Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν το έχω διαβάσει. Το φθηνότερο αντίτυπο στην ελληνική μετάφραση το βρίσκω για 80€ (που είναι πολλά).@ΜιΛάμπρος Δε σου άρεσε?
Πάντως το Ίλιον το διαβασα...
Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν το έχω διαβάσει. Το φθηνότερο αντίτυπο στην ελληνική μετάφραση το βρίσκω για 80€ (που είναι πολλά).@ΜιΛάμπρος Δε σου άρεσε?
80 € σοβαρά ; Βλέπεις Μάρτιν με 3 και 5 € και ο άλλος 80 € ; Τραγικό.Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν το έχω διαβάσει. Το φθηνότερο αντίτυπο στην ελληνική μετάφραση το βρίσκω για 80€ (που είναι πολλά).
Πάντως το Ίλιον το διαβασα...
Αφού διάβασα το Ίλιον που αγόρασα το '15, πήρα και τα 2 του Υπερίωνα (νομίζω το '16 ή το '17).@ΜιΛάμπρος α οκ! Πιστεύω ότι θα επανακυκλοφορήσει.
Ο υπερίων και η πτώση του υπερίωνα επανακυκλοφόρησαν. Μέχρι πριν τα έβρισκες 80-100 ε.
80 το φθηνότερο. Υπάρχει και με 200€80 € σοβαρά ; Βλέπεις Μάρτιν με 3 και 5 € και ο άλλος 80 € ; Τραγικό.
Αρκετά περίεργο ! Απορώ γιατί είναι τόσο ακριβός. Τον Da Simons δεν τον γνώριζα καν . Βέβαια σίγουρα θα είναι αξιόλογος συγγραφέας αλλά σε σχέση με Μάρτιν , δεν πιστεύω πως ξεχωρίζει σε μεγάλο βαθμό.80 το φθηνότερο. Υπάρχει και με 200€