Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Αγόρασα τα παρακάτω (μεταχειρισμένα κλασικά). :αγαπώ::αγαπώ::αγαπώ:
Τα 3 πρώτα είναι με σκληρό εξώφυλλο. Το βιβλίο 2312 έχω ακούσει ότι είναι κάπως συνέχεια του 2140.
Για να μη νομίζετε ότι είναι ακριβά στοίχισαν 20 ε όλα μαζί με τα μεταφορικά.
946948949
939945

Ρε συ @Σελεφά οταν πιάσεις το triptych πες μου πως σου φάνηκε, τον παλιό καλό καιρό στο gr οι Αμερικανίδες με είχαν "ζαλίσει" με αυτήν την συγγραφέα.

Σημερα στην πλατεία μας είχε μπαζαρ για τα αδέσποτα (💓). Τσακωσα το Αόρατος άνθρωπος του Έλισον που ήθελα να το αγοράσω καιρό.

Μια παρτίδα κόμικς(ναι ρε, μικυμάους) αγόρασα πρόσφατα. Το Mosaic του αγαπημένου μου σχεδιαστή Kyle Hotz, το Φάντασμα του Seok Jeong-Hyun(η Κορέα είναι της μόδας τελευταία και επηρεάστηκα) από εκδόσεις Jemma τη μίνι σειρά Deathlok (vol.4) της Marvel, αμερικάνικη έκδοση. Τα δύο πρώτα είναι πολύ υποτιμημένα και στην Ελλάδα(δε μου κάνει εντύπωση) και στο εξωτερικό(μου κάνει εντύπωση) καθώς και το σχέδιο είναι εξαιρετικό και το σενάριο πολύ καλό.

Δυο καινούριες προσθήκες - περιμένουν ανάγνωση. (Άμεσα, το υπόσχομαι. Γιορτές σημαίνει χρόνος για διάβασμα. Γι αυτό γουστάρω τα Χριστούγεννα, ούτε για τους στολισμούς, ούτε για τα ξεμπακιάσματα από το πολύ φαγητό και τα γλυκά, ούτε τα χαζοξενύχτια).

953

954

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
@ΚρίτωνΓ, πες εντυπώσεις για την Σημειολογία του Έκο.

@Τσίου, το Αόρατος Άνθρωπος μου άρεσε αρκετά, είχε κάποια δυνατά σημεία. Όταν έρθει η ώρα του να το διαβάσεις, θα το συζητήσουμε.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Δήλωσε τώρα, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!!! :θρρρ:

Όποτε θες, θα σε πάρουμε και στην επόμενη στάση, φτάνει να ξέρουμε ότι θα έρθεις. :ναι:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πωπω.. την Σημειολογία του Έκο, πρέπει να την διάβασα φοιτητής.

@Φαροφύλακας @ΚρίτωνΓ
Θέλω και εγώ να διαβάσω κάποια στιγμή Έκο...
Έχω ακούσει ότι είναι βαρύς... αληθεύει;
Επίσης, από που να αρχίσω... κάτι ελαφρύ...
Πάντα σκεφτόμουν το Όνομα του Ρόδου... μου είχε αρέσει και η ταινία.

Φρέσκια αγορά.
Betterworldbooks 10 ευρώ. (μου αρέσει πολύ αυτό το βιβλιοπωλείο. Με κάθε αγορά χαρίζει και ένα βιβλίο σε κάποιον που δεν έχει να αγοράσει).*
Chronicles of the Black Company του Glen Cook.
Είναι το πρώτο από τα 4 omnibus της σειράς The Black Company Series
και περιέχει τα παρακάτω βιβλία:
1. The Black Company, 2. Shadows Linger και 3. The White Rose
Όσοι είναι φαν του Τζο Αμπερκρόμπι νομίζω θα τους αρέσει.
956

*Μου αρέσει και αυτό που κάνει το awesomebooks. Ανάλογα με το βιβλίο που αγοράζεις σου δείχνει τι επίδραση έχεις στο περιβάλλον.
957

@Σελεφά εάν θες μυθιστόρημα θα σου πρότεινα όντως το Όνομα του Ρόδου. Η σημειολογία είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα, διότι είναι άρθρα δημοσιευμένα σε εφημερίδα. Έξυπνα, με πολύ χιούμορ, εύκολα (πιο εύκολα σε γραφή από τα μυθιστορήματά του) και μικρά - σαν καραμελίτσες τα διαβάζεις.
Τώρα για το βάρος του Έκο, δεν τον ζύγισα, αλλά ήταν σχετικά μεγαλόσωμος - μάλλον μέτριος θα έλεγα.
Σου λέει πόσα δέντρα και νερά σώζεις και πόσο διοξείδιο εξοικονομείς, αλλά δεν σου λέει πόσα καταναλώνεις. (Πως προκύπτει το σώσιμο, δεν είναι πολύ ξεκάθαρο σε εμένα. Πχ. Εάν καταναλώνεις κανονικά 3 δέντρα ενώ αγοράζοντας αυτό το βιβλίο καταναλώνεις 2, 9875 έχεις σώσει πράγματι 0, 0125, αλλά δεν είναι και σπουδαίο αυτό).

α! καλύτερα το όνομα του ρόδου....
Τα διηγήματα/άρθρα με κουράζουν.... τις νουβέλες ok! τις καταφέρνω.
Θα το έχω υπόψη μου για επόμενη αγορά... βασικά θα κλαψουρίσω σε κανένα αδερφάκι να μου το πάρει.
Χριστούγεννα... ονομαστική γιορτή... πρωτοχρονιά... γενέθλια... ε! ένα βιβλίο το αξίζω... άντε μη τους πω να μου πάρουν ένα για κάθε γιορτή.
Είναι και τα κάλαντα... αυτό που το πας... 😇

Πέρα από την πλάκα θα το έχω στα υπόψη για αγορά.
Ένας από τους λόγους που δε το αγόρασα μέχρι στιγμής είναι γιατί δε μου αρέσει κανένα από τα εξώφυλλα.
958

Το κάτω δεξιά είναι το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης από τις εκδόσεις γνώση - και είναι αυτό που έχω, και θα διαφωνήσω στην αισθητική αξιολόγηση - μου αρέσει πολύ!

αααα αφού το έχεις.... από όλα είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο....
τα γράμματα είναι μικρά;

Δεν έχω θέμα με το μέγεθος, αλλά με τις ατελείωτες περιγραφές, τύπου "φύσηξε αέρας και έσπρωξε τη βαριά ζακάρ κουρτίνα με σχέδιο λουλουδιών, που είχαν κεντηθεί στο χέρι με χρυσή και ασημένια κλωστή πριν από 100 χρόνια σε ιβουάρ φόντο και περνούσε από γενιά σε γενιά... από μητέρα σε κόρη..." 😇