@Σελεφά είναι παιχνίδι με περιορισμένα πυρομαχικά. Πολύ σπαστικό για τα γούστα μου.
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα για την ανάρτηση μιας και τα βιβλία τα διάλεξα εγώ αλλά τα πλήρωσε η γυναίκα μου. Είχαμε πάει για περπάτημα με το μωρό και δεν κουβαλούσα πορτοφόλι.
Μόλις είδα αυτή τη γραφική νουβέλα με έπιασε αυτό το συναίσθημα που έχουν τα παιδάκια όταν βλέπουν κάτι που θέλουν να αγοράσουν ΤΩΡΑ και νιώθουν μια τεράστια ανάγκη για αυτό. Γι αυτό την αγόρασα. Οι σοβαροί λόγοι που δικαιολογησαν την αγορά, είναι ότι ήθελα να δώσω μια ευκαιρία στις γραφικές νουβέλες διαβάζοντας μια που έχω διαβάσει το βιβλίο στο παρελθόν και ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μου αρέσει μιας και μου άρεσε η σειρά των βιβλίων.
Αγόρασα το συγκεκριμένο βιβλίο γιατί είμαι κάτοχος κανό, μου αρέσει από φέτος το ψάρεμα και ο βασικότερος λόγος είναι ότι είμαι στη διαδικασία να βγάλω δίπλωμα για ταχύπλοο (χωρίς ταχύπλοο ή σύντομη αγορά του). Βλέποντας τον τίτλο και το οπισθόφυλλο κατάλαβα αμέσως ότι αυτό το βιβλίο πρέπει να μπει στη βιβλιοθήκη μου.