@ΜιΛάμπρος μόνο αυτά τα λίγα διάβασες;
Μπράβο, διάβαζε εσύ να παίρνουμε ιδέες.

Ποσο το ειχα βαρεθει αυτο το βιβλίο...Kurt Vonnegut, Slaughterhouse-Five
To εξαιρετικά γνωστό αντιπολεμικό μικρό βιβλίο.
Εχει όντως τις δυσκολίες για τις οποίες έχω διαβάσει; Θελω χρόνια να το πάρω, αλλά με ψιλομπρ..Αυτός κι ο άλλος που ποτέ δεν θα καταλαβω, ο Χελντερλιν.Τις προηγούμενες ημέρες τελείωσα τις Ελεγείες του Ντουϊνο του Ρίλκε, τη δίγλωσση έκδοση του Πατάκη, με πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικές σημειώσεις και επίμετρο. Παρότι με την ποίηση δεν τα πάμε πολυ καλά, μου άρεσε πάρα πολύ.
Έχει δυσκολίες, πράγματι. Οι σημειώσεις ρίχνουν κάποιο χρήσιμο φως σε μερικούς μόνο στίχους, όχι σε όλους. Αν διαβάσει κανείς τις σημειώσεις και επιστρέψει πάλι, βλέπει με πολύ διαφορετική ματιά τα πράγματα και αποκτά κάποιο νόημα. Εντάξει, προσωπικά σε πολλά πράγματα δυσκολεύτηκα, άλλα δεν τα κατάλαβα, υπάρχει από πίσω ολόκληρο ρεύμα και ιστορίες που προφανώς αγνοώ και προφανώς οφείλω να ξέρω για να κατανοήσω καλύτερο το έργο του. Πάντως, απ'ότι βλέπω 6,16 στοιχίζει, φθηνό νομίζω. Και αξίζει, νομίζω, επειδή έχει μερικές πάρα πολύ όμορφες και λυρικές αράδες. Και είναι και πολύ προσεγμένη έκδοση.Εχει όντως τις δυσκολίες για τις οποίες έχω διαβάσει; Θελω χρόνια να το πάρω, αλλά με ψιλομπρ.
Παλι καλά...το ανησυχητικό θα ήταν να είχες πετάξει κεφάλι σε βιβλίο!...αλλά εχω πετάξει βιβλίο σε κεφάλι.
Σε ποια εκδοση αναφερεσαι; Περισσοτερο η δυσκολια του με αποτρεπει. Η τιμη δεν με πολυαπασχολει, οταν θελω ενα βιβλιο εδω και τωρα.Και είναι και πολύ προσεγμένη έκδοση.
@ΜιΛάμπρος αφου διαβαζεις αστυνομικά θα σου προτεινα να διαβασεις αν δεν εχεις διαβασει καποιο βιβλίο του Μαικλ Κονελυ. Κατα την γνωμη μου έχει γραψει τα πιο άρτια αστυνομικά βιβλία. Πειστικοί χαρακτηρες και πλοκή, χωρις τερατωδεις υπερβολές, χωρις τρυπες και στο τελος η λυση του μυστηριου να εξηγειται αψογα με όλα τα κομματια να μπαινουν αριστοτεχνικα στην θεση τους χωρις να αφηνει κενά και αποριες.Σήμερα, τελείωσα τη Φορμόλη του Ινδρίδασον.
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: γιατί αυτοί οι επιθεωρητές στα αστυνομικά μυθιστορήματα είναι τόσο κατεστραμμένοι και τόσο αποτυχημένοι στη ζωή;