Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Ελπιζω να σου αρεσει Γριλε. Εγω το λατρεψα. Ο Σμοκι Νταλτον απο τους πιο συμπαθεις ντετεκτιβ που εχω συναντήσει. Αν θυμηθεις, οταν το διαβασεις πες μου αν σου αρεσε.

Έχοντας έρθει ένα ταξίδι στο Παρίσι κι έχοντας γενέθλια τη μέρα που μας ξημερώνει, έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου (πέρα από το ταξίδι αυτό καθ' εαυτό :ρ) το Mistborn: Secret History σε μια πολλή όμορφη σκληροδετη έκδοση που μου αρέσει τρελά να τη χαζεύω. :αγαπώ:

Εχτές ήμουν Πανεπιστημιού και δεν μπορούσα να μην περάσω απο το Gudenberg. Έφυγα με δύο βιβλία. Το ένα το είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό και το άλλο είναι απο τα καινούργια τους.
Α. Ο Στόουνερ John Williams
Β. Τα τελευταία μου λόγια Santiago H. Amigorena

Σήμερα παρέλαβα στο γραφείο πακετάκι με τα εξής βιβλία:

1) Την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και

2)Τις Ατέλειωτες Ιστορίες του Τόλκιν επίσης.

Εκανα καποιες νεες αγορες και αυτες ηταν "Τα μπλουζ της Ευρωπης" και "Μισος και αίμα" του Αρνε Νταλ, "Μνημη νεκρων" και "Σκελετοι στο κελαρι" του Ιαν Ρανκιν, "Σκοτεινος λαβυρινθος" του Γρηγορη Αζαριάδη, μου ελειψε να διαβασω Σταινμπεκ και πηρα το "Τορτιλα φλατ", το "Ενας διακριτικός ήρωας" του Γιοσα και "Το δειπνο" του Χερμαν Κοχ.

Παρελαβα χθες, τρια βιβλιαρακια απο την Πολιτεια

Ο Δρακος του Παγου - Τζορτζ Ρ. Ρ. Μαρτιν
Η Υστατη Αυτοκρατορια, Τομος Α + Τομος Β - Μπραντον Σαντερσον

Ο, ελπίζω να σου αρέσει η σειρά των ομιχλογενννητων. :αγαπώ: Αντε να μεγαλώνει σιγά σιγά ελληνική παρέα του Sanderson. :)

Η αλήθεια είναι πως είναι από τα λίγα βιβλία που δεν έχω ακούσει άνθρωπο να μην του αρέσει, ο,τι είδος και αν προτιμά. Αλλά δε συνεχίζω για να μην το "γρουσουζεψω". Καλή ανάγνωση! :)

Αγόρασα από την έκθεση βιβλίου στον Πειραιά το βιβλίο του Χανς Φάλαντα ''Και τώρα ανθρωπάκο'' και αν κρίνω από τα σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς στη Λέσχη, μάλλον θα ενθουσιαστώ!

Αγορασα το "Σφαλμα συστηματος" του Νικου Μαντη, το "Καπουτ" του Μαλαπαρτε και τον "Κλεφτη των ποδηλατων" του Λουιτζι Μπαρτολινι.

Καλησπέρα σας, αγαπητοί φίλοι!! Εγώ περιμένοντας τον αγαπημένο μου αδερφό να έρθει αεροδρομικώς απ' την Ουγγαρία, τριγύριζα στα WHS του Ελευθερίου Βενιζέλου. Εκεί, έπεσε το μάτι μου στο "Γερμανικό Φθινόπωρο" του Νταγκερμαν. Το ξεφύλλισα, πρόκειται περί ανταποκρίσεων (με έντονη ποιητική πνοή απ' ό,τι βλέπω.) σχετικά με την άθλια ,πραγματικά, ζωή στη Γερμανία τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. Νομίζω γράφτηκε το 1946. Φυσικά, το αγόρασα αμέσως. Δε βλέπω την ώρα να το διαβάσω. Φαίνεται εξαιρετικά καλογραμμένο και ενδιαφέρον. Αν γνωρίζετε κάτι σχετικό, παρακαλώ μη διστάσετε να μου απαντήσετε εδώ.

50% μονο για σήμερα στο βιβλιοπωλείο της Εστίας. Όποιος προλάβει. Εγω πάντως, 10 άνοιγε, 10:05 ήμουν εκεί. Σιγα μην το άφηνα!

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
50% μονο για σήμερα στο βιβλιοπωλείο της Εστίας. Όποιος προλάβει. Εγω πάντως, 10 άνοιγε, 10:05 ήμουν εκεί. Σιγα μην το άφηνα!

Χειρότερος και από εμένα με το παζάρι της Άγρας στην ώρα! :)))

Άσε, το συγκεκριμένο δεν το είχα μάθει και το έχασα.... Και έχω μπόλικα από Άγρα που θέλω... :(

Τελευταια εκανα καποιες μαζεμενες αγορές. Λοιπον πηρα τα "Η σκια" του Γιαννιση, το "Τσερνομπιλ" της Αλεξιεβιτς, "Το μυστηριο του κιτρινου δωματιου" του Γκαστον Λερου, "Μουσικη για χαμαιλεοντες" - Καποτε, "Πισω απο το μεγαλο ρωσικο τειχος"- Σοροκιν, "Ας αρχισει η γιορτη" - Αμανιτι και "Καινουργια μερα" του Νικου Χρυσου.

Είχα καιρό να αγοράσω βιβλίο γιατί έλεγα να μειώσω τη λίστα των αδιάβαστων. Τη μείωσα κατά 3 αλλά αυτή τη βδομάδα πήρα δύο, οπότε μια τρύπα στο νερό έκανα πάλι. Κι όχι τίποτα, το ένα είναι 1200+ σελίδες. Πήρα λοιπόν κι εγώ το Τσερνομπιλ, που ακούω πολύ καλά λόγια και θέλω πολύ να μάθω σχετικά με αυτό γιατί ξέρω μόνο όσα έχω ακούσει περιστασιακά. Και το τερατακι των 1200+ σελίδων είναι The way of kings του Sanderson, που είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς The stormlight archive, η οποία έχω ακούσει ότι είναι ακόμη καλύτερη και από τα mistborn και πραγματικά ανυπομονώ!!! :)