Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Σήμερα παρέλαβα τα εξής:
1) Ο ναυτικός που αρνήθηκε τη θάλασσα του Γιουκιο Μίσιμα. Είναι ένα απο τα τρία βιβλία που μου έτυχε στο παιχνίδι "διάβασε το αγαπημένο μου βιβλίο" και έχω σκοπό να το διαβάσω δεύτερο σε σειρά.
2) Το νησί της προηγούμενης ημέρας του αγαπημένου Ουμπέρτο Έκο. Έχω καιρό να τον διαβάσω και μου έλειψε!
3) Η δίψα του Γιο Νέσμπο :αγαπώ: Και πολύ το καθυστέρησα...
4) 1Q84 (I) του Χαρούκι Μουρακάμι. Γιατί η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, αλλά εγώ είμαι πολύ περίεργη να δω τι διάολο λέει αυτό το βιβλίο και δημιουργεί ίντριγκες! :))))

Και μόλις έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου πως δεν θα αγοράσω άλλα βιβλία μέχρι τις 31/08/23... :ζντόινγκ:

Και επειδή πληρώθηκα είπα να κάνω τις παρακάτω αγορές...
Olive Kitteridge της Elizabeth Strout, για να το παιχνίδι διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο.
The Raven Tower της Ann Leckie.
The Dark Defiles του Richard K. Morgan, Βιβλίο 3ο της σειρά A Land Fit for Heroes.

Και επειδή πληρώθηκα είπα να κάνω τις παρακάτω αγορές...
Olive Kitteridge της Elizabeth Strout, για να το παιχνίδι διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο.
Δεν ξερω αν εχει ειπωθει, αλλα εχει γινει και μινι σειρα 4 επεισοδιων με πρωταγωνιστρια την Φρανσις ΜακΝτορμαντ. Πολυ καλη!

Και μόλις έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου πως δεν θα αγοράσω άλλα βιβλία μέχρι τις 31/08/23... :ζντόινγκ:

Είναι σαν το κλασσικό από Δευτέρα δίαιτα και ποτέ δεν το τηρούμε :))))

Δεν το αγόρασα σήμερα , αλλά πριν λίγες μέρες. Κώστας Κρομμύδας-Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω

Επηρεασμένη απο τις διακοπές μου στην Αίγινα, αγόρσα τον Θησαυρό της Βαγίας της Σαρρή σε εικονογράφηση Kannelou Cob, έτσι για να παρατείνω τα πολύ όμορφα συναισθήματα που μου άφησε το ταξίδι. Είναι φέτος και τα 100 χρόνια απο την γέννηση της σημαντικότατης αυτής συγγραφέως και είπα να την ξαναδιαβάσω κι απο μια άλλη οπτική.

Για τον μήνα Ιούνιο:
-Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ - Peter Handke (Aldina 36), εκδ.Gutenberg
-ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ - Julie Orringer (Aldina 43), εκδ.Gutenberg
-ΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ - Michael Connelly (Βραχεία λίστα Anthony Awards 2018, Βραχεία λίστα Barry Awards 2018), εκδ.Διόπτρα
-ΤΟ ΑΛΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ - Nathaniel Hawthorne (The Guardian 100 best novels written in English...16, The Guardian 100 greatest novels of all time...20) εκδ.Καρακώτσογλου
-ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ - William H. Gass (20th Century's Greatest Hits...81) εκδ.Καστανιώτη
-ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΕΝΤΟΜΩΝ - Δήμητρα Κολλιάκου (Κρατικό Βραβείο Διηγήματος-Νουβέλας 2019) εκδ.Πατάκη

Για τον μήνα Ιούλιο:
-ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑΣ 13 - Jon McGregor (Βραβείο Costa Book Award 2017, μακρά λίστα Man Booker 2017) εκδ.Άγρα
-Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ - Sarah Perry (βραχεία λίστα Costa Book Award 2016) εκδ.Πατάκη
-LADY CORTISOL - Μισέλ Φάις (βραχεία λίστα Κρατικό Βραβείο Διηγήματος-Νουβέλας 2017)
εκδ.Πατάκη
-360 - Αχιλλέας Κυριακίδης (βραχεία λίστα Ο Αναγνώστης διήγημα-νουβέλα 2014) εκδ.Πατάκη
-Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΑΧΗ - Carson McCullers (100 modern library...17, All-TIME 100 Novels) εκδ.Διόπτρα
-ΙΚΕΤΗΡΙΑ - Παναγιώτης Ρίζος (βραχεία λίστα Κρατικό Βραβείο Διηγήματος-Νουβέλας 2017)
-Η ΣΙΩΠΗ - Don Delillo (Aldina 34), εκδ.Gutenberg
-Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ - Alan Burns (Aldina 46), εκδ.Gutenberg

Και ήρθε η ώρα να κοκορευτώ...:χαχα:
Παρέλαβα το βιβλίο The binding της Bridget Collins και με το που ανοίγω το περιτύλιγμα βλέπω αυτό
1367136813691370
Πρώτη φορά έχω υπογεγραμμένο βιβλίο. Γενικότερα είναι ένα ωραίο αισθητικά βιβλιο. Ελπίζω να είναι και ωραία η ιστορία.

@Στεπ έχω και εγώ το βιβλίο Ο θρύλος του Έσσεξ, αλλά δεν κατάφερα να το τεελιώσω. Σκέφτομαι να το ξαναπροσπαθήσω, ωστόσο αν το πιάσεις πριν από εμένα πες αν εξελίσσται καλά...

Ήρθαν κι εμένα οι αγορές μου! :γιούπι: Αγόρασα 2 βιβλία από το διάβασε το αγαπημένο μου βιβλίο κι ένα πιο ανάλαφρο, που το είχα σταμπάρει από πέρυσι για καλοκαιρινές διακοπές. Συγκεκριμένα, πήρα το "ο ξανθός Έκμπεργκ/το Ρούνεμπεργκ" του Λούντβιχ Τηκ (πρόταση του Νικόλα:γεια:), το "Έθιμα ταφής" (πρόταση της Βάγγυ:γεια:) και το τραγούδι της γοργόνας ως διακοποβιβλίο.