Αγόρασα το "Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού". Το βιβλίο το έμαθα από την ταινία και βασικά την ταινία ήθελα να δω αλλά όταν είδα ότι είναι 3,5 ώρες διάρκεια είπα άστο δεν παίζει, καλύτερα να διαβάσω το βιβλίο.
Δεν μου αρέσει από όταν έγινε ο ΝτιΚάπριο η μούσα του.@ΚρίτωνΓ συμφωνώ απολύτως για τον Σκορσεζε ο οποιος κάποτε ήταν απο τους αγαπημενους μου δημιουργους αλλά και στην τελευταια του ταινία που ειχα δει, τον Ιρλανδο ( αλλες 3,5 ώρες εκεί) αυτην την αισθηση που αναφέρεις μου αφησε. Ειχα κουραστεί αφορητα. Μια ταινία που υπονομευοταν απο την πολυ μεγάλη διαρκεια της. Αν ηταν πιο σφιχτοδεμενη να εκοβε καμποσο στο μοντάζ πιστευω θα ήταν πάρα πολύ καλυτερη. Οπότε βιβλίο τωρα.
Αυτο το βιβλίο πριν κάποια χρονια ηθελα να το διαβασω, μετα ξεχάστηκε και μου το θυμισες με την ανάρτηση σου και σημερα σταμάτησα σε ενα βιβλιοπωλείο και το πήρα κι εγώ.Το άλλο που αγόρασα είναι το Ποτέ χωρίς την κόρη μου της Μπέτι Μαχμουντί
Ψήθηκα, το θέλω!Εχω παραγγείλει το Teatro Grottesco του Τόμας Λιγκότι από εκδόσεις αντίποδες και ανυπομονώ να έρθει. Το καλύτερο αντίδοτο για το ψυχαναγκασμο των Χριστουγέννων.