Έλλη Μ
Συντονιστής
Αγόρασα τον τριτο αστυφύλακα,* Flann O' Brien και τα φανάρια του Ταλ, Δημητρης Ρικάκης.
*Στον Ιανο δεν το εβρισκαν και εψαχναν στα αστυνομικα.
*Στον Ιανο δεν το εβρισκαν και εψαχναν στα αστυνομικα.

Είναι ένα από τα βιβλία που πρόκεται να διαβάσω μες στο Μάρτη, ωστόσο από την έκδοση των γραμμάτων με τον τίτλο ο τρίτος αστυνόμος σε μετάφραση της Ρένας Χατχούτ. Είμαι περίεργος για το ποια έκδοση είναι καλύτερη...Αγόρασα τον τριτο αστυφύλακα,*

@Χρυσόστομος, χθες χαζευα την εισαγωγή του κι εφτασα στην περιγραφή της Αθήνας εκει λίγο πριν, λιγο μετά την επανάσταση.Βιβλια που αγόρασα τον τελευταιο καιρό ηταν το Αθηνα
) πάνω σε ακόμα ένα του Παπαγιώργη, αλλά και αυτό.απο τα πλέον κορυφαία του Παπαγιωργη, όπως κι ο ιμεροςαυτό του Παπαγιώργη

Να'ξερες πόσες φορές το'χω πει αυτό....Μαλλον θα το καταργησω αυτο το νήμα για μένα.![]()

κι οσο για ενα πγιατο φαγητου, ε τι στα κομματια!! 

@ΜιΛάμπρος και πολύ άργησες...τώρα είναι αργά!@Χρυσόστομος εκτός από το κάπνισμα να κόψω και την @Έλλη Μ ?

Πολύ καλό το συγκεκριμένο…όπως και η ιστορία των μεταμορφώσεων !από το στόμα της παλιάς Remington, Γιάννης Πάνου
Αυτό ήταν μια απογοήτευση, δυστυχώς.Σωρείτης, Φίλιππος Κ. Βασιλόγιαννης
Ούτε αυτός μ’αρέσει. Μου είχαν φανεί αντιεπιστημονικές οι προσεγγίσεις του.Byung-Chul Han
καλές αναγνώσεις !
Ο Νόλλας είναι από τους αγαπημένους μου διηγηματογράφους! Κάθε φορά που διαβάζω ένα διήγημά του , νιώθω ότι μπαίνω σε ένα βαγόνι του μετρό και… ξεκινάει σιγά σιγά η ιστορία.Νόλλας