Εφτασε κι αλλο ενα δεματακι, δωρο απο τη Λεσχη Noir των εκδοσεων Μεταιχμιο στα μελη της, με τον Σκοτεινο Τοπο, της Τζιλιαν Φλυν και το Κυνηγοι Κεφαλων, του Τζο Νεσμπο. Και τα δυο σε pocket εκδοση.
Last edited:
Για εμένα οι Κυνηγοί κεφαλών ήταν το πρώτο του Nesbo που είχα διαβάσει και με είχε ενθουσιάσει (δεν ξέρω βέβαια αν θα μου άρεσε εξίσου αν είχα διαβάσει και άλλα δικά του πριν). Από Flynn έχω διαβάσει μόνο τα Αιχμηρά αντικείμενα που μου άρεσαν πολύ οπότε θα αγόραζα κάποια στιγμή και τον Σκοτεινό τόπο και το γεγονός ότι ήταν τζάμπα δεν με χάλασε καθόλου@Ιπποποταμος
Τον Σκοτεινο Τοπο τον εχω διαβασει και ειναι φοβερο βιβλιο. Τωρα, απο Νεσμπο, εχω διαβασει μονο το Νεμεσις και μου αρεσε πολυ. Οπως και να εχει, ηταν και τα 2 δωρεαν, οποτε...
Σε κάποιο απ' τα βιβλία του αίματος είχα διαβάσει ίσως την καλύτερη μικρή ιστορία τρόμου στη ζωή μου. Δεν θυμάμαι σε ποιο ήταν, αλλά είχε να κάνει με ένα χωριό ιθαγενών και μία κατάρα (δεν λέω περισσότερα για προφανείς λόγους)Καινούρια άφιξη σήμερα, Τα βιβλία του Αίματος τόμος 1, Clive Barker! Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο ακούγεται, 1 ώρα περίμενα στο ταχυδρομείο![]()
Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν πρέπει να είναι σ'αυτό το βιβλίο, αλλά έχω διαβάσει ότι είναι ο καλύτερος τόμος απ'όλους!Σε κάποιο απ' τα βιβλία του αίματος είχα διαβάσει ίσως την καλύτερη μικρή ιστορία τρόμου στη ζωή μου. Δεν θυμάμαι σε ποιο ήταν, αλλά είχε να κάνει με ένα χωριό ιθαγενών και μία κατάρα (δεν λέω περισσότερα για προφανείς λόγους)
Δεν θυμάμαι καθόλου τη σειρά των ιστοριών, πάνε πολλά χρόνια από τότε που τα διάβασα. Μπορεί να είναι και άλλη έκδοση (αυτή που έχω εγώ είναι 6τομη, Ελληνική). Προσπάθησα να ψάξω μήπως βρω με Google τον τίτλο της συγκεκριμένης, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν πρέπει να είναι σ'αυτό το βιβλίο, αλλά έχω διαβάσει ότι είναι ο καλύτερος τόμος απ'όλους!
Κρίμα, έχω μόνο το πρώτο! Θα το έχω υπόψην μου!Τώρα που γύρισα σπίτι το βρήκα, είναι στο 6ο βιβλίο, με τίτλο Πως Αιμορραγούν οι Καταπατητές (How Spoilers Bleed)
Ζοζεφίνα τα δύο τελευταία είναι εκπληκτικά! Ο Έσσε είναι απ'τους αγαπημένους αλλά και το "Ο ήχος των πραγμάτων όταν πέφτουν" είναι ένα μικρό αριστούργημα! Καλές αναγνώσεις!Σήμερα,αφού ήμουν κέντρο δεν κρατήθηκα και πέρασα μια βόλτα από Πολιτεία,από τότε που έφυγα από Αθήνα δεν την επισκέπτομαι τακτικά (ας είναι καλά το ίντερνετ),αλλά όταν βρω ευκαιρία δεν την χάνω...Αγόρασα:
-Το τούνελ,Ερνέστο Σαμπατο
-Σιντάρτα,Έρμαν Έσσε
-Ο ήχος των πραγμάτων όταν πέφτουν,Χουάν Γκαμπριέλ Βάσκες.
Αυτή τη στιγμή διαβάζω το Τσίρκο της Νύχτας της Erin Morgenstern.Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει.Το κλίμα, ο τρόπος με τον όποιο ανακαλύπτεις το τσίρκο αλλά και τους ίδιους τους χαρακτήρες είναι καθηλώτικος.