Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Μέρα πληρωμής, οπότε μέρα αγοράς...
Πήρα τα
Gardens of the Moon και Deadhouse Gates του Steven Erikson (Βιβλίο 1ο και 2ο της σειράς Malazan Book of the Fallen)
1385
Empire of the Vampire του Jay Kristoff.
1386
@Πράκτωρ ΔΔ του Kristoff το έχεις διαβάσει; βασικά γενικότερα Kristoff...
Είχα προσπαθήσει το Nevernight αλλά δε το κατάφερα.
Ήταν προκλητική η προσφορά (10.5 ε μαζί με τα μεταφορικά), το εξώφυλλο και το σκληρόδετο, οπότε με έριξε και το πήρα.
Θέλεις να αγιάσεις και δεν μπορείς...

Μέρα πληρωμής, οπότε μέρα αγοράς...
Πήρα τα
Gardens of the Moon και Deadhouse Gates του Steven Erikson (Βιβλίο 1ο και 2ο της σειράς Malazan Book of the Fallen)
View attachment 1385
Empire of the Vampire του Jay Kristoff.
View attachment 1386
@Πράκτωρ ΔΔ του Kristoff το έχεις διαβάσει; βασικά γενικότερα Kristoff...
Είχα προσπαθήσει το Nevernight αλλά δε το κατάφερα.
Ήταν προκλητική η προσφορά (10.5 ε μαζί με τα μεταφορικά), το εξώφυλλο και το σκληρόδετο, οπότε με έριξε και το πήρα.
Θέλεις να αγιάσεις και δεν μπορείς...
Όχι, δεν τον ξέρω τον τύπο.
Επίσης, όταν είναι βιβλίο με δράκουλες == αποφυγή.
Πέρα του αρχικού Δράκουλα του Στόκερ, δεν την παλεύω με το θέμα.
Όλα τα άλλα είναι είτε έτζι κριντζ είτε γελοία grimdark.
Τους δράκουλες, πέρα του βασισμένου σε θρυλικοθρησκευτικόσατανιστικο υπόβαθρο Στόκερ, τους βλέπω περισσότερο ως μεγάλα τσιμπούρια, παρά ως horror. Δεν την παλεύω.

Περί Μάλαζαν τώρα, το ξανάρχισα επειδή βρήκα ένα Omnibus με τα 10βιβλία και είμαι στα τέλη του Deadhouse gates.
Πιστεύω μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να τα τελειώσω.
Δυστυχώς, θα τα πάρω σερί, θέλω δε θέλω, εφόσον είναι βιβλία που πρέπει να τα διαβάσεις διαδοχικά, ειδάλλως θα ξεχάσεις το 80% των δεκάδων - εκατοντάδων πρωταγωνιστών/καταστάσεων/πλοκής.

Θέλει να τα διαβάσεις το ένα μετά το άλλο;
Ωωωω! Δυσκολεύομαι να διαβάζω σειρές σερί οπότε αφήνω κάποιο διάστημα να μεσολαβήσει και μετά πιάνω το επόμενο.

Τους βρυκόλακες και εγώ γενικότερα τους αποφεύγω... Ελπίζω να μην είναι τελείως πατάτα στα μάτια μου και να βρω κάποια στοιχεία που μου αρέσουν.

Θέλει να τα διαβάσεις το ένα μετά το άλλο;
Ωωωω! Δυσκολεύομαι να διαβάζω σειρές σερί οπότε αφήνω κάποιο διάστημα να μεσολαβήσει και μετά πιάνω το επόμενο.

Τους βρυκόλακες και εγώ γενικότερα τους αποφεύγω... Ελπίζω να μην είναι τελείως πατάτα στα μάτια μου και να βρω κάποια στοιχεία που μου αρέσουν.
Είναι από τα ελάχιστα φάνταζι που η πλοκή είναι πλούσια και ιδιαίτερα περίπλοκη.
Βάλε και τους δεκάδες χαρακτήρες, είναι δύσκολο να το ακολουθήσεις εάν το παρατήσεις για μήνες/χρόνια.
Εκτός και εάν έχεις σημειώσεις ή διαβάζεις summaries των προηγούμενων πριν ξεκινήσεις τα επόμενα.

+ μεταφορικά...
Είναι από τη Folio Society...
Έχουν εξαιρετικές εικονογραφημένες εκδόσεις... και φυσικά ακριβές...
Για αυτό δεν έχω πάρει κανένα βιβλίο από εκεί...

Πάααααει το στοίχημα (ως συνήθως).... Βγήκα αγορά για να βρω κάτι ταξιδιωτικους οδηγούς, τους οποίους δεν βρήκα (και τωρα πρέπει να τους παραγγείλω) και φυσικά δεν είναι δυνατόν να μπω σε τοσα βιβλιοπωλεία και να μην πάρω ούτε ένα βιβλίο! Θα ήταν ντροπηηηηηηη :ντροπή:
Πήρα το Κόμη Μοντεχριστο (δίτομο) του Δουμά. Έχω να διαβάσω Δουμά απο παιδί και το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει και το λιμπίστηκα! :ντροπή:
Θα έσκαγα αν δεν το έπαιρνα!!! Είπαμε, ντροπηηηηηηη..... :))))

Πήρα το Κόμη Μοντεχριστο (δίτομο) του Δουμά. Έχω να διαβάσω Δουμά απο παιδί και το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει και το λιμπίστηκα! :ντροπή:
Θα έσκαγα αν δεν το έπαιρνα!!! Είπαμε, ντροπηηηηηηη..... :))))
@Κεχριμπάρι Είδα έκανες λάθος στον σύνδεσμο στην αρχική σου ανάρτηση και το διόρθωσα!! :φιρουλί:

@Νικόλας Δε Κιντ ωχ, ευχαριστώ για την επισήμανση! Κρατώ βιβλιοθήκη στην ιστοσελίδα της Πρωτοπορίας με τα βιβλία που θέλω να αποκτήσω και το είχα εκεί το βιβλίο. Έβαλα αυτό το σύνδεσμο και αργότερα μπήκα στη βιβλιοθήκη και το έσβησα, γιατί πλέον το έχω. Μάλλον γι αυτό δεν φαίνεται τίποτα τώρα... Έκανα χαζομάρα! :ντροπή: Δεν μπορώ να διορθώσω τη προηγούμενη ανάρτηση, οπότε θα το βάλω στη παρούσα Ο κόμης Μοντεχρίστος

ΥΓ Τι εννοείς όταν λες οτι το διόρθωσες;.... :ζντόινγκ: