Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

A! Αυτό το έχω κι εγώ κι έχει τέλειο εξώφυλλο!
Οντως. Ειδα ενα ακομη, με εξωφυλλο μια √25 και σε θυμηθηκα, αλλα τελευταιως εχεις γινει ευθικτος οποτε λεω να το δωρισω σε μενα. :))))

και η τελειότητά του σταματάει εκεί (;) - μετάφραση εκ των συμφραζομένων
Κοιταξε, αφου ρωτας (με το ερωτηματικο εντος παρενθεσεων), ειναι πολυ καλο, μιας και του εριξα μια ματιτσα.

Έλλη, το πρώτο "αυτό" με ενδιαφέρει κι εμένα. Εγώ πήρα ένα του Φουέντες, τιτλοφορούμενο κόμης Βλάντ, το οποίο είναι ταυτόχρονα βασισμένο στο μύθο του Δράκουλα και κοινωνικοπολιτική ανάλυση για τα κακώς κείμενα του Μεξικού.

@Διχασμένη, να σου πώ οτι δεν ειναι πολύ ευπεπτο, ειναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν καταφερα να το παρακολουθησω στο ακέραιο μιας και κάποιες εννοιες εξακολουθουν και μου ειναι ξενες. Εχει πληροφορίες που αγνοούσα, οπως πχ το ποσοστό των παιδιων που γεννιουνται μεσοφυλικά παγκοσμίως και οι τακτικές που ακολουθούνται, ειναι αρκετά επιθετικό, αλλά υπάρχει νόημα και ουσία πίσω από τον θυμό και την επιθετικότητα, ομως όντως δεν το παρακολουθησα τελείως.
Διαβασε καλύτερα αυτό. :) (άσχετο τελειως)

και είναι μια εξαιρετική πρόταση για καλό ξεκίνημα το 2023.
ειναι πράγματι καλό, εκτός κι αν δεν εισαι σε πολύ δεκτικό mode, οπότε εκει υπάρχει ο κίνδυνος να παροτρυνει κανείς τον Badiou προς αναζητηση του γρυλου του (Πινοκιο) όσο ο ίδιος θα αναζητά να επιστρέψει στο 2022, 2021, 2020 ή 2009-2010 όπου τα ντεφιλέ οργίαζαν απο δημιουργικό οίστρο, πολύ καλημέρα σας. :πανικός::πανικός:

Ο γρυλος και το τριζόνι ειναι το ιδιο ζουζούνι (:))))), ναι;

Πολύ ωραία, με βάλατε στα αίματα, παιδιά!
Δεν το αγόρασα σήμερα αλλά χθες που ήμουν στο σταθμό των Κτελ. Ήταν ανοιχτό το βιβλιοτζιτζιλομιντιλοπωλείο (πώς λέμε ένα κατάστημα που πουλάει όχι μόνο βιβλία αλλά και τζίντζιλα-μίντζιλα, ε αυτό) του σταθμού και τσάκωσα ένα πόκετ αστυνομικό του μεταίχμιου, της Λάκμπεργκ με τίτλο ο ιεροκύρηκας. Καλά, έχει υπερβολικό κόλλημα με ένα συγκεκριμένο χωριό και είναι λίγο αφύσικο που όλα διαδραματίζονται εκεί, αλλά κατά τα άλλα είναι μάλλον ευχάριστα τα αστυνομικά της. Άσε που γενικά δεν είχε μεγάλη ποικιλία αυτό το μαγαζί. Εγώ το ιστορία φαντασμάτων ήθελα ή το δίκτυο Alice, αλλά απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα.

Last edited:
Ήταν ανοιχτό το βιβλιοτζιτζιλομιντιλοπωλείο (πώς λέμε ένα κατάστημα που πουλάει όχι μόνο βιβλία αλλά και τζίντζιλα-μίντζιλα, ε αυτό)
Για το ΚΤΕΛ στον Κηφισό μιλάς?

Άσε που γενικά δεν είχε μεγάλη ποικιλία αυτό το μαγαζί.
Δεν έχει, σε σχέση με τα βιβλιοπωλεία του κέντρου. Αλλά, κι αν μιλάμε για τον ίδιο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, είναι μια όαση (λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικά υποβαθμισμένο περιβάλλον) και έχει βιβλία σε πολύ καλές τιμές.

Για το ΚΤΕΛ στον Κηφισό μιλάς?

Δεν έχει, σε σχέση με τα βιβλιοπωλεία του κέντρου. Αλλά, κι αν μιλάμε για τον ίδιο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, είναι μια όαση (λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικά υποβαθμισμένο περιβάλλον) και έχει βιβλία σε πολύ καλές τιμές.
Όχι, για το μαγαζί που βρίσκεται στα Κτελ Θεσσαλονίκης μιλάω. Ντάξει, έχει βιβλιαράκια σε πολύ καλές τιμές, αλλά ακόμη και σε σχέση με το μαγαζί που βρίσκεται στο Κτελ Λιοσίων στην Αθήνα έχει μικρή ποικιλία. Στο μαγαζί του Κτελ Λιοσίων είχα δει ένα σωρό πράματα που τα έχω στα επιθυμητά: το δίκτυο Alice, την ιστορία φαντασμάτων κι αν θυμάμαι καλά και τον κήπο με τα θηρία. Αντίθετα, στο μαγαζί του Κτελ Θεσσαλονίκης έχει κυρίως αστυνομικά από μεταίχμιο (πάρα πολύ Νέσμπο, άφθονη Λάκμπεργκ και μπόλικη Άγκαθα Κρίστι, τις νέες εκδόσεις αλλά και μερικά του Λυχναριού) και μετά έχει αισθηματικό-ιστορικά και μερικά του τύπου ο πατήρ Παΐσιος.

αγόρασα το Κάτω απ το χώμα του Τζειμς Πιτερ,το ίδιο απόγευμα που μου είπαν γι αυτό
η ιστορία έχει ως εξής (θα αποκαλύψω λίγη απ την υπόθεση,που έτσι και αλλιώς δίνει η σύνοψη)

είναι μια παρέα φίλων και ο ένας παντρεύεται,αποφασίζουν να του κάνουν λοιπόν οι υπόλοιποι μια κακόγουστη φάρσα
του υπόσχονται το καλύτερο πάρτυ της ζωής του
τον ναρκώνουν και τον θάβουν(!) με εναν ασύρματο και ένα μπουκάλι ουίσκι (γιατί όχι νερό άραγε?) και ενα σωληνάκι να παίρνει αέρα,
περνάει η ώρα,συνέρχεται ο τύπος μέσα στο τάφο του και μετά το πρώτο σοκ μόλις καταλαβαίνει τι έχει συμβεί
επικοινωνεί με τους φίλους στον ασύρματο,που είναι καθ οδόν για το μπαρ,πάνω στα γέλια τους ακούει ένα φρενάρισμα και τον ήχο μιας πρόσκρουσης ..

οι φίλοι πέθαναν ακαριαία και αυτός έμεινε θαμένος κάπου στη μέση του πουθενά

αυτό ήταν,τσίμπησα,πήγα και το αγόρασα ξέροντας ότι δεν θα είναι κάτι αξιόλογο,έστειλα και μνμ στον συγγραφέα στο twitter
του είπα "κέρδισες αυτό τον γύρο"