Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Λύσσαξα να αγοράζω βιβλία. Σε λίγο δεν θα έχω να φάω. Μόλις παρέλαβα τα ακόλουθα:

1. Κεκλεισμένων των θυρών, του Ζαν Πολ Σαρτρ, εκδόσεις Αιγόκερως/Θέατρο.

2. Καρποί της μοναξιάς, του William Penn, εκδόσεις Ροές/Micromega.

3. Οι τελευταίες ημέρες του Μπωντλαίρ, του Bernard Henri Levy, εκδόσεις Εξάντας.

4. Μάθημα ανατομίας, του Βασίλη Βασιλικού - Δίγλωσση έκδοση, εκδόσεις Ποικίλη Στοά. (αυτό ήταν δώρο)

5. Μάρκος ο Μηδενιστής, του Ivan Alexandrovich Goncharov, εκδόσεις Εκάτη.

6. Το σύνδρομο του Φριτς, του Ντμίτρι Μπόρτνικοφ, εκδόσεις Scripta.

7. Οι Κυνικοί, του Ανατόλι Μαριενγκόφ, εκδόσεις s@mizdat.
 
@Λένκοβιτς δεν θα ρωτήσω πότε τα διαβάζεις. Που τα βάζεις όλα αυτά; Έχεις νοικιάσει κανένα χώρο αποθήκη-βιβλιοθήκη; Ή ζεις επάνω τους / μέσα τους (σπίτι με τοίχους από βιβλία;)
 
@Λένκοβιτς δεν θα ρωτήσω πότε τα διαβάζεις. Που τα βάζεις όλα αυτά; Έχεις νοικιάσει κανένα χώρο αποθήκη-βιβλιοθήκη; Ή ζεις επάνω τους / μέσα τους (σπίτι με τοίχους από βιβλία;)

Το τελευταίο! χα χα! 'Εχω χώρο ακόμα για να γεμίσουν όλοι οι τοίχοι, και κάποια στιγμή να πέσουν πάνω μου να με πλακώσουν και να ησυχάσω.
 
Παρέλαβα σήμερα το ολοκαίνουριο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, Later. Απ'όσο κατάλαβα πρόκειται για αστυνομικό μυθιστόρημα με λίγη εσάνς από Έκτη Αίσθηση. Δεν ξέρω για το περιεχόμενο του βιβλίου ακόμα, το εξώφυλλο πάντως μου αρέσει πάρα πολύ. :πάνω:
 
@Λένκοβιτς ας δούμε τι θα κάνεις μέχρι την Κυριακή, γιατί δε ξέρω αν σε πιστεύω 100% 😝😝

Εμένα σήμερα ήρθαν τελικά τα βιβλία που είχα παραγγείλει πριν 2 μήνες.
Μεταχειρισμένα είναι, αλλά ειδικά για το Endymon Omnibus δε νομίζω να είχα τα χρήματα να το πάρω καινούργιο.
Εδώ και μεταχειρισμένο που το βρήκα στα 20 ε απόρησα. Η τιμή του καινούργιου ξεκινάει από 150 ε,
ενώ του μεταχειρισμένου το έχω δει και στα 300 ε.🤯🤯🤯🤯.
Και είχα φαγωθεί να πάρω αυτές τις εκδόσεις.
Μου αρέσουν τα εξώφυλλα.🥰🥰
547548549
 
@Μαρινέττα είναι επιστημονικης φαντασίας. Στα ελληνικά έχουν βγει μόνο οι δύο ιστορίες του πρώτου τόμου (Υπεριων και Η πτώση του Υπεριωνα).
Μόνο ο 2ο τομος είναι ακριβός.
Πιθανολογώ συμβαίνει γιατί ο εκδοτικός έβγαλε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια και έπειτα δεν τα ξανά έβγαλε. Οπότε τα λίγα βιβλιοπωλεία που το έχουν καινούργιο που το ξέμεινε το δίνουν ακριβά. Επίσης, για ένα μεγάλο διάστημα δε το έβρισκα ούτε καινούργιο για αυτό έτυχε να το δω και 300 ε το μεταχειρισμενο.
Το έψαχνα ένα χρόνο...
 
@Μαρινέττα ξέχασα να πω ότι και στα ελληνικά δε το βρίσκεις εύκολα.
Σε μεταχειρισμένο αυτή τη στιγμή το βρίσκεις στο metabook με 100 ε το πρώτο βιβλίο.
Βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί οι εκδόσεις Anubis σταμάτησαν τη διανομή (δεν ξέρω γιατί, όπως δε ξέρω αν μπορεί να γίνει κατόπιν παραγγελίας... δε το έψαξα) και γιατί πολλοί δε γνωρίζουν ότι κυκλοφορούν από το myboxes.
 
Αγόρασα στις αρχές του μήνα αυτά :Επειδή δεν κάνω κάτι άλλο εκτός από το να διαβάζω, λόγω συνθηκών , διάλεξα μικρά βιβλία (τα είχε προτείνει κάπου ο @Φαροφύλακας νομίζω) ώστε να τα διαβάζω ανάμεσα από μυθιστορήματα που διαβάζω! Παρεμπιπτόντως, έχει διαβάσει κανείς σας Μπριούσωφ; Διάβασα το Οι τελευταίες σελίδες από το ημερολόγιο μιας γυναίκας και ξετρελάθηκα , για αυτό αγόρασα και Τα αρραβωνιάσματα της Ντάσα!

Σήμερα αγόρασα αυτά τα δύο :Και εκεί που έχω φτιάξει ωραία ωραία τον καφέ μου και διαβάζω το Συλλέκτη, ανακαλύπτω ότι λείπουν 7 σελίδες :ένοχος::ένοχος::ένοχος:
Είπα να πάρω πρώτη φορά στη ζωή μου ένα κόμικς και γω να το διαβάσω... αλλά δεν!
 
1. 1915 Ο Εθνικός Διχασμός - Γιώργος Μαυρογορδάτος, Εκδ. Πατάκη. Είπα να κάνω μια νέα βουτιά στην ιστορία και ξέρω ότι ο Μαυρογορδάτος είναι εξαιρετικός ιστορικός και έχει εξαιρετική γραφή (πάντα με συναρπάζει).
2.Η Κλάρα και ο Ήλιος του Καζούο Ισιγκούρο, Εκδ Ψυχογιός (άκουσα δύο διαφορετικά podcasts για αυτό το βιβλίο και με έπεισαν. Κουβαλάει και ένα Νόμπελ ο τύπος, μην ξεχνάμε).
Προχθές τα παρήγγειλα - μόλις τα έλαβα. Φρέσκα κουλουράκια :τρέλα::αγαπώ:
 
Top