και η τελειότητά του σταματάει εκεί (;) - μετάφραση εκ των συμφραζομένωνA! Αυτό το έχω κι εγώ κι έχει τέλειο εξώφυλλο!
και η τελειότητά του σταματάει εκεί (;) - μετάφραση εκ των συμφραζομένωνA! Αυτό το έχω κι εγώ κι έχει τέλειο εξώφυλλο!
Οντως. Ειδα ενα ακομη, με εξωφυλλο μια √25 και σε θυμηθηκα, αλλα τελευταιως εχεις γινει ευθικτος οποτε λεω να το δωρισω σε μενα.A! Αυτό το έχω κι εγώ κι έχει τέλειο εξώφυλλο!
Κοιταξε, αφου ρωτας (με το ερωτηματικο εντος παρενθεσεων), ειναι πολυ καλο, μιας και του εριξα μια ματιτσα.και η τελειότητά του σταματάει εκεί (;) - μετάφραση εκ των συμφραζομένων
Ούτε στη φορμόλη να το βάλεις - δεν κάνει καλό.(αν και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά...).
Αν σου βγει καλό αυτό, βλέπω να τρως και το δώρο Πάσχα!κι αλλο ενα.
ειναι πράγματι καλό, εκτός κι αν δεν εισαι σε πολύ δεκτικό mode, οπότε εκει υπάρχει ο κίνδυνος να παροτρυνει κανείς τον Badiou προς αναζητηση του γρυλου του (Πινοκιο) όσο ο ίδιος θα αναζητά να επιστρέψει στο 2022, 2021, 2020 ή 2009-2010 όπου τα ντεφιλέ οργίαζαν απο δημιουργικό οίστρο, πολύ καλημέρα σας.και είναι μια εξαιρετική πρόταση για καλό ξεκίνημα το 2023.
Για το ΚΤΕΛ στον Κηφισό μιλάς?Ήταν ανοιχτό το βιβλιοτζιτζιλομιντιλοπωλείο (πώς λέμε ένα κατάστημα που πουλάει όχι μόνο βιβλία αλλά και τζίντζιλα-μίντζιλα, ε αυτό)
Δεν έχει, σε σχέση με τα βιβλιοπωλεία του κέντρου. Αλλά, κι αν μιλάμε για τον ίδιο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, είναι μια όαση (λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικά υποβαθμισμένο περιβάλλον) και έχει βιβλία σε πολύ καλές τιμές.Άσε που γενικά δεν είχε μεγάλη ποικιλία αυτό το μαγαζί.
Όχι, για το μαγαζί που βρίσκεται στα Κτελ Θεσσαλονίκης μιλάω. Ντάξει, έχει βιβλιαράκια σε πολύ καλές τιμές, αλλά ακόμη και σε σχέση με το μαγαζί που βρίσκεται στο Κτελ Λιοσίων στην Αθήνα έχει μικρή ποικιλία. Στο μαγαζί του Κτελ Λιοσίων είχα δει ένα σωρό πράματα που τα έχω στα επιθυμητά: το δίκτυο Alice, την ιστορία φαντασμάτων κι αν θυμάμαι καλά και τον κήπο με τα θηρία. Αντίθετα, στο μαγαζί του Κτελ Θεσσαλονίκης έχει κυρίως αστυνομικά από μεταίχμιο (πάρα πολύ Νέσμπο, άφθονη Λάκμπεργκ και μπόλικη Άγκαθα Κρίστι, τις νέες εκδόσεις αλλά και μερικά του Λυχναριού) και μετά έχει αισθηματικό-ιστορικά και μερικά του τύπου ο πατήρ Παΐσιος.Για το ΚΤΕΛ στον Κηφισό μιλάς?
Δεν έχει, σε σχέση με τα βιβλιοπωλεία του κέντρου. Αλλά, κι αν μιλάμε για τον ίδιο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, είναι μια όαση (λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικά υποβαθμισμένο περιβάλλον) και έχει βιβλία σε πολύ καλές τιμές.