Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Χθεσινή βόλτα στο κέντρο και αγόρασα

Φρίντριχ Ντυρενματ - Η βλάβη ' Το τούνελ ' ο σκύλος (από Πολιτεία 9,90 €)
Τζον Κόνολι - Οι θεριστές (από παλαιοβιβλιοπωλειο στην Ασκληπιού 1€)
Ρόμπερτ Γκρεηβς - Εγώ, ο Κλαύδιος (από το ιδιο παλαιοβιβλιοπωλειο 2€)
 
@Ιαβερης στη συλλογή με τα θεατρικα του Γουίλιαμς, αμφιβάλλω αν θα έχει και τα διηγήματά του, αλλά μου θύμισες πως έχω καθυστερήσει πάρα πολύ το One arm and other stories. (Δεν καταλαβαίνω γιατί έχω tbr λίστα, αφού δεν τη κοιτάζω ποτέ:γρμβ:)
 
"Οι ακρωτηριασμένοι" μου άρεσε πολύ. Νομίζω ότι κάτι είχα ψιλογράψει εδώ στην ομάδα.

Το "2666" άλλοι το υμνούν και άλλοι καθόλου. Ανήκω στους δεύτερους. Από ένα σημείο και μετά είναι απλά σαν να διαβάζεις έναν κατάλογο φόνων. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν φτάσεις σε εκείνο το σημείο.
 
Μετά από μια τεράαααστια περιπέτεια
Παραγγελία από Ελλάδα. Κόκκινη Ανατολή, Ο Χρυσός Γιος, Όσα δε σου είπα ποτέ και το Μισός Πόλεμος. Μετά από 4 μέρες με καλούν και μου λένε δεν έχουμε το Κόκκινη Ανατολή. Οκ λέω ας βάλουμε κάποια άλλα βιβλία για να μη γίνει επιστροφή των χρημάτων. Βάζω άλλα 2 βιβλία. Μου λένε πρέπει να βάλεις 1.46 ε γιατί στοιχίζουν παραπάνω. Οκ λέω τα βάζω. Με καλούν 2 μέρες μετά βάλατε μόνο 1.46 ε, αλλά θέλει άλλα 2.56 ε. Γιατί ρε παιδία; τους λέω. Επειδή στοιχίζουν παραπάνω μου λένε. Αποκλείεται λέω. Ε! κυρία μου τόσο κάνουν, απαντούν. Τι βιβλία βάλατε; Μαζί με αυτά που έβαλα στην παραγγελία μου έβαλαν και ένα άσχετο που δεν το είχα ματαξανακούσει. Τους το λέω. Το "αφαιρούν". Δυο μέρες μετά ξανά το ίδιο. Άντε πάλι από την αρχή. 1 μέρα μετά με καλούν να μου πουν ότι δεν έχουν και ένα άλλο βιβλίο που έβαλα στην παραγγελία. Οκ λέω θα σας καλέσω πιο μετά για να δούμε τι θα κάνουμε. Τους καλώ δεν μπορούν να μιλήσουν και λένε θα με πάρουν. Περιμένω...περιμένω... Τους καλώ εγώ μετά από 2 μέρες. Τους λέω κάποια βιβλία για αντικατάσταση, αλλά ούτε αυτά τα έχουν. Απορώ γιατί γράφετε ότι είναι διαθέσιμα τα βιβλία, αφού τίποτα δεν έχετε... Είπαν την παπαριά τους... Έκραξα εγώ. Τους λέω να στείλουν τα βιβλία που υπάρχουν και μου λένε σήμερα θα τα στείλουν.. Σίγα που τα έστειλαν.... Περιμένω... περιμένω...πέρασαν 3 μέρες. Επικοινωνώ ξανά μαζί τους και μου λένε ότι δεν έκανα κατάθεση 2.56 ε. Άντε ξανά τα ίδια... "Συνεννοούμαστε" τελικά και μου λένε θα τα στείλουν τη Δευτέρα. Σκ*** μελάτα. Τίποτα. Αντιθέτως με καλούν τη Δευτέρα και μου λένε ότι δεν υπάρχει ένα βιβλίο. Ω! Θεοί λέω... Ποιο; Και μου λένε το βιβλίο που ΉΔΗ με είχαν ενημερώσει μια βδομάδα πριν ότι δεν υπάρχει και είχαμε ΉΔΗ συμφωνήσει να στείλουν τα βιβλία που υπάρχουν. Καλά ρε -τους λέω- με δουλεύετε;; Κάνω υπομονή 3 βδομάδες και συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι; Αν είναι ακυρώστε την παραγγελία. Όχι μην ανησυχείτε θα τη στείλουμε σήμερα. Έτσι και δε σταλεί σήμερα ακυρώνω την παραγγελία. Τελικά την έστειλαν και πραγματικά αναρωτιόμουν αν είχαν στείλει τα σωστά βιβλία.

Έφτασαν χθες τα παρακάτω (σωστά) βιβλία:
Το κορίτσι από τη Γερμανία του Armando Lucas Correa
Όσα δε σου είπα ποτέ της Celeste Ng
Μισός Πόλεμος, Βιβλιο 3, της σειράς "Το Χρονικό της Τσακισμένης Θάλασσας" του Joe Abercrombie
'Οτι να'ναι οι άνθρωποι.Θα την είχα ακυρώσει δύο μέρες μετά που σου είπαν βάλε επιπλέον.....ποιό κατάστημα είναι ;
 
Top