Πολλή φάση έχει το νήμα. Σκέφτομαι μάλιστα τι ωραια ιδέα θα ήταν, στην συνάντηση για την κοπή πίτας, να μην κάνουμε ανταλλαγή δώρων αλλά να κληρωθούμε σε ζευγάρια και να αγοράσουμε κάτι για το ταίρι μας. Θα είχε πλάκα!
Λοιπόν, εγώ θα μείνω στις λέξεις "σκωπτική" και "περιπαικτική" διάθεση της Ελλης και αναλόγως, θα προτείνω, οπότε…προσδεθείτε :χαχαχα:
Στον Μπου, θα δώριζα ένα οποιοδήποτε του Χωμενίδη, γιατί ξέρω πόσο τον εκτιμά.
Στην Ιζι, κάποιο ανάλογου λυρικού ύφους με τον Φρανκενστάιν, δεν έχω ανακαλύψει ποιο ακόμα
Στην Φαντίνα, τα άπαντα του
Salvatore, γιατί αγαπά τα βιβλία φαντασίας.
Στην ευαίσθητη και ρομαντική Αριάδνη, την Ιστορία του Ματιού, του Ζορζ Μπατάιγ. Χρειάστηκε να διαβάσω
αυτό το απόσπασμα, πριν λίγο καιρό, για να αλλάξω γνώμη και να μην το αγοράσω τελικά
:χαχαχα: (εντωμεταξύ, Διατσέντα, μέσα στο μυαλό μου είσαι)
Στον Νικόλα, το τελευταίο βιβλίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή (ή το μόνο που έχει γράψει, δεν ξέρω, στερούμαι επαρκούς ενημέρωσης στο κομμάτι αυτό), ξέρω ότι θα το εκτιμήσει.
Στην Ελλη το βιβλίο των Βίτσιων του Κορτώ.
Στην Χήθκλιφ, την τετραλογία της Σίλβια Ντέι, Γυμνή Μπροστά Σου, Ευάλωτη Δίπλα Σου, Δεμένη Μαζί σου και Αιχμάλωτη Δίπλα σου. Εχω μια αδιόρατη αίσθηση ότι της ταιριάζει. Ειδικά αυτά, κι εγώ θα σπεύσω να τα αποκτήσω
Διατσέντα, για σένα δεν έχω σκεφτεί ακόμα αλλά μην εφησυχάζεσαι, θα έρθει κι η σειρά σου
Οσο γι'΄αυτά που μου προτείνατε
@Ιζι, το πρώτο του Μαύρου Πύργου το έχω ήδη - όπως και όλη την σειρά - οποτε περιμένω άλλη πρόταση.
@Νικόλα, το έχω ήδη σταμπάρει εδώ και πολύ καιρό αυτό από το νήμα με τις Προτάσεις Τρόμου, νομίζω το ειχε προτεινει ο Φάρος.
@Ελλη και Διατσέντα, οι προτάσεις σας δεν είναι καθόλου κακές, τουναντίον
@Φαντίνα, τέλεια επιλογή αλλά θέλω και αυτά που πρότεινες στον Νικόλα γιατί εσύ μου τα έβαλες στο μυαλό πριν λίγο καιρό