Τελείωσα τον Μαγγελάνο και έπιασα το "Όταν ήμουν έργο τέχνης" του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ. Μου είχε τύχει στην ανταλλαγή βιβλίων που κάναμε στα περασμένα γενέθλια της λέσχης )) Είναι δώρο της Πεταλούδας
Ναι Μπέιζιλ Συμμετέχει όποιος θέλει φυσικά.Με αφορμή το τελευταίο σχόλιο της Ιωάννας: γίνεται ανταλλαγή βιβλίων στα γενέθλια; Δηλαδή ερχόμαστε ο καθένας με το προς ανταλλαγή βιβλίο; Υποθέτω πως θα ενημερωθούμε κι εμείς οι καινούργιοι όσο πλησιάζουν τα γενέθλια. Ωραία ιδέα πάντως!
Όταν το τελειώσεις να μας πεις την άποψή σου. Ενδιαφέρομαι και εγώ να το διαβάσω.
Ναι Βάγγυ, με το "Μεγάλο Γκάτσμπι" να ξεκινήσεις!!! Σούπερ βιβλίο, πιο κοντά στις δικές μας συνήθειες, πιο εύπεπτο!!! Τα " Εκατό χρόνια μοναξιά" είναι εσωτερικότερο, καλύτερα μετά...@Μπου, τόσο καλό το "Ο υπέροχος Γκάτσμπι";
@Μπέιζιλ, όλα τα βιβλία μαζεμένα τα πήρες;Να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις, επειδή από κλασική λογοτεχνία (η μαύρη αλήθεια) είναι ότι δεν έχω ιδέα, αλλά έχω αγοράσε τον Γκάτσμπι και το εκατό χρόνια μοναξιά, αν έχεις διαβάσει και το δεύτερο με ποιο λες να ξεκινήσω;
Βου, καταπληκτικο βιβλιο! Μετα απ' αυτο θα θες να μετακομισεις στη Γαλλια.Διαβάζω τη "Λέσχη των Αθεράπευτα Αισιόδοξων" και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Εύκολη και όμορφη γραφή, ωραίες εικόνες, λίγη ιστορία, πολλές προσωπικότητες...
Της Μαντά τελείωσα το "Με λένε Ντάτα", ωραίο βιβλίο, ιδιαίτερος ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας.Την θεανω την λυκαινα της πολης της μαντα, η θεανω βλεπω ηταν μια ρετρο " αναστασια" το θυμοσαστε το πολυκροτο σηριαλ "στο ονομα σου αναστασια"! Επιβεβαιωνει τον κανονα πως ο ανθρωπος που περνα πολλα σκληραινει αποτομα. Ρε παιδια γινονται αυτα τα πραγματα ωχου δεν μπορω να βαλω κ σποιλερ στο τελος εννοω με το παιδι, το κοριτσακι του σεργιου ας μην προχωρησω οποιος το χει διαβασει καταλαβε. Επαθα πλακα
Ευχαριστώ και πάλι για την πρόταση Ατέρμων! Έψαχνα να βρω που είχαμε αυτή τη συζήτηση, αλλά δεν το βρήκα!Χθές ξεκίνησα το Προσκυνητής του Terry Hayes!
@Μπέιζιλ,χαίρομαι που ευχαριστήθηκες το 'Γιό' !Όντως είναι συναρπαστικό!