Καλή ερώτηση.....έχω την αίσθηση ότι δεν θα τα πολυκαταφέρω.@ΜιΛάμπρος γιατι δεν εκανες παρουσιαση;
Όταν μεγαλώσω κι άλλο (μες στη Λέσχη) ίσως το τολμήσω.
Καλή ερώτηση.....έχω την αίσθηση ότι δεν θα τα πολυκαταφέρω.@ΜιΛάμπρος γιατι δεν εκανες παρουσιαση;
Νομιζω οτι μια χαρα τα ποκυκαταφερες παραπανω με το σχόλιό σου.Καλή ερώτηση.....έχω την αίσθηση ότι δεν θα τα πολυκαταφέρω.
Πολύ ενδιαφέρον προσωπικότητα. Πολύ αξιολογος άνθρωπος με τρομερό λόγο, χαίρεσαι να τον ακούς. Εχει στο youtube μια πολύ ωραία συνέντευξη του, κάνα δεκάλεπτο είναι στο provocateur. Άξιζει να την δεις.Ο Τσαφουλιας ειναι πολυ ωραιος τυπος
...την οποία έχασα όταν τον είδα σε ένα βίντεο να κλωτσάει και να βρίζει την κοπέλα του...του Μπουκόφσκι. Με τον συγγραφέα γνωριζόμαστε και υπάρχει κάποια εκτίμηση
Carlo Rovelli, Seven Brief Lessons on Physics
Βιβλίο για την μοντέρνα αστροφυσική.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι ότι ίσως θα έπρεπε να ήταν άρθρο, εφόσον είναι τόσο μικρό.
Επίσης η γραφή είναι πέρα για πέρα επιφανειακή, περισσότερο ως παιδικό, παρά ως εκλαϊκευμένο.
Το τελείωσα σε λίγες ώρες και πιστεύω ότι ο συγγραφέας δεν σπατάλησε παραπάνω χρόνο για να το γράψει.
Αρπαχτή και τσαπατσουλιά ή απλά πολύ μικρή προθεσμία;
Εάν το βρει κάποιος τζάμπα και δεν ξέρει τίποτα για το θέμα, ίσως αξίζει, ειδάλλως είναι χάσιμο (λίγου ομολογουμένως) χρόνου.
...την οποία έχασα όταν τον είδα σε ένα βίντεο να κλωτσάει και να βρίζει την κοπέλα του...
Αν πω ότι ένα άλλο βιβλίο του που διάβασα ήταν καλύτερο (εξ' ου η εκτίμηση, όχι για το ποιόν του ανδρός που υπήρξε ομολογουμένως ρεμάλι) δεν το σώζω με τίποτα ε;Με τον συγγραφέα γνωριζόμαστε και υπάρχει κάποια εκτίμηση.
Μια χαρά το σώζεις γιατί πέρα από το χαρακτήρα του συγγραφέα πρέπει να κρίνουμε τη λογοτεχνία του και όχι το χαρακτήρα του. 'Ενα δύο βιβλία δικά του έχω διαβάσει και δεν ενθουσιάστηκα. Διαφορετικά το πιο πιθανό ήταν να τον ξαναδιαβάσω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν επηρεάστηκα αρνητικά από το βίντεο που είδα. Τι να σου πω...εξαρτάται από πολλά πράγματα.Αν πω ότι ένα άλλο βιβλίο του που διάβασα ήταν καλύτερο (εξ' ου η εκτίμηση, όχι για το ποιόν του ανδρός που υπήρξε ομολογουμένως ρεμάλι) δεν το σώζω με τίποτα ε