλμαρίλλιον,
εσυ εισαι πιο ρομαντική πσυχή, μπορει να σου αρεσει.Με γλύτωσες από περιττά έξοδα!!![]()
Τα οποία κατεφθασαν χθες όοοολα μαζί, απο διαφορετικους δρόμους κι εγώ επέλεξα να ξεκινήσω ένα άλλο, του οποιου η πρώτη ιστορία ειναι πολύ ομορφη, νοσταλγική και συγκινητική ενώ δεν προλαβα να ολοκληρωσω την επίσης εξαιρετική δευτερη. Πολύ ωραίο βιβλιαράκι, πάρα πολυ γλυκο, σαν το κρασι του Μπράντμπερι
Είναι 'όλες ΤΕ-ΛΕΙ-ΕΣ!!!Τα οποία κατεφθασαν χθες όοοολα μαζί, απο διαφορετικους δρόμους κι εγώ επέλεξα να ξεκινήσω ένα άλλο,
Ναι κι εγω!!!!!!!!!!Θυμήθηκα τώρα πως θέλω να διαβάσω ό,τι δικό του κυκλοφορεί!!
Οχι, αλλα ολοι ξερουμε οτι με την ΕΦ δεν ειμαι πολύ δεκτική, πρεπει να πληροι ορους, προϋποθεσεις, εκλογικους καταλόγους, επιδομα θερμανσης κλπΚαλά δε στο έχω προτείνει ποτέ αυτό σε κάποιο νήμα;
Ναι, κατι ενθυμούμαι.Έλλη κοίτα ==> εδώ
ή κι αυτό!!Να διαβάσουμε το Δεν έχω στόμα και πρέπει να ουρλιάξω;;
Είδα ποια διηγήματα περιλαμβάνει!ή κι αυτό!!![]()
Ένα παιδί κι ο σκύλος του, εχει μεταφερθει στο βιβλιο που κραταω.ΤΟ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΔΑΡΜΕΝΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ
Λες να είναι κι αυτό στον Τζέφτη;;
Εκκρεμεί να διαβάσετε και την Ηλιόπετρα.Να διαβάσουμε το Δεν έχω στόμα και πρέπει να ουρλιάξω;;
Εγω δεν ανηκω στους θετικαριους (sic) παρόλ αυτά νομιζω ειμαι θετικός ανθρωποςΕκκρεμεί να διαβάσετε και την Ηλιόπετρα.Ωστόσο θα είχε πολύ ενδιαφέρον η δική σας οπτική, επειδη όσοι είναι ενεργοί στην λέσχη είναι της θετικής από όσο έχω καταλάβει και ένα τέτοιο ποίημα είναι πολύ μακριά από αυτόν τον τρόπο σκέψης.
Εδώ, δεν καταλαβα τι λες..ίσως επειδή ως άνθρωποι σκεφτόμαστε σε κουτάκια ή κατηγοριοποιουμε πράγματα και όταν εφαρμόζουμε αυτόν τον τρόπο σκέψης για τους ανθρώπους κάτι δεν κολλάει ή φαίνεται αντίθετο προς ένα άλλο χαρακτηριστικό.
Εξαιρετικα και τα 3 διηγηματα, πολυ διαφορετικα μεταξύ τους. Πραγματικα μπηκε στην καρδια μου, όπως τα Χρονικα του Αρη.Είναι εξίσου καλές και απολαυστικές!!
Εννοούσα την ύπαρξη στερεότυπων, πχ οι καθηγητές σίγουρα διαβάζουν πολλά βιβλία και τους αρέσει επειδη είναι καθηγητές κλπΕδώ, δεν καταλαβα τι λες..![]()
Αυτά τα μέσα ήλπιζα να δω μέσα από την συναναγνωση σας.Νομιζω οτι τα αντιλαμβανεται κανεις με άλλα μεσα. Νομίζω.
Τα έλεγα τα έλεγα!Εξαιρετικα και τα 3 διηγηματα, πολυ διαφορετικα μεταξύ τους. Πραγματικα μπηκε στην καρδια μου, όπως τα Χρονικα του Αρη.
Απορω που δεν εχει πεσει ακομη το αναθεμα της πολιτικης ορθοτητας στην τρίτη ιστορία...
Ωστε και εσείς οι θετικοί έχετε θυμικο. Πλάκα κάνω απλά αναρωτιόμουν αν σε αυτές τις περιπτώσεις επεμβαίνει κάποια στιγμή η καθαρή λογική. Όμως με την απάντηση σου με κάλυψες, ευχαριστώ.Δεν νομιζω οτι η ποιηση ερμηνευεται με πραγματολογικά στοιχεια, ερμηνευτικα εργαλεία κλπ κλπ. Μοιαζει πιο εσωτερικη διεργασία που αγγιζει το θυμικο.
μη εισενέγκεις ημας εις πειρασμόν.....(γεια σου @ΜιΛάμπρος μας