Δεν μπορω, γελαω που σε φανταζομαι.@Έλλη Μ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες

ΧαίρομαιΔεν μπορω, γελαω που σε φανταζομαι.![]()
Όχι.Και για πες μου, βρε παιδι μου, χωρανε οοολα αυτα στα ραφια σου;;
Λάμπρο αυτό που το βρήκες;Το πρωί είχα παραλάβει αυτό,
Στο μεταμπούκ. Υπάρχει και τώρα στα 17 ευρώ (το φθηνότερο).Λάμπρο αυτό που το βρήκες;
Το ψάχνω χρόνια!

Τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία και το Πιρανέζι για το οποίο δεν ήξερα και τιποτε, αλλά με ενθουσιασε η περιγραφή του.
στην τοποθεσία ΕκειΠουΕίναι

Αχ! το'βλεπα το πρωι που κατέβηκα στην Πολιτεία για να πάρω τον χλωμό βασιλιά. Και πήρα και αυτο, όχι όμως το Πιρανέζι, που θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή σιγά μην χάσω. Βέβαια, μου κέντρισε, που λες, το ενδιαφέρον αυτό. Δεν το είδα και πολύ γιατί ήθελα καφέ, με έπιασε και μια υπογλυκαιμία, ασε που ήταν και μια τύπισσα που μιλούσε υπερμεγαλοφώνως στο κουνητό και χαλάστηκα. Θα το ψάξω πάντως...
Πολύ ενδιαφέρον το αυτό που σου κινησε το ενδιαφέρον. Ο ξενος ειναι απο τα βιβλία που με συγκλονισαν και στα οποια παντα επανερχομαι
Το ειχα καποτε στην αλλη εκδοση; εξώφυλλο; Μου ειχε φανει όχι καλο.πήρα και αυτό
Στον αλλόκοτο ελληνισμό με καταγοήτευσε. Σκέφτομαι να δοκιμάσω.Σινιόσογλου, που δεν εχω διαβασει και κατι μου λέει οτι ειναι στο ύφος μου.
Να δω πότε κι εγώ....θα χρεοκοπήσω και θα ησυχάσωδεν εχω διαβασει Matas, Cercas και Marías

Είχα δει έφηβη την κινηματογραφικη μεταφορά του βιβλίου Crash (χωρις να ξέρω οτι βασίζεται σε βιβλιο) και προσπαθούσα να το εκλογικευσω, μάταια...πήρα και αυτο