Έτσι ακριβώς, σε υπνωτίζει με τον τρόπο που γράφει. Περιμένω εντυπώσεις.

Από ποιο εκδοτικό οίκο; Πατάκη;Ξεκίνησα το "Πέδρο Πάραμο" και είμαι ήδη υπνωτισμένη από τη μυστηριώδη γραφή του Ρούλφο
Εννοείται ότι σε αφήνει σε κρίσιμο σημείο..πάντως πάρε το τρίτο μόλις το βρεις γιατί η Πλατυπους έχει κλείσει. Έχει πάρει τα δικαιώματα ο Ψυχογιός αλλά δεν ξέρω πότε θα τα κυκλοφορήσει και αν θα είναι με τα αυθεντικά εξώφυλλα.Τελειώνω αυτές τις μέρες (μπορεί και σήμερα) την "Ανταρσία" της Βερόνικα Ροθ (και δεν έχω το τρίτο της σειράς κι ελπίζω να μη με αφήσει σε κρίσιμο σημείο!!!)
Μας κατέστρεψες!!Η νυχτεριδα του Νεσμπο ειναι το μονο βιβλιο που οταν το διαβαζα ηθελα να το πεταξω στο τοιχο.. το τελειωσα καθαρα απο πεισμα..
Εσύ κι αν μας κατέστρεψες!!!!!!Εννοείται ότι σε αφήνει σε κρίσιμο σημείο..πάντως πάρε το τρίτο μόλις το βρεις γιατί η Πλατυπους έχει κλείσει. Έχει πάρει τα δικαιώματα ο Ψυχογιός αλλά δεν ξέρω πότε θα τα κυκλοφορήσει και αν θα είναι με τα αυθεντικά εξώφυλλα.

το παινεύω εδώ και χρόνια στην Λέσχη κι είσαι ο μόνος που μπήκε στον κόπο να το διαβάσει..Τελείωσα λοιπόν με το "Σπίτι της Αβύσσου", το οποίο το κατατάσσω στις κορυφαίες δημιουργίες τρόμου και ΕΦ