Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Δεν έχω θέμα με το μέγεθος, αλλά με τις ατελείωτες περιγραφές,
Κοίτα έχει περιγραφές με λεπτομέρεια, αλλά πιο δύσκολο κομμάτι είναι να παρακολουθήσεις λίγο τι γινόταν μεταξύ των διαφόρων μοναχικών ταγμάτων και την γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε. Εάν το γδύσεις όμως από αυτά (τις περιγραφές και τα "κοινωνικό-ιστορικά") τότε είναι ένα τελείως απλό βιβλίο μυστηρίου. Η ταινία παρότι δεν ήταν κακή σαν τιανία δεν αποδίδει ούτε στο ένα δέκατο την ατμόσφαιρα του βιβλίου. Πάντως μην περιμένεις κάτι τελείως εύκολο (απαιτεί κόπο στο διάβασμά του σε μερικά σημεία). Αν όμως μπεις στο κλίμα (το mood που λένε στο χουριό μου) σε συνεπαίρνει πραγματικά.
 
Το κάτω δεξιά είναι το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης από τις εκδόσεις γνώση - και είναι αυτό που έχω, και θα διαφωνήσω στην αισθητική αξιολόγηση - μου αρέσει πολύ!
:κόλλα5::σύμφωνοι::πάνω::αγαπώ:

(Και το εκκρεμες;)

Δεν θα ελεγα οτι ειναι κοινωνικοπολιτικο. Καθολου. Ειναι αυτο που λεει ο Κριτων, μυστηριου. Ποιος εκανε τους φονους.

Ο μπατλερ
 
Επίσκεψη στην λέσχη μετά από καιρό! Βρήκα πολύ καλές προσφορές από Public και με έπιασε δαιμόνιο:)))) Παρήγγειλα W. G. Sebald- Austerlitz , Stefan Zweig - ο κόσμος του χθες Friedrich Dürrenmatt - Η βλάβη. Το τούνελ, Ο σκύλος , Ursula K. Le Guin - Το κύμα μέσα στο μυαλό , Thomas Bernhard - Ο αποτυχημένος.

Με τρώει το χέρι μου να παραγγείλω και Flannery O'Connor αλλά θα κάνω κράτει..
 
Το Μετρό το είχα ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια και κάποια στιγμή πρέπει να το τελειώσω, κάποια στιγμή..

Αγόρασα την ανθολογία διηγημάτων Χριστουγεννιάτικο Δείπνο, ότι πρέπει για αυτή την εποχή :διάβασμα5:
 
@Σελεφά είναι παιχνίδι με περιορισμένα πυρομαχικά. Πολύ σπαστικό για τα γούστα μου.

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα για την ανάρτηση μιας και τα βιβλία τα διάλεξα εγώ αλλά τα πλήρωσε η γυναίκα μου. Είχαμε πάει για περπάτημα με το μωρό και δεν κουβαλούσα πορτοφόλι.


Μόλις είδα αυτή τη γραφική νουβέλα με έπιασε αυτό το συναίσθημα που έχουν τα παιδάκια όταν βλέπουν κάτι που θέλουν να αγοράσουν ΤΩΡΑ και νιώθουν μια τεράστια ανάγκη για αυτό. Γι αυτό την αγόρασα. Οι σοβαροί λόγοι που δικαιολογησαν την αγορά, είναι ότι ήθελα να δώσω μια ευκαιρία στις γραφικές νουβέλες διαβάζοντας μια που έχω διαβάσει το βιβλίο στο παρελθόν και ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μου αρέσει μιας και μου άρεσε η σειρά των βιβλίων.


Αγόρασα το συγκεκριμένο βιβλίο γιατί είμαι κάτοχος κανό, μου αρέσει από φέτος το ψάρεμα και ο βασικότερος λόγος είναι ότι είμαι στη διαδικασία να βγάλω δίπλωμα για ταχύπλοο (χωρίς ταχύπλοο ή σύντομη αγορά του). Βλέποντας τον τίτλο και το οπισθόφυλλο κατάλαβα αμέσως ότι αυτό το βιβλίο πρέπει να μπει στη βιβλιοθήκη μου.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Έχουμε νήμα "ποιο βιβλίο αγόρασες", "ποιο βιβλίο διάβασες", "ποιο βιβλίο σου έκαναν δώρο" αλλά δε βλέπω πουθενά νήμα "ποιο βιβλίο έκλεψες σήμερα". Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα
Δες αυτό:
Μέχρι που έχεις φτάσει για να αποκτήσεις ένα βιβλίο ;


Κι ίσως υπάρχει και πιο σχετικό
 
Οι τελευταίες μου αγορές ήταν τα εξής βιβλιαράκια
Έθιμα Ταφής - Hannah Kent
Expo 58 - Jonathan Coe
Αριθμός 11 -Jonathan Coe
Έγκλημα στο γκολφ - Κρίστι Αγκάθα
Νέμεση - Κρίστι Αγκάθα
Η μικρή αδερφή - Ashdown Isabel

Τα πρώτα τρία με 40% , πως να συγκρατηθώ;;;
και τα τελευταία τρία συνολικά 16 ευρώ , επίσης πως να συγκρατηθώ;;;;
Ευτυχώς δεν θα ξάνα ανέβω σύντομα Αθήνα. Γλίτωσα ; Δε νομίζω...
 
Top