Τελείωσα την πανούκλα του Καμύ και συνέχεια με τον εξάδελφο Πονς του Μπαλζάκ
Καλημερα Φιλιπ,ειναι να μη με πιασει ο οιστρος και δη για τον Ντοστογιεφσκι πεταω την σκουφια μουυΠότε κιόλας τους τέλειωσες τους "Δαιμονισμένους"?? Μπράβο Στιλλ,στο δικό μου κλαμπ είσαι και 'σύ![]()
Βιβλιοφιλε, περιμενω εντυπωσεις απο τον Πονς. Υπαρχει και παρουσιαση του βιβλιου στη Λεσχη, ψαξε αργοτερα εαν θες.Τελείωσα την πανούκλα του Καμύ και συνέχεια με τον εξάδελφο Πονς του Μπαλζάκ
Εχω την εκδοση απο Δαμιανο η οποια εχει μολις 320 σελιδες. Τι παιζει; Το πετσοκοψανε; Να ψαξω για καποια αλλη εκδοση;Στιλλ ιλλ σε ποια έκδοση διάβασες τους Δαιμονισμένους;
Ναι, λίγο δύσκολο να το είχε η βιβλιοθήκη. Είναι πρόσφατη έκδοση. Δες εδώ. Όμως μιας και το διάβασες, συνέχισε κάποια στιγμή με το «Τι να κάνουμε;» του Τσερνισέφσκι. Εδώ κι αυτό.Εκανε πολυ καλη δουλεια παντως.Το Πατερες και Γιοι επισης κορυφαιο το διαβασα απο τον Ζαχαροπουλο(που γενικα στις εκδοσεις του κατι με χαλαει) αλλα δεν το ειχε σε αλλο αντιτυπο η βιβλιοθηκη.
Τζαρλαξλ στην κανανε πολυ ασχημα.Με 350 σελιδες οχι απλα το πετσοκοψανε,σου εδωσαν αλλο βιβλιο.Εχω την εκδοση απο Δαμιανο η οποια εχει μολις 320 σελιδες. Τι παιζει; Το πετσοκοψανε; Να ψαξω για καποια αλλη εκδοση;