Από το "Οξύ" που έχει γίνει μονομανία, βρήκα τα εξαντλημένα:
Εργοστάσιο Εφιαλτών - Thomas Ligotti. Οξύ
Ελα ρε συ! Δεν πιστευω να ειχε και 2ο αντιτυπο;!
Από το "Οξύ" που έχει γίνει μονομανία, βρήκα τα εξαντλημένα:
Εργοστάσιο Εφιαλτών - Thomas Ligotti. Οξύ
Χήθκλιφ, αν αναφέρεσαι στο Βιβλιοστόκ, ...ΔΕΘ είπες; Και αναρωτιόμουν πού μπορώ να βρω απομεινάρια..Ο πάγκος στον οποίο αναφέρθηκα ήταν από γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης που δυστυχώς έκλεισε πια και ό,τι απέμεινε από τη άλλοτε τεράστια και 'ψαγμένη' συλλογή του εκτίθεται πλέον στο παζάρι που γίνεται στην είσοδο της ΔΕΘ. Επίσης πολλοί τίτλοι των εκδόσεων Οξύ που σε μεγάλα βιβλιοπωλεία εμφανίζονται ως εξαντλημένοι, έχουν ξεμείνει σε μικρότερα βιβλιοπωλεία που βρίσκονται σε λιγότερο κεντρικές περιοχές..
Το ήξερα.4) Scarlet Letter-Nathaniel Hawthorne (HarperCollins)
Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το θέμα του.
Α, νόμιζα αναφερόσουν στο βιβλιοστόκ..
Αζέλμα, αν εννοείς το βιβλιοπωλείο βιβλιοστόκ δυστυχώς έχει κλείσει, πρόσφατα το παρατήρησα κι εγώ.. τα βιβλιοπωλεία στα οποία αναφέρομαι έχουν κανονικές τιμές, όχι εκπτωτικές.
Σχετικά με το συγκεκριμένο παζάρι, γίνεται κάθε χρόνο είτε εντός της ΔΕΘ είτε στην είσοδο της, φέτος διήρκεσε από 23 / 10 έως 18 / 11
Χήθκλιφ, μπορώ να σε ρωτήσω αν το βιβλίο αυτό είναι ένα βιβλίο με διηγήματα τρόμου από βικτωριανές συγγραφείς; Αν ναι, μπορείς να με ενημερώσεις που το βρήκες, γιατί το θέλω και είναι και εξαντλημένο
Οι κυρίες του τρόμου - Διάφορες συγγραφείς. Επιλογή
Κυρίες και Τρόμος, σίγουρα πολύ ελκυστικός συνδυασμός με τα ονόματα των Άντζελα Κάρτερ και Τζόις Κάρολ Όουτς να ξεχωρίζουν
Συγνώμη, αγάπητη Φαντίνα, αλλά με μπέρδεψες: σε ποιο βιβλίο αναφέρεσαι; Στα δαιμόνια; Αυτό το πήρα, από το παζάρι βιβλίου της Θεσσαλονίκης, το οποίο τελείωσε τις προάλλες. Όσο για το συλλογικό με τις γυναικίες ιστορίες τρόμου, δεν ήταν αυτό στο οποίο αναφερόμουν. Αυτό που θυμόμουν ήταν οι Γοτθικές ιστορίες από Βικτωριανές συγγραφείς(παλί γυναίκες, αλλά από 19ο και πρώιμο 20ο αιώνα). Εδώ στη θεσσαλονίκη το βιβλιοπωλείο με τις καλύτερες τιμές είναι η Πρωτοπορία, δεν έχουμε Πολιτεία.Ax ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΛΑ,να το παρεις!Απο την ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με 8 ευρω γιατι οπουδηποτε αλλου θα το βρεις γυρω στα 20-21 ευρω
Χήθκλιφ, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία, κοπελιά! Είσαι η καλύτερη για σκοτεινά και μυστηριώδη βιβλία!
Ωραία φαίνονται Χήθκλιφ!!! Από ποιο να ξεκινήσω;;;;Και εγώ τα έχω αυτά τα δύο, είναι υπέροχα και αισθητικά και ως περιεχόμενο - ιδίως η Καρμίλλα λατρεμένη!! Επίσης προτείνω από τις ίδιες εκδόσεις "Το υφαντό του Βαμπίρ" και "Η πόλη των Βαμπίρ" για τους 'βαμπιρολάτρεις'..
Διχασμένη,
Τώρα διαπιστώνω πως δεν είναι πια εξαντλημένο, έχει επανεκδοθεί - κοίτα εδώ κι εδώ.
Α, το "Θέατρο του Σάμπαθ" το έχω κι εγώ, αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Εχει πάρει το National Book Award, αν σου λέει κάτι, εγώ δεν είχα ξανακούσει τα βραβεία αυτά. Το "Καθένας" δεν το έχω διαβάσει επίσης, αλλά δεν έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.Πρώτα οι κυρίες, μετά εσύ Χρήστο:
@Μεταλλαγμένη και @Χρήστο, καλησπέρα.
Πήρα βρε παιδιά «Το Θέατρο του Σάμπαθ», κι ένα που είχα φρέσκο στο ράφι, το «Καθένας»
(λέω "είχα" γιατί το βρήκα και το έχασα σήμερα, ο κόπανος).
Σημ. Τα βυζιά τού Ροθ, δύσκολο να τα βρω ρε κοπελιά μου όμορφη.