Η καλύτερη έκδοση που κυκλοφορεί είναι από ARS Nocturna. Πολύ προσεγμένο βιβλιαράκι με μια εξαιρετική εισαγωγή πάνω στον μύθο των βαμπίρ, εικονογράφηση, σκληρό εξώφυλλο και άριστη ποιότητα χαρτιού.Σήμερα παρήγγειλα το Καρμίλα από το βιβλιοπωλείο Μάτι (είδα πως λέγονται Εκδόσεις Μάτι). Το βρήκα σε τιμή χώμα, 8,50 € με μεταφορικά.
Λόγω της εκτενούς και εμπεριστατωμένης εισαγωγής - μελέτης στον μύθο των βαμπίρ και την εμφάνιση τους στη λογοτεχνία.έχει μόνο περισσότερες σελίδες, μάλλον λόγω εικονογράφησης όπως είπες.
Μου κάνει εντύπωση που το έχεις βάλει σε 12αδα σε νήμα με αγαπημένα βιβλία παρολα αυτά...Προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο από το Δράκουλα του Μπραμ Στόουκερ, το οποίο το είχα βρει βαρετό.
Δεν το ήξερα. Το είχα πετύχει στο skroutz αλλά από την μια έγραφε μαλακό εξώφυλλο, από την άλλη το άλλο μου άρεσε καλύτερα το οποίο είναι σκληρόδετο και ακόμα είδα πως το ένα εκδόθηκε το 2008 και αυτό που πήρα εκδόθηκε το 2015.Λόγω της εκτενούς και εμπεριστατωμένης εισαγωγής - μελέτης στον μύθο των βαμπίρ και την εμφάνιση τους στη λογοτεχνία.
Νομίζω οτι διαβαζα γι αυτό το βιβλίο, χθες, στο βιβλίο που διάβαζα!!Η σκοτεινή νύχτα της ψυχής - του Αγ. Ιωάννη του Σταυρού
Ασε που νομίζω οτι ελεγε ο συγγραφεας πως δεν το εχει διαβασει ακομηΈνα βιβλίο μέσα σ' ένα βιβλίο. Βιβλίο μπάμπουσκα!
Δηλαδή αγόρασα ένα βιβλίο για το οποίο διάβασες σε ένα βιβλίο ότι αυτός που έγραψε το βιβλίο που διάβασες δεν έχει διαβάσει το βιβλίο που αγόρασα να διαβάσω. ΟΚ! Το ξεκαθαρίσαμε.Ανακεφαλαιωση: Διαβαζα χθες,, στο βιβλιο που διαβαζα, για το βιβλιο αυτό οτι ο συγγραφέας (του βιβλιου που διαβαζα) δεν εχει διαβάσει το βιβλιο που αγόρασες