Αγαπημένο!με τον τίτλο Επιτάφιος για έναν μικρό νικητή
Πολύ αγαπημένο!
Δεν ξέρω για τα άλλα που αναφέρεις @ΜιΛάμπρος αλλά γενικά το χιούμορ του Ασσίς, είναι μέσα στα δικά μου γούστα.
Αγαπημένο!με τον τίτλο Επιτάφιος για έναν μικρό νικητή
Πολύ αγαπημένο!
De gustibus et de coloribus non est disputandum.Δεν ξέρω για τα άλλα που αναφέρεις @ΜιΛάμπρος αλλά γενικά το χιούμορ του Ασσίς, είναι μέσα στα δικά μου γούστα.
Συμφωνω απόλυτα, και δικο μου μοτο αυτο/De gustibus et de coloribus non est disputandum.
Γελάω δυνατακαι που ξαναβγάλαν οι κερατάδες βιβλίο του μήνα, αλλά έχω πάρει άλλα τέσσερα γιατί έπεσε βλακ φραϊντεϊ, αλλά θα το πάρω κι αυτό γιατί είμαι βλακ εβριντεϊ![]()
Το έχω καιρό στη βιβλιοθήκη μου να κάθεται. Νομίζω πλησιάζει η ώρα του!Το "ΜΑΡΤΙΝ ΙΝΤΕΝ" του Τζακ Λόντον.
Ποσο ενοχλητικά θρησκευτικη ιστορία, μα τους Θεοι!!(sic) Και ασυνδετες ιστοριες, σε πολλά σημεια, με πιο ενδιαφερουσες τις διηγησεις των λουλουδιών. No wonder γιατι τα παραμυθια τα καταναλωνουμε σε πολύ μικρη ηλικία και μεγαλωνοντας, δυσκολα επιστρεφουμε σε αυτα.Α ναι, και τη βασιλισσα του Χιονιου.![]()
Το έχω και γω στα αδιάβαστα!
Περιμένω εντυπώσεις!
Παρα πολύ καλογραμμένη, καθηλωτικη και θεατρική ιστορία, με πολλαπλά επίπεδα αναγνωσης, κατά τη γνώμη μου.Ήταν από τα πρώτα βιβλία μου. Δεν το θυμάμαι καλά αλλά μου είχε αφήσει καλή εντύπωση. Το έχω ακόμα. Αν το σχολιάσεις (είτε αρνητικά ειτε θετικά) θα το ξαναδιαβάσω για να εντοπίσω τα σχόλια ή να βγάλω δικά μου![]()
Το τμήμα αυτό το βρήκα υπερβολικό και κάπως περιττό. Δεν χρειαζόταν τόσες πολλές τέτοιες περιγραφές. Και επιπλέον, κάποιες από τις φιγούρες που πέρασαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στα υπόλοιπα 4 μέρη, εδώ χάθηκαν, κάνοντας αυτό το μέρος να μοιάζει πολύ ξένο.Ενα τμήμα του περιγραφει, ευτυχως οχι με λεπτομέρειςε, δεκαδες δολοφονιες.![]()
Θα ηθελα παρα πολύ να το συζητησουμε, γιατι εκτιμώ ιδιαιτέρως τις ευστοχες και ακριβολόγες παρατηρήσεις σου, αλλα΄δυστυχώς, δεν το θυμάμαι παρα ελάχιστα. Πάνε αρκετα χρονια που το διάβασα. Θυμαμαι πολύ καλά τα των φόνων και την αναζητηση του Αρτσιμπάλντο (νομίζω).Υποθέτω θα μπορούσα να γράφω επί μακρόν για το 2666. Κι αν προστεθούν κι άλλοι αναγνώστες στη συζήτηση, θα'χουμε παααααρα πολλά να πούμε. Το παράξενο είναι ότι, χωρίς να μου αρέσει ως σύνολο, με γοήτευσε πολύ, πάρα πολύ, ιδιαίτερα το 5ο μέρος. Και χωρίς να μου αρέσει ως βιβλίο συνολικά, είναι μες στα καλύτερα που διάβασα το '24.
ΑρτσιμπολντιΑρτσιμπάλντο