Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Την Κυριακή έχουμε γάμο.

Στροφή στους Έλληνες, διάβασα το Πρόβες πολέμου του Χαριτόπουλου, τελειώνω το Η καλοσύνη των ξένων του Τατσόπουλου και σκοπεύω να συνεχίσω με το Την Κυριακή έχουμε γάμο του Ξανθούλη.

Τελείωσα χθες το παιχνίδι με το Διάβολο του Τζακ Χίγκινς. Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο και ήταν εξαιρετικά παλιομοδίτικο για βιβλίο που πρωτοεκδόθηκε το 2009. Συνεχίζω με το Για μια χούφτα βινύλια της Χίλντας Παπαδημητρίου

Με μαγαλη μου λυπη τελειωσα " Το αυτο" του Κινγκ ( θα γραψω τις εντυπωσεις μου αναλυτικοτερα στο αντιστοιχο νημα ) και συνεχιζω με το Τουνελ του Σαμπατο. :)

ούτε που θυμάμαι πόσα βιβλία έχω ξεκινήσει... πάντως τώρα διαβάζω εντατικά το "όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" της Χάρπερ Λη

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
''τι ωραιο βιβλιο..'' αυτα ηταν τα λογια που ειπα οταν διαβασα τη τελευταια σελιδα Ασημενια! (ετοιμασου η Harper lee βγαζει το δευτερο βιβλιο της!)

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Όντως, πολύ ωραίο βιβλίο το "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια"..

Έχω ξεκινήσει τον "Κλόουν" του Χάινριχ Μπελ.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ναι, τώρα έβλεπα ότι υπάρχει σχετικό νήμα, θα γράψω τις εντυπώσεις μου όταν το τελειώσω.

@Ιωάννα Μος, από τα πιο βαρετά βιβλία που έχω διαβάσει.
Χωρίς να θελω να σε αποθαρρύνω!
Όταν τελειώσεις πες μου ποιο σου φάνηκε χειρότερο ! :))))

Διόρθωση: Την Μποβαρυ δεν κατάφερα να την διαβάσω, την ξεκίνησα 3 φορές και την παράτησα άλλες τόσες.
Πωλ, σήμερα το τελείωσα. Ο Φρανκενστάιν είναι μακράν χειρότερος, δεν το συζητώ. Η Μποβαρύ, στην αρχή ήταν όντως κάπως βαρετή αλλά αν δείξεις επιμονή, μετά από λίγο κυλάει πολύ εύκολα κι έχει και μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν είναι απλά η ιστορία μια μανταμίτσας που δεν καθότανε καλά:)))
Ενιγουέι, είναι και θέμα γούστου, πάντα.
Τώρα αρχίζω το πρώτο βιβλίο του 1Q84. Είναι η πρώτη μου επαφή με Μουρακάμι. Ελπίζω να ενθουσιαστώ!

Παντως σαν πρωτη επαφη καλυτερα θα ηταν να καταπιαστεις με κατι μικροτερο γιατι και εγω το πρωτο που διαβασα δικο του ηταν το κουρδιστο πουλι το οποιο το εφτασα στη μεση και το αφησα για λιγο αλλα τελικα πεισμωσα και το τελειωσα.Εν τελει μαρεσε αλλα ακομα δεν εχω εξοικειωθει με το μεταφυσικο στοιχειο .Παντως εχω βαλει στο ματι το Νορβηγικο Δασος και τον Καφκα στην Ακτη

Last edited:
Assassin creed!!! Βασισμένο στο παιχνίδι (το οποίο δεν έχω παίξει :)) του Bowden.

Τι ωραίο να διαβάζεις σειρά, λύνεις το πρόβλημα του τριμήνου

Ξεκιναω σημερα το " Ρωτα τον ανεμο" του Τζον Φαντε, στον προλογο ο Μπουκοβσκι το εκθειαζει, ιδωμεν! Ανακαλυψα οτι το βιβλιο εχει μεταφερθει στον κινηματογραφο με τον Κολιν Φαρελ και τη Σαλμα Χαγιεκ, τυχαινει να την εχω δει κιολας αλλα δεν θυμαμαι τιποτα απο την ταινια εκτος απο την Σαλμα. :ρ

Στιλλ Ιλλ και Έλλη Μ, έχω τα βιβλία Ι και ΙΙ... Αν δεν ενθουσιαστώ, θα αργήσω να αγοράσω το τρίτο. Όντως, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσω με ένα τόσο μεγάλο έργο, αλλά τα βιβλία μου τα έκαναν δώρο. Οπότε, στο πνεύμα της οικονομίας, προσπαθώ να διαβάζω ο, τι υπάρχει στο σπίτι! :)))

Τελείωσα με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ βιβλίο του Κασάρες "Η εφεύρεση του Μορέλ" και προχωράω με το "Οι βάρκες του Γκλεν Κάριγκ" του Ουίλιαμ Χόντζσον!!

Είναι το δεύτερο βιβλίο αυτού του συγγραφέα που διαβάζω φέτος μετά το "Σπίτι της Αβύσσου", το οποίο το θεωρώ από τα πιο ατμοσφαιρικά και πρωτότυπα βιβλία φανταστικής λογοτεχνίας...

Όντως, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσω με ένα τόσο μεγάλο έργο, αλλά τα βιβλία μου τα έκαναν δώρο. Οπότε, στο πνεύμα της οικονομίας, προσπαθώ να διαβάζω ο, τι υπάρχει στο σπίτι! :)))
Αφενός, καλα κανεις και διαβαζεις αυτο που εχεις ευκαιρο. Αφετέρου, δεν ειναι ο όγκοε του που μπορεί να λειτουργησει αποτρεπτικά, όσο το θέμα του. Νομίζω το παρακανε με τόσες σελίδες αχρείαστες. Φαντασου, είχα χρόνια να τον διαβάσω γιατι τον ειχα πάρει μονότερμα, και ειπα να διαβάσω την τριλογία. Με απογοητευσε. Μουρακάμι σε καμια 5ετία πάλι.

Μιας που αναφέρατε τον Μουρακάμι. Με ρώτησε μια φίλη μου με ποιο να ξεκινήσει αλλά δεν έχω διαβάσει κανενα βιβλίο του και της είπα θα ρωτήσω και θα σου πω. Με ποιο θα της προτείνατε να ξεκινήσει;

Αγαπητη Βαγγυ εγω εχω διαβασει το Κουρδιστο Πουλι,το οποιο και θα σου προτεινα γιατι ειναι πολυ καλο και οτι πρεπει για να ξεκινησεις με τον συγγραφεα αυτο.Απο πολλους εχω ακουσει και για το Νορβηγικο Δασος.Απο κει και περα οτι της κανει κλικ και ως υποθεση