Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Ενα φαντασμα πλανάται πάνω απο τη λέσχη και μυστηριο καλυπτει τις φιλησυχες οικίες των μελών της. Πώς εμαθε η έλλη ποια εκδοση πηρε ο νικόλας;;;;
Μήπως αναγράφονται σχετικές πληροφορίες στον σύνδεσμο που έβαλε; :μήπως;:

Μόλις αγόρασα ένα βιβλίο του Φόκνερ! Δλδ αυτό!
Είχα δοκιμάσει και παλαιότερα να αναμετρηθώ μαζί του, αλλά χωρίς επιτυχία. Αισιοδοξώ να τα καταφέρω τώρα με νέα μετάφραση και σε πιο προσεγμένη έκδοση.

Είχα πει δε θα ξαναμπώ σε βιβλιοπωλείο μέχρι να μειωθεί η ντάνα με τα δεκαπέντε αδιάβαστα. Είμαι απέξω. Άντε λέω να μπω λίγο να χαζέψω. Με το που μπαίνω βλέπω "Το νησί της προηγούμενης ημέρας" του Έκο. Η πιο γρήγορη αγορά που έκανα ποτέ. Πρώτη φορά Έκο.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
@Αδριανός Ζωγράφος ίσως δεν μπήκες από καλή πόρτα στον Έκο. ίσως καλύτερα να έμπαινες από τα δυνατά του, όπως το αριστουργηματικό Εκκρεμές του Φουκώ. Όπως και να 'χει, μακάρι να σου αρέσει. Το συζητάμε όταν φέρεις τις εντυπώσεις σου.

Ευχαριστώ για τις ανυσηχίες σας σχετικά με το "Νησί", και ναι πολλές φορές γνώρισα ένα συγγραφέα μέσω του πιο "σπουδαίου" ή γνωστού έργου του. Ούτως ή άλλως κάθε γνωριμία με συγγραφέα είναι μια μαγική στιγμή, όπως και με τους ανθρώπους γενικότερα, που ή θα πάει είτε μέτρια, είτε καταπληκτικά, είτε κατά διαβόλου. Πάνω κάτω ήξερα τι περίπου είναι αυτό το βιβλίο και ήδη με έχει κερδίσει ο τρόπος που γράφει ο Έκο, και διακρίνω επίσης την ευρυμάθεια του χωρίς όμως αυτή να παρουσιάζεται σαν κομπασμός. Και για να απαντήσω στους παραπάνω προβληματισμούς, αν μου αρέσει από τώρα όπως φαίνεται ο συγγραφέας, αδυμονώ ήδη για την μελλοντική αναγνωστική γιορτή με το "Εκκρεμές". Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να απογοητευτεί κανείς από μια τέτοια προσέγγιση και να χάσει το ενδιαφέρον για τα "μεγαλύτερα" έργα, αλλά εικάζω πως αργά η γρήγορα θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μεταξύ συγγραφέα και αναγνώστη.

Αγόρασα μεταξύ άλλων 2-3 βιβλίων και το «Στόμα γεμάτο χώμα» του Μπρανιμιρ Στσεπανοβιτς τονοποίο σκέπτομαι να ξεκινήσω.

Άσχετο, έχει διαβάσει κανεις το «Βλακοχορτοφάγο» του Μπαρθ; Τι φάση;

Αγόρασα μεταξύ άλλων 2-3 βιβλίων και το «Στόμα γεμάτο χώμα» του Μπρανιμιρ Στσεπανοβιτς τονοποίο σκέπτομαι να ξεκινήσω.
Εξαιρετικό. Διαβαζεται απνευστι και αου μένει για πολλλες μέρες μετά.

Επίσης νομίζω η @Έλλη Μ κάτι έχει να πει για τον Βλακοχορτοφάγο!