πωπω δε το πιστεύω.
Μετά από 7 μήνες βρήκα το Κόκκινη Ανατολή του Πιρς Μπράουν.
Και εύλογα θα με/μου ρωτήσετε "Καλά μαρη Σελεφά αφού διαβάζεις που διαβάζεις αγγλικά γιατί δε το πήρες στα αγγλικά;"
και θα σας απαντήσω ";. Δε μου άρεσε το κοινό εξώφυλλο, παραμόνο αυτά που φυσικά ήταν ακριβά. 2. Δε κατάφερα να τo βρω μεταχειρισμένo σε σκληρό εξώφυλλο. 3. Η τιμή του καινούργιου -το κοινό εξώφυλλο- δεν έχει μεγάλη διαφορά από την ελληνική έκδοση και δεν ήθελα να ξεμείνω με το mass market που είναι κατώτερη κατά πολύ των δικό μας εκδόσεων. 4. Οι συνέχειες στα ελληνικά (βιβλία 2-3, τα υπόλοιπα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η βασική ιστορία -από όσο ξέρω- ολοκληρώνεται στο 3ο και τα υπόλοιπα διαδραματίζονται χρόνια μετά, οπότε θεωρείται "ξεχωριστή" τριλογία) τις έχω βρει στην ίδια τιμή με τα μεταχειρισμένα 'η και πιο φθηνά".
Και οι τιμές....
Α. 18 ε ,μαζί με τα έξοδα αποστολής.
Β. 28 ε, αλλά εκτός του ότι είναι εξαντλημένο (το βρήκα μόνο στο B&N), επειδή στοιχίζει πάνω από 22 ε θα εκτελωνιστεί + ΦΠΑ +έξοδα αποστολής (αν το βρεθεί από άλλο βιβλιοπωλείο γιατί το B&N δεν στέλνει Ελλάδα).
Γ. 71 ε και είναι εξαντλημένο αλλά και να μην ήταν εδώ να δεις εκτελωνισμός...
Δ. Το κοινό εξώφυλλο (mass market έκδοση) καινούργιο/μεταχειρισμένο -ανάλογα από που θα το πάρει- κυμαίνεται από τα 8.50-13 ε.