Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Δεν το αγόρασα σήμερα, πριν από κάποιες μέρες το παράγγειλα από εξωτερικό, αλλά περιμένω το The steel remains, πρώτο βιβλίο τριλογίας. Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη για το όλο πράγμα, να έρθει, μήπως περάσει τελωνείο (από το Word of books το παρήγγειλα) και λοιπά.

@Διχασμένη αν σου έρθει φόρος ή εκτεκλωνιστεί στείλε στο wob και θα σου βάλουν τα χρήματα πίσω.
Είναι γελοίοι αυτοί στο Βενιζέλου...
Επίσης... μόλις το διαβάσεις γράψε γνώμη... εδώ και καιρό το έχω βάλει στο μάτι...

Παρόλο που δε διάβαζα το τελευταίο καιρό αγόρασα τα παρακάτω
Φαντασίας
10601062
Επ. Φαντασίας
106310641061
Και μου χάρισαν
Αστυνομικά
1066

Θα γράψω, Σελεφά, ναι.
Βλέπω εσύ πήρες την επιστημονικής φαντασίας σειρά του ίδιου συγγραφέα, ωραία σύμπτωση.
Η αστυνομική σειρά του Στινγκ Λάρσον πολύ ωραία, ασχολείται πολύ με θέματα βίας εναντίον των γυναικών, κατασκοπία και πολιτική. Ελπίζω να σ' αρέσουν.
Καλοδιάβαστα εύχομαι!

Έχω διαβάσει τα 2 πρώτα της σειράς του Λάρσον και μου άρεσαν. :γιούπι::γιούπι:
Το The steels remains το είχα παραγγείλει αλλά τελικά μου είπαν ότι το βιβλίο ήταν σε χάλια κατάσταση και το αφαίρεσαν από την παραγγελία.
Και μια έξτρα σύμπτωση.... Σήμερα κοιτούσα να αγοράσω όλη τη σειρά, αλλά τελικά αποφάσισα να διαβάσω πρώτα το altered carbon για να δω αν μου αρέσει ο τρόπος γραφής του και μετά να πάρω την σειρά A Land Fit for Heroes.

Παιδιά σε όποιον αρέσουν τα ζόμπια οι εκδόσεις BELL δίνουν τα βιβλία The Walking Dead με 14 ε και τα 4 βιβλία.
Εγώ πήρα τα 3 τελευταία γιατί το πρώτο τόμο τον είχα...
Καμμένη... Θα μείνω και άφραγκη...
Άσε που τσιγκουνεύομαι να αγοράσω κάλτσες με 5 ε τα 4 ζευγάρια... Ξανά... Καμένη... :ωιμέ::ωιμέ:
1069

Τα βασικά που γράφτηκαν από τους Kirkman-Bonansinga και μεταφράστηκαν και ολοκληρώνουν την ιστορία του Κυβερνήτη είναι 4 (αυτά της φώτο).
Απλή ενημέρωση: Υπάρχουν και άλλα 5, αλλά έχουν γραφτεί αποκλειστικά από τον Bonansinga -δεν έχουν μεταφραστεί- και ουσιαστικά βασίζεται στο σύμπαν του Kirkman με γεγονότα από την πτώση του Κυβερνήτη και έπειτα με πρωταγωνιστές άλλους ήρωες -λογικά κάποιους τους συναντάμε και στη βασική τετραλογία.

Κριτόνιο ε! και τα δυο φυσικά. Ζομποβιβλία...

Διάβασα κριτικές για το Μπέογουλφ , την αγγλική έκδοση του 2014 και κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Επιπλέον το Ατελείωτες Ιστορίες το βρίσκω αρκετά μεγάλο στο τρέχον διάστημα οπότε αποφάσισα να παραγγείλω Τα Παιδιά του Χούριν από το booktopia.

Θέλω να επισυνάψω φωτό και δεν ανεβαίνει.

Last edited:
Αγόρασα με 20 ε τη βασική σειρά του Philip Reeve, Mortal Egines (σε κανένα μήνα θα τα έχω),
αφού οι εκδόσεις Μίνωας δε θα βγάλει τελικά τις συνέχειες (ε! μα έπεσα από τα σύννεφα λέμε).
1082
και για να μη παραπονιούνται τα πόδια μου αγόρασα και 12 ζευγάρια κάλτσες με 5 ε. Ξανοίχτηκα πάλι. Οι κάλτσες μέσα με έβαλαν :χαχα::χαχα::χαχα:

Διάβασα κριτικές για το Μπέογουλφ , την αγγλική έκδοση του 2014 και κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Επιπλέον το Ατελείωτες Ιστορίες το βρίσκω αρκετά μεγάλο στο τρέχον διάστημα οπότε αποφάσισα να παραγγείλω Τα Παιδιά του Χούριν από το booktopia.
Διόρθωση. Από εδώ το πήρα. https://www.bookbox.gr/item/96447-ta-paidia-toy-hoyrin

Το Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου είναι περιζήτητο , μάλιστα είχε εξαντληθεί παλιότερα οπότε το παρήγγειλα γιατί ανησύχησα πως σε 1 με 2 μήνες μπορεί να μην το βρίσκω.

Επίσης πήρα και το τρίτο βιβλίο το πρώτο μέρος.

Το τρίτο βιβλίο θεωρείται το καλύτερο στην σειρά οπότε δεν χανόταν.

Για φέτος άλλα δύο βιβλία θα πάρω και είμαι καλυμμένος. Το Θύελλα από Ατσάλι Μέρος 2 και το Βάπτισμα του Πυρός Witcher.

1106

Το Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου μου φαίνεται σχετικά φθηνό, εγώ το θυμάμαι κάπου στα 30 ευρώ πριν 6-7 χρόνια που το έβλεπα στα βιβλιοπωλεία.

Το Κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου μου φαίνεται σχετικά φθηνό, εγώ το θυμάμαι κάπου στα 30 ευρώ πριν 6-7 χρόνια που το έβλεπα στα βιβλιοπωλεία.

Τόσο το πουλάνε και τώρα οι εκδόσεις anubis και διάφορα βιβλιοπωλεία για αυτό βιάστηκα να το παραγγείλω.

Σε αυτή την τιμή το έχει μόνο το βιβλιοπωλείο πολιτεία και τα public από ότι ξέρω.

Μάλιστα στο βιβλιοπωλείο πολιτεία έγραφε ελάχιστα αποθέματα.

Να φανταστείς σκοπεύω να το διαβάσω κατά τον Νοέμβριο για τον λόγο πως πιο μπροστά θα διαβάσω τα τέσσερα βιβλία μέχρι το Θύελλα από Ατσάλι τόμος 2 αλλά αν περίμενα να το αγοράσω τότε, μπορεί να μην το έβρισκα φτηνά.

Φέτος ήταν η χρονιά των βιβλίων για μένα ! Αγόρασα ήδη τα 4 βιβλία από το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου που βλέπετε στην φωτό, το Σιλμαρίλλιον και Τα Παιδιά του Χούριν.

Επίσης σε ένα μήνα θα αγοράσω το Βάπτισμα του Πυρός από Witcher και το Θύελλα από Ατσάλι Τόμος 2 και τέλος για φέτος.

Συνολικά ξόδεψα 64,82 € για τον Martin και 27,81 € για Τόλκιν (Σιλμαρίλλιον,Παιδιά του Χούριν) :ωραίος:

1107