Α, όχι, μην το κανεις αυτό. Για σιγουρα αποτελεσματα, μπορείς απλως να με χρηματισεις (μτφ). Αδρά.Θα χρησιμοποιήσω την διαιβόητη γοητεία μου.
Α, όχι, μην το κανεις αυτό. Για σιγουρα αποτελεσματα, μπορείς απλως να με χρηματισεις (μτφ). Αδρά.Θα χρησιμοποιήσω την διαιβόητη γοητεία μου.
Λίγο πιο κάτω, στη δημοτική αγορά, είναι το second hand shop όπου έχω βρει κατά καιρούς μερικά αρκετά ενδιαφέροντα βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (1 ευρώ).Χθες που πηγαινα σε ενα βιβλιοπωλειο, σταματησα σε ενα άλλο βιβλιοπωλειο κάπου στη Φωκίωνος
Βρήκα το αντίτυπό μου, έχει ημερομηνία 11/1998. Είναι πολύ παράξενο και ευχάριστο συνάμα να διαπιστώνω ότι πίσω από πολλές αγορές βιβλίων υπάρχει και μια ιστορία-για το συγκεκριμένο υπάρχουν 2: μια της αγοράς και μια δεύτερη της "προπαγάνδας" υπέρ του βιβλίου στον περίβολο ενός (γνωστού φαντάζομαι) περιπτέρου στην Ακαδημίας.
- Εγκλημα σε στην αρχαία αγορά / Claude Mossé, μιας γαλλίδας ιστορικου που εχει ειδικευση στην αρχαιοελληνική ιστορία
Καλή υπομονή, είναι το βιβλίο με τους ποιο αντιπαθητικούς "ήρωες".Ανεμοδαρμενα ύψη".
Το οποίο προσωπικά εγώ το θεωρώ αριστούργημα.Καλή υπομονή, είναι το βιβλίο με τους ποιο αντιπαθητικούς "ήρωες".
Καλά, γούστα αυτά.Το οποίο προσωπικά εγώ το θεωρώ αριστούργημα.
Καλά κόψε κάτι.Το βιβλίο δεν έχει καμία σχέση με ρομαντικές νουβέλες ή ροζ λογοτεχνία.
Είναι μια σκοτεινή ιστορία αγάπης, εκδίκησης και παραφροσύνης. Ο τρόπος που έγραφε η Μπροντέ είναι επίσης πρωτοποριακός και αξιοθαύμαστος, διαλέγοντας έναν αρκετά ιδιότυπο τρόπο να παρουσιάσει τον κάθε χαρακτήρα, σχεδόν με τρόπο που θυμίζει αρχαία τραγωδία.
Είναι λογικό, ακόμα και σήμερα να γίνονται επιφανειακές αναγνώσεις του βιβλίου και τα συμπεράσματα να είναι απλοϊκά και κάπως αφελή.
Δεν αντιλέγω, ωραία η γραφή και γενικά οι Μπροντέ είναι από τις αγαπημένες συγγραφείς.@Πράκτωρ ΔΔ το βιβλίο το έχω ξεκινησει και μου αρεσει πολύ μεχρι στιγμης. Μου έχει κάνει τρομερη εντύπωση η γραφη της Μπροντε αν αναλογιστεις και οτι το εγραψε σε νεαρη ηλικία.
Θα κόψω ό,τι μπορώ.Καλά κόψε κάτι.