Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

@ΜιΛάμπρος , @Έλλη Μ και υπόλοιποι, αγοράστε βρε παιδια βιβλία χωρις ενδοιασμους και ενοχές.
Ο Ερασμος είχε πει καποτε "Οταν παιρνω λίγα λεφτα παω αμεσως και αγοράζω βιβλία. Και αν περισσεψει τίποτα αγοραζω τρόφιμα και ρούχα". Παντα υπήρχαν αρρωστοι σαν και εμας! :)))) Και εκεινη την εποχή φαντάζομαι τα βιβλία θα ήταν πανακριβα!

Αγόρασα ενα δυσευρετο βιβλίο του αγαπήμένου μου Αρανίτση, που εψαχνα καμποσο καιρό, αλλά σε κανονικη τιμή, και εχω καταχαρεί.
Είχα πέσει πάνω σε ένα βίντεο με την αφήγηση "λαθη τεσσάρων εποχών". Το άκουσα πολλές φορές επειδή βρήκα να εκφράζει ιδέες που είχα βιώσει και εν τέλει διαμορφώσει εν καιρό. Έψαξα κάποια έργα του και βρήκα 2 ή 3 μόνο τα οποία δεν έχω διαβάσει ακόμα. Με το παραπάνω έγιναν 4.

Με το παραπάνω έγιναν 4.
Κι άμα το βρεις, σε καλη τιμή, σφύρα μου. :))))
Δεν θα επαναλαβω την γνωμη μου για τον Αρανιτση, τόσα χρόνια εχω καταντησει γραφικότερη της Οιας, αλλα αν τον δοκιμάσεις, να εισαι προετοιμαζμενη για σκεψεις περικοκλάδες, σε πολλά κειμενα κι εργα του, σαγηνευτικές περικοκλάδες όμως.

Αγορασα ενα βιβλίο του Χαραρι το "21 μαθηματα για τον 21ο αιωνα" ενώ έχω ηδη αγορασμένα και αδιάβαστα τα αλλα δυο βιβλία του. :ζντόινγκ:
Επειδη κατι έλεγε για αρρωστια ο @ΜιΛάμπρος γι'αυτο το αναφερω.. :))))
Στο Sapiens μόνο είχα διαβασει καποια αποσπασματα όταν το είχα παρει αλλά τωρα μαλλον ηρθε η ώρα του να το διαβασω ολόκληρο.

Αγορασα ενα βιβλίο του Χαραρι το "21 μαθηματα για τον 21ο αιωνα" ενώ έχω ηδη αγορασμένα και αδιάβαστα τα αλλα δυο βιβλία του. :ζντόινγκ:
Χαράρι σου, βρε @Χρυσόστομος :)))):))))
Αν σε παρηγορεί, εχω ακόμη αδιάβαστο, το Homo Deus, που ειχα πάρει μαζί με το Sapiens. Τυπικά προηγούμαι, μιας και διαβασα το Sapiens, ουσιαστικά, προηγεισαι εσύ γιατι εχεις τρία στα τρία. Ελπίζω να σε μπέρδεψα λιγάκι. :αγκαλιά:

Προλαβαινεις δεν προλαβαινεις...
Μετα θα σε κατασπαραξουν τα ανθρωπόμορφα αρπακτικα του μεταμπουκ

(σεναριο-σκηνοθεσια Νικος Φώσκολος)

Κι εγω το πιστευω.
Νικολα, αν θες τη γνωμη μου, η εκδοση που εξαντληθηκε εχει χαλια εξωφυλλο και δεν μπορω να τη βλεπω. Να μην το παρεις! (Ντόινγκ!) Ασε που το πρασινο παει με πολλα χρωματα. 🤦

Για την πράσινη με βλέπω, ώστε να κάνει παρέα στα υπόλοιπα αδιάβαστα τούβλα που έχω στη βιβλιοθήκη μου.
Βλ. Δόκτωρ Φάουστους, 2666, Κουτσό κλπ κλπ :))))