Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Α, εχω κι εγώ τα 2 εκ των τριών. Για καλό μου τα θύμισες. :χαχα: Έχεις βαλθεί να μου θυμίζεις πόσα αδιάβαστα έχω; :μουάχαχα:
 
@Βάγγυ Πωπω κρίμα. Το 2ο βιβλίο κυκλοφορεί με χάλια εξώφυλλο. Είναι από τη σειρά. Ελπίζω να το ξεθάψεις από κανένα βιβλιοπωλείο με το παλιό εξώφυλλο.
 
Εγώ πήρα μόλις σήμερα μετά από την εξεταστική που έδινα έκθεση το the subtle art of not giving a fuck ή το η ευγενής τέχνη να τα γράφεις όλα στα ..... σου
 
Παρήγγειλα απ τα public το Νορβηγικό Δάσος του Χαρούκι Μουρακάμι. Αφορμή οι πολύ θετικές κριτικές μέλους της λέσχης σε παλιό πόστ, καθώς το βιβλίο πιθανόν το έχουν διαβάσει πολλοί απ το 2012 που έχει εκδοθεί.
 
Σήμερα αγορασα το Sapiens και δυο ιστορικα βιβλια του David Brewer σχετικα με την Ελλαδα, το "1453-1821 οι άγνωστοι αιώνες" και το "1821-1833, η φλόγα της ελευθερίας" και ο βιβλιοπωλης μου έκανε δώρο το Τίποτα. Οχι το τίποτα, το βιβλίο "Τιποτα" της Τελερ. :)
@ΚρίτωνΓ για πες καμιά γνώμη για τα ιστορικά.
 
@Χρυσόστομος δεν έχω ιδέα! Να φανταστείς και εγώ τα είδα προχθές στο βιβλιοπωλείο τυχαία, αλλιώς θα αγνοούσα την ύπαρξή τους. Δυο σκέψεις κάνω. Από τη μία, ο Πατάκης δεν κάνει αρπακολατζίδικες δουλειές - οπότε αυτό εγγυάται κάποια ποιότητα στο βιβλίο. Από την άλλη αυτό με τις μαζεμένες ιστορικές εκδόσεις λόγω των 200 χρόνων με κάνει λίγο επιφυλακτικό, δηλαδή του τύπου "βρήκαμε παπά, να θάψουμε πέντε-έξι". Δεν ξέρω πολλές εκδόσεις μαζεμένες έχουν πέσει στο θέμα και χάνεται λίγο η μπάλα (και σίγουρα η ποιότητα σε κάποιες). Ελπίζω πάντως να είναι καλές. Εγώ θα περιμένω γνώμη από εσένα.
Είσαι καλός πελάτης σοτ βιβλιοπωλείο - θα σε έχει σε εκτίμηση και ας σου 'δώσε τίποτα.
 
Γεια σας παιδιά ξανά εγώ πήρα σήμερα το Κβαντική Ενεργοποίηση του Γεράσιμου Καλογεράκη το οποίο πραγματικά φαίνεται ενδιαφέρον βιβλίο. Τυχόν εμπειρίες από τον συγγραφέα δεκτές.
 
@Παναγιωτάκης ένας άνθρωπος που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την επιστήμη - ένας απόστρατος στρατιωτικός - ανακατεύει επιστήμες, θρησκείες, ιστορία, αστρονομίες, ιστορίες συνωμοσίας και εθνική υπερηφάνεια και κάνει έναν αχταρμά! (Σόρυ αλλά αυτή είναι η άποψή μου).
 
@Παναγιωτάκης ένας άνθρωπος που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την επιστήμη - ένας απόστρατος).
Πω ρε γαμώτο έπρεπε να το καταλάβω αλλά το να κάνω από την στιγμή που με συναρπάζει το occult, η φιλοσοφία, η θρησκεία και λιγάκι οι θεωρίες συνομωσίας.
 
Top